Új hozzászólás Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    Üdvözlök mindenkit!

    Nagy döntés előtt állok! A mostani gépeimmel mindig voltak gondjaim, és úgy gondolom, hogy egy fontos üzleti használat mellett, nem szabad hibáknak lennie. Állandóan ledobált a wifi-ről, mindig gond volt a nyomtató elérésével, illetve sűrűn megakadt a gépem. Jelenleg Dell-t használok (nemrég vettem, i7, Gtx960, 256SSD, 8Gb Ram, szóval bikának kellene lennie, de sajnos rengeteg hibája van), és úgy döntöttem, hagyom ezt a vonalat, és MacBook-ra váltanék. 15 colosra.

    Kérdéseim: 90%-ban irodai használatra kellene. Office feladatok, és PDF olvasás, nyomtatás, scannelés, email-ezés (Thunderbird), és internezetés. Valamint sokszor használok távoli kapcsolatokat, mert egy központi programon dolgozunk. Ritkábban egy kis játék is belefér.

    Szóval, ezekre alkalmas egy Macbook? Teljes értékűen, és megbízhatóan helyettesíthető vele, a jól megszokott windows-os környezet? El tudja látni ugyanazokat a feladatokat, és stabilabb, megbízhatóbb a működése? Fájlok elérése, kezelése is jól, logikusan megoldott?
    A legfontosabb, hogy soha ne hagyjon cserben, és azonnal munkára fogható legyen!

    Illetve, van alternatíva Windows-os környezetben futtatható játékokra? Nem kell nagy dolgokra gondolni, Object Finder típusú játékokat játszom. Persze, ha mást is lehet rajta futtatni valami emulátorral (pl. GTA5, Dirt3, CoD), az csak +1pont!

    Válaszaitokat előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák