Új hozzászólás Aktív témák

  • smallmer

    őstag

    válasz wm2 #61388 üzenetére

    Leírom pontosan a tényállást.
    Van egy bika asztali gépem. Ezen meg a játék, programozás, mindennapi dolgok.
    Van egy Asus G751JY bika laptopom. Ezt vidékre szoktam vinni, kb ugyanaz mint az asztali, tehát ezt mindig viszem ha kell teljesítmény illetve nagy kijelző.

    Elég sok időm telik el heti szinten vonaton való utazással és ezt ki szeretném használni, illetve nyaralások alkalmával sem hátrány ha nem a baromi nagy laptopot kell magammal cipelni illetve útközben is tudom használni a laptopot. Jóformán filmet néznék, programoznék illetve a mindennapi használatra lenne, csak kicsiben.

    Eddig sosem volt mac-em és kicsit félek tőle, hogy nehéz lenne az átállás, mennyire kompatibilis a windosos gépekkel. Mennyit kell még rá utólag költeni. de én max egy 256 gigás air-re szánnám jelenleg a pénzt. a fölé nem szeretnék menni, de mi van ha mondjuk nem tetszik a kijelző felbontása élőben? milyen lehet a jelenlegi laptophoz képest? baromi nehéz a választás mert wines gépből tényleg ennyi pénzből atomreaktort kap az ember, de ha az alma sokkal jobb vagy szerintetek nekem jó választás lenne az alábbi szempontok szerint akkor ezt sem zárnám ki. :R

Új hozzászólás Aktív témák