Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz Nova96 #24700 üzenetére
Szuper! akkor neki is ugrok valamelyik nap és bedarálom!
Köszi a tanácsokat!Amúgy most azért állt meg maga a Bleach anime, mert ""beérte"" a mangát? és majd, ha a manga elhúz, utána folytatják?
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
-
aizen92
addikt
Azért nem kell szétsavazni! csak véleményeteket kértem ki, mit kéne néznem ezen kívül. Gonoszok
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
-
törölt tag
válasz Synthwave #24709 üzenetére
en hetvegen ugy gondoltam h belenyulok a nagy joba, clannad ova derogton. nem lattam egyetlen reszt sem a sorozatbol.
hat... nem volt rossz, de azert messze nem 10pontos nalam. lehet h elore kellett volna kicsit muvelodnom a sorozattales megneztem a FF VII-et fullhd-ban nagytv-n, mar reg nem lattam. na. rettenetesen jol esett a szemeimnek
-
Nova96
őstag
válasz #25954560 #24711 üzenetére
Double HEADSHOT...most komolyan, szerinted ez így normális dolog volt?
Én néha tényleg meglepődők miket csinálnak az emberek...istenem.
Ennél már csak az lett volna a jobb sorozat első és utolsó része....facepalm......A Clannad nem egy részbe üt, hanem a konkrét történetbe. Első évad felvezetés a tökön rúgásra, pedig én nem szoktam sírni, de ez olyan mű, pedig azt mondják nem is értetem.
Szerintem következőnek gondold át mit csinálsz mert ennél nagyobb baromságot nem is csinálhattál. És melyik OVA-T nézted...remélem legalább alternatív történetest és nem a 22+1 OVA-t...[ Szerkesztve ]
-
-
Archanon
őstag
válasz Nova96 #24714 üzenetére
Azért majd nézd meg egy 3-4 év múlva ismét, akkori pároddal...
Én mindenesetre örülök, hogy tetszett, de kétlem, hogy mindent értettél volna elsőre. Vagy inkább felfogtad, átérezted volna a dolgok mélységét... de lehet tévedek.Néhány embernek meg tényleg headshot.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
válasz Archanon #24719 üzenetére
AS -----> Többször is bőgtem, mint egy ötéves.
A ROHADTKIB******LÉLEKTIPRÓ Q****ÉLETBEMÁN.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
jo, jo. hadd ne legyen mar muszaj azt szeretnem, ami itt a kedvenc.
illetve hadd legyen mar elvezheto magaban is egy masfel oras ova, meg akkor is, ha szereploket, hattertortenetet, stb sokkal jobban meg lehet ismerni/szeretni a sorozatbol.
lehet lelkesen ifjonti hevvel vedeni a hon imadott sorozatot, de legyen mar egy hatar
elvezem pl a motorozast is, akkor is ha nem ismerem a motorom osszes evjaratat vagy szerethetem a zold teat is anelkul h tudnam melyiket mikor szedik es hogy keszitik elo. -
bandiras2
senior tag
válasz #25954560 #24722 üzenetére
Itt viszont egy gondos munkával felépített érzelmi kataklizmát (
tettél tönkre) úsztál meg a poénok lelövésével. Nem véletlen a hype, műfajában etalonnak számít.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
törölt tag
válasz bandiras2 #24723 üzenetére
igen, ezt ertem. ketsegtelenul nem igy kellett volna, ha a maximalis elmenyre torekszem.
mod: mar gyulik a sorozat a gepemen. de nem vethetjuk el annak a lehetoseget sem h egyszeruen pont ez a mufaj nekem nem annyira jon be.
egyebkent amikor allas miatt pszichologia teszten voltam, akkor a nem jellemzo tulajdonsagok rovatban szerepelt az 'empatias keszseg' lehet van osszefugges...[ Szerkesztve ]
-
Nem. OVA-t a semmi közepéből nem nézünk.
Vagy nézünk, csak nem sok az értelme. ))
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Archanon
őstag
Ezért a válaszért triple headshot. Bocs.
Másfél órás OVA? Nem a filmet nézted meg véletlenül, ami lényegében egy félkész trutyi, gagyin felvezetve, és totál értelmetlenül lezárt izé? Kb. köszönőviszonyban sincs a sorozattal... ugyanakkor a "poénokat" durván lelövi.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
-
válasz #25954560 #24729 üzenetére
De amúgy tényleg.
Ha szereted a minőségi drámát, tragédiát, slice of life-ot, romance-ot, jó humort, akkor megnézed a 2 évad-ot, OVA-kkal együtt, sorban, ahogy jönnek. Min. 720p BD.
-
Nova96
őstag
&rew
Azért, hogy értsd mire célzunk a nagyon jó drámák között is ez kiemelkedik. Miért ? Mert a többi mellet sulis féldrámázás, igaz ez csak az én véleményem, de az AS mellet a drámák nagy része egy semmi. Inkább más stílusból tudnék egyenrangút mondani, mélysége tekintetébe. És érdemes szerintem a két évad között 1 hónap szünet vagy legalább 2 hét, hogy ülepedjen és aztán tökön rúgasd magad.(#24719) Archanon
Na igen, azt kéne, de nagyon kerüli a korosztályom az animéket.
Akkor lehet, hogy a második . Lényeg már most újra megakarom nézni, egy újabb lélektiprásért, de inkább majd később.És végre valamibe újra egyetértünk, azaz headshot osztásba.
[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
válasz #25954560 #24729 üzenetére
Szerintem ne értsd félre a dolgot
Csupán azt akarják, hogy jobban élvezd az animét amit nézel.
A példádnál maradva a motorozás sokkal izgalmasabb, ha tudod hogy mi hogy működik.Másik példát is felhoznék: Főzés!
Főzni mindenki tud, élvezhető is, de pár szinttel megemeled az élményt ha az alapokat elsajátítod Megtanulod a fűszereket használni, így a végeredmény jobb lesz.Az animékkel is sokszor ez a helyzet Érdemes megnézni az előzményeket, bár én is beleestem abba a hibába hogy az ovát néztem először, de azt hittem hogy ez egy másik anime. Nem jártam utána a dolgoknak, csak anno láttam indán ajánlott kategóriában, belelestem, nem tetszett meg nem is értettem és hanyagoltam.
Aztán itt világosítottak fel hogy annak van egy előzménye és először azt nézzem meg.kdxsv
-
21" CRT után mit nézzek először a 102-es SONYn?
-
válasz Totheground #24736 üzenetére
Átverés volt.
PERSZE, HOGY KNJ NI GAKKI OP RAWOT.
-
Mister_X
nagyúr
Én a hülye időmenedzsmentem miatt sikerült hajnali egykor megnézni a 16. részt:
- ott helyben kifacsart, annak ellenére, hogy minimum 4 résszel előre lehetett sejteni, hogy mi lesz
- belenéztem a következő rész első perceibe, hogy hátha nem, de mégis
- hajnali 3 körül aludtam el, hatkor kelés
- suliban végig mosott zombi voltan a kevés alvás miatt plusz végig a Clannadon agyaltam
- melóra valahogy összekaptam magam, de ott is megkérdezték, hogy mi a gond
- hazaértem kilenc után. Nagyon nem akartam folytatni a sorozatot, mert nem mertem elképzelni, hogy mi szerepelhet a maradék nyolc részben
- rá két epizóddal már a meghatódottságtól sírtam
- ...aztán nem bírtam felfogni, hogy a készítők képesek még ennél is tovább menni, az már inkább megrökönyödés volt, de ott is kicsordult pár könnycsepp
- és a vége nyakatekert egy kicsit, de jó
- volt egy párperces zenésebb recap is, azt nem bírtam végignézni az AS utolsó részeit tartalmazó jeleneteknél@&rew: te meg elbasztad. Nem kicsit, nagyon Büntetésből három napig ízesítetlen (só sem) főtt rizst kell enned és első körben letolod az első évadot, a másodiknál meg szünetet kell tartanod a 16. epizód után.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
válasz unclefucka #24739 üzenetére
Köszke.
-
Vistaboy
veterán
válasz Synthwave #24740 üzenetére
Szerintem meg ezek a jó AMV-k:
Na és persze Fate/Zero témában:
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na Bleach letoltva. Nem volt ez rossz, bár a fillerekből tényleg volt egy "kevés"
Manga-val ha folytatom, hol álljak neki?
Live-Die-Respawn
-
-
bandiras2
senior tag
válasz Vistaboy #24742 üzenetére
Sabert nagyon szeressük, de ez a zene nem illik hozzá.
Nightwish alá [GUNDAM] kell. sokkal jobban átadja a zenét.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest