Új hozzászólás Aktív témák

  • ArrayOfLilly

    aktív tag

    válasz TigerCat #38121 üzenetére

    Főként film.

    Játék alatt kb. a passziánszt értem, és nem, nem az Airrel szeretném, ez igaz, bár elvileg tényleg meg kéne hajtania, amennyire nézegettem. (Illetve azon is gondolkodtam, hogy fele-fele: ha háttérben nézek filmet, akkor az mehetne másik gépről vagy Apple TV-ről.)

    Megvárom a következő generációt, de 13"-as retina Pro-t szeretnék venni. Persze ez még változhat, windowsos gépem meg van jó most is, csak amióta az Air megvan, azóta nem nyitottam ki. Használom, de csak remote desktoppal, nekem annyival kényelmesebb az Air meg a kapcsolódó perifériák használata.

    Nagyon meglepett a touchpad, az Air előtt gyakorlatilag semmin nem voltam képes használni. Egy darabig pöcökegereztem menet közben, de azért alapvetően egér. Most meg azt se tudom, hogy hol van. (Jó, ez túlzás, de nagyon célfeladatokra veszem csak elő.

    13"-nál nagyobbat nem szeretek cipelni. Amikor utoljára megtettem, akkor a hátizsákommal lesöpörtem a falról a termosztátot és összetörtem egy fél étkészletet, különben is rollerrel járok, úgyhogy most ez tűnik élhető kompromisszumnak.

    http://www.arrayoflilly.com

Új hozzászólás Aktív témák