Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #38696 üzenetére
Tegnap este nagyjából 5 perc alatt lejött és 15 perc alatt hiba nélkül települt. Ezt követően egyszer újraindítottam, azóta megy és teljesen rendben van. Szerintem nyugodtan felrakhatod.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
necas
csendes tag
sziasztok
Fel tudna valaki homályosítani kicsit a gariról, hogyan működik nem APR webshopok esetén (pl macbookstore, iconstore)? Miután megrendelem náluk, akkor rendelik meg a saját disztribútoruktól és ebben a pillanatban elindul a gari? Aztán meg valamikor megérkezik hozzám...
Más kérdés, ha megjelenik a 2016-os macbook pro/air, akkor azonnal ki fogják vonni a piacról a 2015-ös modelleket? (pont a gari miatt gondolom így)
Nem figyeltem eddig az apple termékeket.
Köszönöm.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz FIREBLADE78 #38703 üzenetére
A Pro mondjuk pont rossz példa, hiszen annak nincs utódja, mert a retina Pro külön termékcsalád... Ahogy megjelenik az új széria, megszüntetik a régebbiek forgalmazását.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Megane2000
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #38703 üzenetére
Bekapcsolástól?
Szerintem meg attól a naptól amint a készüléket kézhez veszi az ember. Fizikailag a gép bekapcsolástól nem gondolnám hogy függne. -
lmno
őstag
válasz Megane2000 #38705 üzenetére
Szerintem amikor belép valaki először az Apple ID-jával rajta.
-
necas
csendes tag
Köszi a válaszokat, úgy látom nincs egyetértés
Amennyiben tényleg kivonják a régiek forgalmazását, és megjelennek az új modellek, várható áremelkedés?
Megéri megvárni a 2016-osat? Nem fontos szempont, hogy a legújabb legyen, inkább jó ár-érték arány. Ja... rMBP-ról beszélek -
Laurh
aktív tag
Adott egy Mackbook air 2014.
Játék alatt sokszor pörög, zúg a ventilátor, illetve bal oldalt felül a csatlakozók környékén melegszik a gép. Szerintetek lehet ebből gond hosszabb távon?
Köszi előre is a reakciókat.I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Papa-Het
aktív tag
Vásárlás napján indul a garancia, még akkor is, ha 1 héttel a vásárlás után regisztrálod be a géped. Ha apple care-t veszel rá fél évvel később, akkor is a gép vásárlásának napjától számol az apple care. Amikor beaktiválod a garanciádat az Apple honlapján, akkor meg kell erősíteni a vásárlás dátumát, és a sorozatszámát a gépnek.
-
GhettoChild
tag
-
allein
addikt
Sziasztok. Frissítés után rendben van minden? Frissített már valaki?
-
sprX
tag
Az miert lehet hogy Safari alatt a Youtube nem enged belepni, csak villan egyet ? A hozzaszolasokat sem jeleniti meg a videok alatt... OS X El Captain. 10.11.3
Some days, I need House Music. And some days, I need more House Music ...
-
rootkiller
őstag
Szevasztok!
2011-es 13"as MBP-ba 250-es SSD-t mit érdemes venni amire nincsen panasz meg jó árban van?
Köszi!
Artengo TR 990 Pro
-
wjbhbdux
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
válasz wjbhbdux #38720 üzenetére
Ez megvan. Már lejárt,persze. Csak arra lettem volna kíváncsi,hogy ha veszel aprón 1 macet,azt lehet h az eladó már megvette pl amcsiban és ő rárakott x összeget ,itthon eladja neked,de te tőle bármikor megvehetted újra. tehát addig pörög a gari amíg hozzád nem jut a gép,nagyon gáz így
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Zoona
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #38721 üzenetére
Szerintem nem gáz. Ha aprón vásárolsz és nem hivatalos APR-boltban, akkor nyilvánvaló, hogy "használt" eszközt vásárolsz még ha nem is volt használva garancia tekintetében.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
madle
őstag
Én ugyan attól az embertől vettem a Mac-em akitől te, itt aprón. Elküldte postán, előre utaltam és elfelejtettük a garanciát intézni, de közben én már beléptem, aktiváltam, használtam a gépet. Szóltam neki, hogy tudna e ebben segiteni, telefonon regisztrálta és onnantól indult a garanciám.
Nem hinném, hogy első belépéstől megy, vagy ilyesmi. Ezt regisztrálni kell telefonon.
Hozzáteszem bontatlan csomagolású, zsugorfóliás Air-volt. -
FIREBLADE78
addikt
Nálam is ugyanez volt. Nem akkor lett aktiválva ez,hanem jó pár héttel később. Ráírtam,hogy aktiváld már be. Kérdezte,h mikor vettem,megmondtam,csókolom. Ugye, szifonnál úgy van,hogy az első bekapcsolás és végigmész a folyamatokon,ezért gondoltam,hogy minden epölnél így kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Papa-Het
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #38719 üzenetére
Nem tudom az a része hogy működik. Amit írtam, az iStyle-ban mondták amikor vettem az Air-t múlt hét pénteken. Ott a srác a telefonos regisztrációt mondta, de aztán egy barátom felvilágosított, hogy neten keresztül is lehet a garanciát aktiválni.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Chrome alatt volt valamiféle facebook-értesítő szerű plugin, amivel ha új üzenet / stb jött, egy kis értesítő beúszott jobbról, pár másodpercig.
Most ismét megpróbálok picit átköltözni safari alá, itt van valami hasonló plugin amivel megoldhatom ezt?Illetve, tudnátok ajánlanlani szükséges beépülőket még safarihoz?
Köszi.
yo
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
Illetve a fenét, nincs meg. Hozzáadtam a facebook profilomat a beállításokban, rendszerbeállításokban látom a facebookot, mint értesítéseket. De a safariban értesítések alatt nincs ott a facebook, ellenben más egyéb oldalak meg ajánlgatják az értesítéseket. Mit nézek el?
Illetve ha egy modi erre jár, kérem, rakja össze az utóbbi három hsz-t. Nem szándékos volt.
yo
-
lugosi
MODERÁTOR
Safarival kapcsolatban segítsetek már. Hogyan lehet teljesen resetelni? Azaz minden adatot törölni? A Safari / Előzmények törlése / Minden előzmény törlése már megvolt.
Azért szeretném, mert a hibajelenség az, hogy bizonyos weblapokat nem jelenít meg. Értem ez alatt, hogy teljesen "ártatlan" weblapokat, azaz se flash, se semmi ilyen különlegesség. Pl google keresésnél ha rákattintok arra a linkre, hogy képek, akkor bejön egy tök üres oldal. És van még 1-2 ehhez hasonló, de a google oldala a legevidensebb szerintem, hogy semmi gond nem kellene, hogy legyen vele. Chrome-ban bejön. -
Pacee90
tag
Használ itt valaki KB Covers billentyűzetvédő fóliát ?
-
Imy
veterán
válasz Pacee90 #38735 üzenetére
Billentyűzetet védeni? Olyan helyen használod?
Nekem egy átlátszó védőtok van agépen, de most gondolkodok egy ilyen szines (kék) védőben... Csak hogy mi jön, az kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Pacee90
tag
Nem a billentyűzet védés miatt,hanem a magyarítás miatt.
-
Ragnar95
félisten
válasz kenny123 #38731 üzenetére
Rosszul írtam, valóban nem a Safariban van. Nem csak a Rendszerbeállítások>Értesítések alatt kell bekapcsolni, hanem az Internetes fiókok>Facebook alatt is van egy Értesítések menüpont, ha mindkettő be van kapcsolva, akkor meg kéne hogy érkezzenek az értesítések mindenképp.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz kenny123 #38740 üzenetére
Nem a Safarin belül kell megérkeznie az értesítésnek, hanem az értesítési központban. Kapcsold be az Értesítések>Facebook alatt a Bannerst, ez lesz az, amit te keresel szerintem.
-
madle
őstag
válasz lugosi #38734 üzenetére
Szia, epp nem olyan regen irtam en is ezzel kapcsolatban kommentet. En is megcsinaltam a torlest de csak a sutiket tudtam. Semmi valtozast nem tapasztaltam. Masnap bekapcsoltam, hasznaltam es nem volt ilyen. De van hogy spontan elojon. Sokan irtak a DNS beallitasokat stb, de ehhez mar nem ertek. Nem tudom mi az alap beallitas de nekem a google-re van allitva.
Nekem is a nagy artalmatlan oldalakkal van baj, evay, google kereses, facebookon a kepeket nem tolti be... De a magyar oldalakkal viszont semmi problema. -
Imy
veterán
válasz Megane2000 #38737 üzenetére
Én nem bánom, hogy van rajta, így semmi sérülés nincs a használt gépemen. Én sem veszem le, nem akarom összekarcolni.
De van rá valami más megoldás? -
Lazika
senior tag
Én nem használtam semmit egy évig a 14es airen. amikor meg eladtam mondta is a csávó h huha eztt a barátnőd használta, mert hogy annyira jó állapotban van.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Ragnar95
félisten
Én egy plüss sleeve-ben szállítom a gépet, amikor meg használom, akkor mindig alá rakom a sleeve-et, így garantáltan nem karcolódik meg a gép alja sem.
Én tuti nem raknék gagyi műanyag tokokat az alumínium gépre, mert egyrészt sokkal gagyibb lesz a fogása + a kinézete, másrészt viszont a tok alá bemenő por meg is karcolhatja a gépet.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lugosi
MODERÁTOR
Hát amit lehetett törlést (kukik, előzmények, cache stb) mindent megcsináltam, gépet újraindítottam, képkeresés és google maps pl akkor se megy.
Ugyanarra a routerre csatlakoztatott másik gépen megy.
Ugyanazon a gépen másik böngészőben megy.
Egyelőre eddig jutottam a hibakeresésben. Ha bárkinek van valami jó ötlete, megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Macbook pro 2020 M1 13"
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest