Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    Szerintetek mekkora csalódás/visszalépés lenne egy 2013-as 13" rMBP-ról 2015-ös Air-re váltani? Folyadékkár miatt elszállt a másfél éves retinám, de volt rajta biztosítás huhhh... Igaz megrendeltem a 2015-ös retinát, ma jött meg (betyár egy gép :) ) de már több napja azon gondolkozok, hogy amire használom elég lenne a sima Air is. Sok gépelés/szövegszerkesztés, diakészítés, néha Ps, netezés, filmnézés és többször kivetítő használata. De igazán nem izzasztom meg a vasat...
    Viszont az alap Air 299.000ft, ez meg 480.000ft... És az 180k nagyon nem mindegy...

    Tudom, buknám a retina kijelzőt, 128gb az ssd-ből és 4gb ramot ami nagyon fájna.. Használ valaki mindkét gépet, vagy Air-ről vátott Pro-ra? Mekkora a differencia? Agyalok nagyon, van még 13 napom..

    (Ez a force touch ördögi egy szerkezet. Nem hiszem el, hogy nem nyomom le a trackpadet, csak egy elektromágnes bökdösi az ujjam, pedig de.. :) Illetve sokkal gyorsabb és folyékonyabb a rendszer itt mint a 2013-as retinán. Igaz ott az El Captain nem tiszta telepítéssel ment fel, hanem a Maverickset frissítettem, de ott voltak akadások, bugok, strandlabdázások bőven. Itt viszint minden nagyon folyamatos.

Új hozzászólás Aktív témák