Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz Nova96 #24749 üzenetére
A videó jó lenne, de a zenét 10 mp után ki kellett kapcsolnom.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Ijk
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Amúgy ez a Fate/Zero jó? Most már csak a Kiiro Mosaic van a gépemen, amit nem néztem meg + az aktuálisak. És "feltűnően sok" szabad hely van még
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
bandiras2
senior tag
válasz Mister_X #24753 üzenetére
Előtte told le a Fate stay night-ot, annak rengeteg a hibája, de ennek ellenére élvezhető. A Fate Zero a 10 évvel korábbi eseményeket mutatja be. SOKKAL véresebb, darkosabb, "reálisabb". Iszonyatosan jó lett!
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Archanon
őstag
válasz bandiras2 #24755 üzenetére
Ahogy mondod, előtte Stay/Night, akármennyire is idegesítő benne Shirou, kegyetlen jó. A Zero-t megfelelően csak ezután lehet szerintem igazán élvezni.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
bandiras2
senior tag
válasz Nova96 #24762 üzenetére
Nem az AMV-ről beszéltem. Amit linkeltél, az úgy tökéletes ahogy van! A fura zene a fanfárokkal nagyon passzol a korszakhoz
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Vistaboy
veterán
válasz Nova96 #24760 üzenetére
Ezt láttad már?
The Servants of Masters - Fate/Zero AMV (Winner of S-Con 2013)
Szerintem ez is nagyon jó.
(#24753) Mister_X: Először mindenképp a Fate/Stay Nightot nézd meg, még ha kronológiailag a Zero is áll előrébb. Utána jöhet a Zero és az Unlimited Blade Works.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vajon miért van az, hogy ebben a totyikban tobzódnak az egyedi avatárok? :>
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
-
válasz unclefucka #24772 üzenetére
Hidd el, gondoltam rád is. <3
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Crystalheart
őstag
De nagyon nem bírom én az AMV-ket.
-
válasz Crystalheart #24774 üzenetére
Nem láttál még jót. 90 %-uk tényleg egy kalap szar. ))
-
bandiras2
senior tag
Mai műsor: Frozen, majd rögtön rá: AKIRA.
Frozen nem ide tartozik, viszont AKIRA igen.
Szürreális, élmény volt, Stanley Kubrick és Stanislav Lem hangulatait idézte meg monumentális megvalósításával. Kissé lesokkolja az embert ha hagyod hogy maga alá temessen. A zene is nagyon egyedi. Cseppet sem kellemes, viszont végzi a dolgát: ÜT. Őrült egy film, és kár hogy eddig halogattam. Régi, a grafika ennek megfelelő, viszont ultra magas minőségű a technológiai lehetőségekhez képest. Minőségben az első GITS mozihoz tudnám hasonlítani mind grafika mind történet szempontjából, bár filozófiai mélységekbe nem megy bele túlzottan.
Baromira nem azt kaptam amire a borítóképek alapján számítottam, kiadós pofánverés, de nem véletlen van az örök klasszikusok közt a helye. Durva, erőszakos, őrült... Kötelező darab.[ Szerkesztve ]
-
válasz Crystalheart #24776 üzenetére
Akkor csak az ízléseddel van probléma.
-
Huma
addikt
Honey and Clover-t láttátok már? Szinkronos verzió is van. Elkezdtem nézni, nem tűnik rossznak.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
unclefucka
senior tag
Én még nem láttam.
Biztosan kellene néznem "normális történettel" rendelkező animéket is.
De annyi a yuri - ecchi - loli - shoujo-ai - boing - dfc anime, mint a rosta-lika (hála a magasságos égnek).
Így ezekre a remekművekre alig jut idő.neko18: Én is majdnem ott pusztultam a nevetéstől.
Aki esetleg úgy gondolná, hogy nem nézi meg a Golden Time -ot, az gyorsan verje ki a fejéből és mihamarabb nézze meg!
Huma, ez neked is szól!
A Golden Time közel áll a Honey and Clover általi ízlésvilághoz, vagyis semmi perverz, vagy ilyesmi nincs benne, viszont elképesztően szórakoztató.Ami még a Honey and Clover -hez hasonlóan "egészséges" anime és tetszeni fog:
Sukitte Ii na yo.
Usagi Drop
Ikoku Meiro no Croisee
És persze, ha szinkronra "buksz", akkor a Lovely Complex Youtube -on van fent.[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
neko18
senior tag
válasz unclefucka #24782 üzenetére
Aki esetleg úgy gondolná, hogy nem nézi meg a Golden Time -ot, az gyorsan verje ki a fejéből és mihamarabb nézze meg!
Nagy igazság!!!
Szerintem teljesen olyan kategória ami bárkinek tetszene. Én barátnőmmel nézem és nagyon jókat röhögünk rajtaBelekezdtem a Hataraku Maou-sama című animébe, az is nagyon jónak tűnik, kíváncsi leszek hogy alakulnak a dolgok
[ Szerkesztve ]
kdxsv
-
unclefucka
senior tag
válasz neko18 #24783 üzenetére
Hataraku Maou-sama: Nem egy kiemelkedő darab, de érdekes fordulatok lesznek benne, ezt ígérem.
Alapvetően jó anime.Más:
A Sakura Trick egyre jobban bejön, most éppen a OP -jébe gágyultam bele[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Huma
addikt
válasz neko18 #24781 üzenetére
Tudom, hogy a szinkron általában nem tesz jót az animéknak, de néha jó magyarul nézni az ilyesmit.
(#24782) unclefucka:
Még nincs kész a sorozat. Addig nem szoktam belekezdeni amíg ki nem jön legalább egy évad mert utálom, hogy ha belelendülök és félbe kell hagynom mert elfogytak a részek.Köszönöm a tippeket. Most mondjuk épp betáraztam animékből. Ha egyben végig akarnám nézni őket akkor rámenne egy egész hetem.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Totheground
addikt
válasz unclefucka #24784 üzenetére
Jó is az. Ráadásul már le is ment belőle az "/a/ sings" verzió.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
unclefucka
senior tag
válasz Totheground #24786 üzenetére
Hatalmas
Jól sejtem, hogy ez a 4chan -os bagázs?Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Totheground
addikt
válasz unclefucka #24787 üzenetére
Mi más.
Most épp az ED van folyamatban. [link]
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
unclefucka
senior tag
válasz Totheground #24788 üzenetére
Király
-
Megvolt. Igen jóféle josei romance / drama / comedy.
Nyilván a JAPÁN szinkron nem rossz. A többi meg... inkább nem írok semmit, nem kell a banhammer. A fantáziádra bízom.
[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
Valaki tudja hogy hogyan kell nézni a Black★Rock Shooter-t végig?
Mert ahogy néztem az OVA 2010-es
A Rendes anime pedig 2012-eskdxsv
-
-
-
törölt tag
megneztem clannad 23+1 reszt. jo volt. talan a 9. tetszett a legjobban.
valszeg bennem van a hiba, sokszor ereztem h itt valami nagy dolog van, de nem mindig erintett meg olyan melysegben.koszi,
&rew -
Nova96
őstag
válasz #25954560 #24797 üzenetére
AFTER-re fel. És készülj a tökön rúgásra, igaz ha a filmet nézted pont lelőtted.
Más:
Vissza olvastam,mert kellet a KnJ sorrend és hát fogom a fejem, miket írtam.
Miért van az, hogy japánba a rape mint téma elfogadott, és a lolit meg mindig bannolni akarják? ~japánok -
törölt tag
válasz Nova96 #24798 üzenetére
erdekes volt, azota is sokat gondolkodom rajta. nem is annyira magan a sorozatnak a mondanivalojan, hanem a japan embereken es gondolkodason. nem tudom mennyire idealizaltak, de egy-ket tulajdonsaguk nekem rettenetesen bejon. pl ha csinalok valamit, akkor nem kezdenek el kerdezoskodni h miert tettem, tudjak h megvolt ra az okom es majd elmondom ha akarom. megertem h egy-ket ember miert akar japanban elni, ha az atlag anime hasonlit valamennyire a valosaghoz. hasonlo okokbol zsenialis lehet egy japan feleseg. mar amennyire az eddigi elkepzeleseim alapjan meg tudom itelni.
-
Nova96
őstag
válasz #25954560 #24799 üzenetére
anime ≠ japán röviden, most nem fejetem ki(mert épp animézek), de úgy kell kezelni ezt az egészet, hogy van ami igaz, de az se annyira olyan. Elég sok minden lehet olvasni/hallani én is tudok egy-két durva esetet, szóval nem minden olyan szép mint az animékbe. Meg mint a magyar ember felfogása, minden sokkal jobb minden és minden utánad vágnak, mindenki sokkal jobb(jó ez még igaz is , sok pesszimista magyar) és blabla. Mindenhol van, de.
Mint ahogy Amerika se olyan amilyen Hollywood bemutatja és sorolhatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest