Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rol33
aktív tag
valamikor régebben formáztam tuxera -val ntfs -re egy külső meghajtót, akkor másoltam is rá egy csomó dolgot, nos viszont, jelen pillanatban másolni nem tudok rá, olvasni azt igen... most valahogy nem jövök rá mi lehet a hiba az biztos, hogy premission error, legalábbis a forklift szerint, de miért?
®
-
Ragnar95
félisten
Nem csak a formázáshoz kell a Tuxera, az OSX alapból csak olvasni tud NTFS-t, az írásához 3rd party app (ld. Tuxera) kell vagy Terminalból az adott meghajtónak engedélyezni kell az írását.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Véleményetek szerint egy alap 13"-es rMBP (2014 mid) laptophoz képest milyen teljesítmény növekedést hozhat az új széria?
Patt helyzetben vagyok, mert egy hétig van érvényes világgaranciám a gépemre és ugyan vettem 60.000 Ft-ért Apple Care-t, de még dönthetek, hogy visszaviszem és veszek majd az új szériából, de akkor majd fél évig garancia nélkül maradok vagy beregisztrálom az Apple Care-t és kb. 2 évig nem frissítek.
A jelenlegi gépem egyébként 290.000 Ft-ot ér és erre min. 100.000 Ft-ot kellene ráfizetnem akkor is, ha jelenlegi modellt vennék. Photoshop és Lightroom a két program, amit az esetek 90%-ban használok. Esetleg a következő OS X hozhat olyan javításokat, amitől még fluidabb lesz a rendszer "More Space" módban?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
madle
őstag
Nem lehet tudni véletlenül, hogy a Parallels milyen időszakokban szokott akciózni? Tervezem a 11 megvételét, csak teljes áron elég húzós.
-
CharlieDrop
veterán
lenne egy láma kérdésem, a time machine mentést be lehet állítani úgy, hogy egy távoli windows-ra mentsen?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Aaron14
őstag
válasz CharlieDrop #37061 üzenetére
Retina gépeknél a kijelzőt állíthatod "More Space" módba, amivel a régi 15"-es hi-res MacBook Pro munkaterületével megegyezőt kapsz 13"-es méreten.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
lmno
őstag
válasz TigerCat #36979 üzenetére
Ennél a Logitech Anywhere MX 2 egérnél ha töltöm, akkor lehet közben használni? Tehát kvázi vezetékes egérként megy olyankor (reszponzívabban)? Vagy csak töltés után lehet használni?
Ezzel szemezek, bár kicsit borsos ára van De ha jól működik MBP-val akkor lehet megéri. -
TigerCat
nagyúr
A kábel csak töltésre szolgál, de természetesen a meglévő vezeték nélküli kapcsolattal töltés közben is működik. Bár én a kábelt inkább rányomtam éjjelre az iPhone-om töltőjére... BT-on nem érdemes használni, érezhetően laggol, de az adapterrel kiváló. A legjobb wireless egér, ami csak a kezem alá került.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
TigerCat
nagyúr
Nem, ezt nem tudod beállítani, mert az egy mechanikus kapcsoló, ami a szabadonfutó és a racsnis görgetést vezérli. A mögötte levő gombot viszont programozhatod. Annyiból jobb is, hogy a görgővel ellentétben nem mozdul be a tartalom, ha lenyomod a gombot.
(#37074) Aaron14:
Megveheted ott is, gyári garancia van a termékre.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Immy
őstag
válasz TheMarci #37069 üzenetére
Gyenge dollárral számoltam
Neten viszont annyi negatívat írnak az optibay-ről hogy az valami hihetetlen. Elég változó a sata2 vs sata3 téma. Valamint sokan írják, hogy adatvesztés történt. Sokszor eldobja az optibaynél a kapcsolatot stb...
Arról nem beszélve, hogy az optibay-ben elhelyezkedő SSD sosem fog lemenni sleap-be...Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
TigerCat
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #37081 üzenetére
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
kiszi07
senior tag
The OS X El Capitan v10.11.3 Update is recommended for all OS X El Capitan users.
The OS X El Capitan v10.11.3 Update improves the stability, compatibility, and security of your Mac, and is recommended for all users.
This update:
Fixes an issue that may prevent some Mac computers from waking from sleep when connected to certain 4K displays.
Enterprise content:
Third-party .pkg file receipts stored in /var/db/receipts are now retained when upgrading from OS X Yosemite.
For detailed information about the security content of this update, see Apple Security Updates.Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
troszti
aktív tag
Hmmm ez érdekes. Nálam sose volt ilyen gond. Nekem az optibay-be volt egy ideig az SSD és simán elment sleep-be..
A sata2 vs sata3 annyiban változó, hogy tudja e az adott gép az optikai meghajtóba a sata3-at vagy nem.(#37069) TheMarci
Valószínűleg rájön, a szállítás biztos, az ÁFÁ-t nem tudom.fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
Ear001
addikt
válasz CharlieDrop #37063 üzenetére
Nem hiszem, hogy NTFS-re menne a mentés, talán egy másik gép külön partíciójára, ahogy NAS-ra is tud.
-
-
Ear001
addikt
válasz CharlieDrop #37087 üzenetére
Tök mindegy milyen a fájlrenszer... a TimeMachine csak HFS-re hajlandó menteni...
Némi ellentmondást vélek felfedezni itt... -
CharlieDrop
veterán
válasz CharlieDrop #37089 üzenetére
az egy okos húzás volt, így nem látja a Win és meg sem tudja osztani
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Ragnar95
félisten
válasz CharlieDrop #37090 üzenetére
Így tudod használni a HFS+-t win alatt is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
jani_gy_22
csendes tag
Hello! Nővérem macbookja kitalálta, hogy néhány honlapot nem hajlandó megnyitni. (Több böngészővel próbáltam, sehogy) Azt írja ki, hogy az ön kapcsolata nem privát. Ha mindezek ellenére tovább megyek, nem tölti be rendesen az oldalt, hiányoznak róla dolgok. Mit lehet tenni?
-
salesman
őstag
Üdv!
H.265/HEVC kódolású filmeket mivel játszotok le?
Türűűűdrááá!
-
TBMC
addikt
srácok!
van valami bevált módszer, hogyan lehetne részletesen ellenőrizni mi található a belső ssd-n?
a 128gb-ből eddig volt 75xx gb szabad helyem, mára már valami csoda folytán 51gbra csökkent. Csak frissítések települtek azóta, de kötve hiszem, hogy ily mennyiségben ?!Semmi fileom nincs ezen a meghajtón, csak telepített programok. Hálózaton dolgozok mindig , illetve az imachez csatlakoztatott meghajtokon, + thundebolt külső meghajtón.
Így számomra érthetetlen. Csak programok vannak telepítve erre a meghajtóra, adobe grafikai, programozói család, office, és egyéb kiseb alkalmazások pl forklift, thundebird, istat...
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest