Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz CharlieDrop #36445 üzenetére
Van 15W-os i5-ben Iris 540 is, illetve 28W-os modelleknél csak Iris 550 van. Valamit benézhettél.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz CharlieDrop #36453 üzenetére
Gondolom azért kapnak gyengébb IGP-t, hogy a CPU nagyobb TDP keretből gazdálkodhasson, az IGP csak muszájból van ott. Plusz egyébként is jó eséllyel kerül mellé egy dedikált kártya is.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz buvartacsko #36447 üzenetére
Lehet, hogy igazad van.
A 128-as ssd-vel arra, amire használnám a gépet, már ellennék. A 4 giga rammal is, csak fájna, ha most megvenném, és 3 hónap múlva kijönne az új ugyanannyiért 8 gigával. És amilyen szerencsém van, ha megvenném, tuti kijönne. -
vbarbara715
csendes tag
válasz lugosi #36455 üzenetére
És miért nem veszed meg 8GB rammal?
Most egyáltalán nem értem, mi itt a probléma. Ha 8GB rammal akarsz egy Macbookot, vedd meg 8GB rammal.
Nem fog kijönni új alapból 8GB rammal, ez tuti.
BMW 320d Touring E46 - iPhone 6S Plus 64GB White - Samsung Galaxy S6 Edge Platinum Gold 64GB
-
TheMarci
addikt
válasz vbarbara715 #36456 üzenetére
Biztos, hogy lesz alapból 8 giga ramos, ahogy eddig is lett a 2-ből 4, illetve az új Macbook már alapból 8 giga rammal jön ki.
Do You Dream?
-
megema
őstag
válasz bupemko #36458 üzenetére
Nekem ilyen gondom nem volt. HDMI és mini DP - DP kábellel is megy a 2013 végi Pro 2560x1080-ban (LG 29EA93), csak a fakóság miatt kellett egy kicsit mókolni a gépen. TigerCatnek 3440x1440-et is viszi az ugyanilyen Pro. Nézd meg, hogy milyen verziójú a kábel és nézz utána a gép csatlakozójának is. Egyik sem mindegy... A HD5000 elvileg tudja, gondolom ez a processzor van a gépben.
Nekem pont fordítva, a Windowsos notik nem akarták meghajtani natív felbontáson. A pár éves Dell notit valahogy rá tudtam venni, de a régebbi (de már HDMI-s) notit sehogy sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz vbarbara715 #36459 üzenetére
Ebben a témában nincs olyan hogy biztos, meg szinte biztos.
És igen, azért nem veszem meg 8 giga rammal, mert 400 körül (fölött?) nem adok érte, pláne ha lesz majd alapáras is, mint ahogy a 128 giga SSD-re is váltottak alapkiépítésben. Egyébként nem sürgős, tudok várni egy évet simán, a jelenlegi laptopomat 4 és fél éve használom, elég hosszú távra veszek, szóval nem vagyok türelmetlen. -
TigerCat
nagyúr
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TBMC
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
-
EczkE
veterán
Kellemes unnepeket mindenkinek!
Asszem mindenféleképpen!
-
TigerCat
nagyúr
-
bupemko
senior tag
Van még egy TB-HDMI kábelem, azzal is megnézem. Ha az se jó, akkor tudsz ajánlani olyan átalakítót, ami viszi ezt a felbontást is?
AppleTV kapcsán valószínűleg az volt a baj, hogy nemrég cseréltem router-t és valami hálózati beállítás miatt nem volt elérhető az AppleTV. Most karácsonyi szünetben volt időm kicsit optimalizálni/finomhangolni az otthoni hálózatot és most elkezdett működni.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz TigerCat #36466 üzenetére
Boldog Karácsonyt Minden Kedves Fórumtársnak!
Late 2011 es möcböök prö tudja a 2560x1080 at nem? Tgunderbolt 1 es van még rajta. Nekem csak miniDP vag csatim van kétlem hogy az jó lenne mellé Milyen csatival érdemes nekimennem a 21:9 nek?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
kiiso
tag
válasz hszilard666 #36475 üzenetére
Mini DisplayPort-Dual Link DVI Adapter
Vagy miniDP-DP kábel ha van DP csati a monitoron.[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
Hol tudom azt beállítani a Safariban, hogyha rá kattintok valamire akkor ne töltse le a az oldal .html-ét ? !
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
r4z
nagyúr
Jó, hogy nem milliós kábelt linkelsz...
iszilard: Egy mezei miniDP->DP vagy miniDP->DVI adapter vagy kábel is megteszi, pár ezresért találsz bármelyik nagyobb webáruházban ilyet. Én egy ebayes, ~1500Ft-os miniDP-DP kábelt használok a Thunderbolt 1-hez, tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
válasz hszilard666 #36478 üzenetére
Nézd meg eMag-on, biztos van olcsóbb. Én vettem egy Mdisplay portot 2000-ért akcióba...
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Lazika
senior tag
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy amikor a gépet rákötöm egy külső monitorra plusz egér és bill és lehajtom az air fedelét, akkor az kikapcsol ugye? Utána olvastam az apple honlapon, csak biztosra szeretnék menni Miután lehajtottam a külső monitor elsötétült és szerintem a mac is. Köszi és bocsi a láma kérdésért
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
kiiso
tag
válasz Lazika #36484 üzenetére
A zárt kijelzős mód akkor működik, ha töltőn van a gép:
A Mac notebook használata zárt kagylóhéj (zárt kijelzős) módban külső kijelzővel[ Szerkesztve ]
-
Mohhoj1986
tag
Olyan segitseget szeretnék kérni hogy tudja e valaki hogy tudok boot penfriveot csinálni Windows alól. Már egy csomó verziót kipróbáltam de nem működik. TransMac-nél eljut odaig a macbook hogy elkedi betölteni az almalogo alatt a csíkot aztán kb a felénél kidobja a karika áthuzva logot és ennyi. Van jelenleg egy Gyari app store-os Mavericksem meg van egy torrentes El Capitanom. de egyik sem jó. Jó lenne ha valaki tudna egy tuti tippet adni. Köszönöm előre is.
-
TigerCat
nagyúr
Én ezzel hajtom a 3440x1440-es kijelzőt: Apple Thunderbolt kábel
Egyetlen kábellel minden meg van oldva. Kijelző, külső USB-s eszközök, hálózat. Kényelmes. Nézegettem mindenfélét, de ez tuti. Ha már veszek egy tényleg drága szettet, gondoltam ezen sem spórolok.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Ear001
addikt
válasz Mohhoj1986 #36488 üzenetére
És milyen gépre kéne? Mert ha gyári Apple, akkor ott a netes telepítő.
-
atirag
őstag
Hogy lehet azt megoldani,hogy ne kelljen minden indulásnál wifi hálózatot választanom.
A jelszót tudja,de mindig ki adja a listát. Pedig régen nem kellett úgy emlékszem. -
Chal
addikt
Van nálam egy Macbook Air 11", mid 2012, 4GB/120GB. A magsafe csatlakozónál levő sarkánál az alsó takarólemez egy kicsit eláll/kitüremkedik. Nem annyira vészes, de látható, tapintva érezhető. A másik három sarokhoz viszonyítva viszont egyértelmű a dolog, illetve egy pont ugyanilyen Air-em van, ahhoz képest is egyértelmű a dolog. A tulaja szerint kb 1 hete ilyen, nem ejtette le, az íróasztalán áll 1 éve.
Akkuban 250 ciklus van.Mi lehet ez? Döglődő akku nyomja ki a fedelet? Vagy egyéb melegedéstől nyomódott ki kicsit? Látott már valaki ilyet? Lehet rá számítani hogy rosszabbodni fog, nagyobb baj lesz belőle?
szerk: oké, google alapján ott nincs is akku, akkor lehet hogy csak kapott egy ütést… Mindenesetre a kérdés adott továbbra is. Megvenném a gépet, de ha ez valami ismert hibának az előjele, akkor hagynám a fenébe. Egyébként 2-3 napja használom, tökéletes, akku idő is rendben van (3-5 óra terheléstől függően).
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Erről a beszerzésről mit gondoltok? Megbízható?
Ha azt nézem havi 2.500 Ft-ot simán megér az, hogy biztonságban tudom a laptopom, csak a kérdés, ha az iPon-nál nem lesz januárban, akkor érdemes-e innen megvásárolnom.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Eladó 16" M3 MAX Macbook Pro Asztrofekete 2026 Dec.27-ig Garancia
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest