Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
unclefucka
senior tag
válasz Máté94 #24547 üzenetére
Egy-két gondolat a Golden Time-ról:
- Mostantól számomra ez az etalon SLICE OF LIFE anime.
- Az első (kb.) három részben bemutatják, hogy a főszereplők honnan kezdik a felnőtté válás rögös útját. (18-19 évesek). Nem szabad elkövetni azt a hibát, hogy ez alapján ítéljük meg a művet.
- Később annyira beindul, hogy csak na! Jellemfejlődés maximumon.
- Igazából 95%-ban reális, semmi sci-fi, fantasy, stb.
(leszámítva persze Banri tudatalattiját)
- Semmi túlzás az idomokat illetően. anime szinten persze, de Kouko alakja persze tökéletes.
- Nagyon jó a rajzolás.
- Kiválóan van adagolva a dráma és a szerelem, a komédia és a bánat, jó és rossz.
- Egy szóval kötelező darab.
Szerintem még Crystalheart-nak is tetszene.Szerk:
messi6502, Mister_X: Minél hamarabb pótolandó! (jelenleg fut)
Totheground:[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Totheground
addikt
Én egyelőre parkolópájára tettem, mert egy bizonyos valaki egy kibírhatatlan szarházi és halálra idegesített a jelenléte.
Ennek a vége viszont... Bakker, fáj az oldalam. Never change, Japan. Never change.
NND[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Nova96
őstag
válasz unclefucka #24551 üzenetére
+1
DE! mivel még fut szerintem várják meg a végét.
És szerintem a készítője, tanult a Toradora-s hibáiból. -
unclefucka
senior tag
-
válasz messi6502 #24539 üzenetére
Az a magyar sub egy akkora okádék, hogy arra szavakat találni is nehéz. Komolyan mondom.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Nova96
őstag
válasz unclefucka #24554 üzenetére
Nem 24, de most, de így ezt olvasva inkább 26-t mondanék...hm..
Igen, de ez jobb...vagyis eddig nálam...Kouko meg..->
Mister_X
Be is érted? -
bandiras2
senior tag
válasz Totheground #24552 üzenetére
tudnál linkelni más forrást? nekem reget követel, és nincsen humorom feliratkozmi hozzájuk is.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Nova96
őstag
válasz Mister_X #24559 üzenetére
Szerintem ne folytasd, mert hétről hétre várni..hát.
Szerk: pedig, de a többinek sokkal rosszabb félre fordítások, magyarítások...és hasonlók.
stratova
Anime-sekai. Kijön az angol és estére általában van tőle felirat és jó minőségű+respect neki egyedül csinálja.[ Szerkesztve ]
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz unclefucka #24551 üzenetére
Über Golden Time Spoiler (kérdés)
Banri ugye amnéziás, de mégis nekiesett Lindának a múltat (középiskolás dolgokat is) emlegetve). A lelke mutatta ezt neki álmában? Nem nagyon tudtam követni, a jelenet az egy dolog, de Banri hogyan emlékezett erre
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz Nova96 #24571 üzenetére
Spoiler
Az epizód, amiben "feltűnik", az a Soul and Body. Amikor beszélt, akkor azt mondta, hogy mikor leesett a hídról, kiszakadt fizikai testéből és a tovább élő Banrira üresként és lélek nélküliként hivatkozik. Nézd meg újra, ha nem hiszed."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Nova96
őstag
válasz Mister_X #24572 üzenetére
Én elhiszem, de ha valaminek nincs lelke , az halott/élettelen. És lélektelen ember, nem tud szeretni stb....remélem érted nagyobb kifejtés nélkül én mire gondolok, ha nem hétvégén írok most nem erőm rá.^^
Meg a okosak akiket olvasok inkább személyiségként gondolnak rá emiatt is amit én mondtam.[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
válasz Mister_X #24572 üzenetére
Ez az a bizonyos 5% Sci-Fi, vagy inkább természet feletti, amit írtam (csak 95%-ban nem Sci-Fi)
Nem kell nagyon érteni, inkább elfogadni, hogy Banri lényegében látens-skizofrén, vagy ilyesmi.Én inkább arra vagyok kiváncsi, hogy vissza tér-e egyszer a régi lelke és akkor majd mihez kezd a két lélek egy testben? Vagy keveredik. Esetleg a régi lelke lemond a folytonos visszatérési kényszeréről és átadja a helyét -és az emlékeit- az új Banri-nak. Egy biztos, hogy végül szerintem Kouko mellett marad majd.
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Because
őstag
hello! tudnátok ajánlani valamit ami hasonló a The one being sung animehoz? inuyashát is szerettem
-
-
válasz Because #24579 üzenetére
Egy pár;
Juuni Kokuki
Lodoss-tou Senki
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuioku Hen
Seirei no Moribito
Shinpi no Sekai EL-HAZARD
Tenkuu no Escaflowne
Ookami to Koushinryou
Basilisk: Kouga Ninpou Chou
Juubee Ninpuuchou
Shigurui
Samurai 7
Mugen no Juunin[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Totheground
addikt
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
unclefucka
senior tag
válasz messi6502 #24580 üzenetére
Ha van egyéb más, ami belefér 10 Giga helybe, akkor válassz mást, a Date A Live jó, meg jó-csajok vannak benne, de koránt sem annyira kiemelkedő. Ha írsz egy listát, akkor kiválasztjuk neked a legmegfelelőbbet.
-
válasz unclefucka #24585 üzenetére
Aláírásból arra következtetek, volt otthon egy kisebb lincselés.
-
unclefucka
senior tag
válasz Synthwave #24586 üzenetére
A történet.
Tanulságos, ajánlom mindenkinek a figyelmébe, aki még nem olvasta.
És még reagáltál is rá anno.
Már kihevertük a dolgot.
Igazából nem is volt semmi...[ Szerkesztve ]
-
messi6502
tag
válasz unclefucka #24587 üzenetére
Hasonlóan jártam már én is anno.
#24585:
Az a probléma, hogy minden más ami listámba van az több szezonos, így biztos nem fér bele.
Esetleg még a Rizelmine?
Köszönöm! -
válasz messi6502 #24588 üzenetére
Egy kis lolicon ajánló;
Yosuga no Sora (Sora-vonal)
Chokotto Sister
Rizelmine
Dance in the Vampire Bund
Tsukuyomi: MOON PHASE
Kanamemo
Astarotte no Omocha!
Kure-nai
Strike Witches (2008)
Sky Girls (2007)
Mitsudomoe
Zettai Karen Children
PopotanSuki de Suki de, Suki de The Animation
Shoukoujo The Animation
Imouto Paradise!
Uchiyama Aki
Bishoujo Comic Lolicon Angel: Mitsu no Aji
Lolita AnimeAz Ichigo Mashimaro-t meg csak nézd meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
messi6502
tag
válasz unclefucka #24592 üzenetére
Nem piskóta!
Még jó, hogy asszony alszik -
oriic
HÁZIGAZDA
-
WinnerB0Y
senior tag
Ti hogy vélekedtek a SAO (sword Art Online) ról?
Nekem úgy az egész önmagában tetszett.
Főleg azért mert úgy maga a történet egy rész igen "ismerős" volt.EUNE: iNeeko
-
Nova96
őstag
válasz WinnerB0Y #24596 üzenetére
Lehetett volna jobb, ha eleje nem side-storyk összessége, a közepe egész jó volt, a tesós rész meg komplett felesleges volt....szóval volt jó , sőt megnézni érdemes, de a kezdő rendező elszúrta... Előre félek, még hány jó anyagot fog elszúrni...mivel ö "egy sikeres rendező" lett ezáltal.
[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
Nálam olyan 8/10-es mű volt. Nem volt a legjobb, de élveztem, nem szenvedtem végig pedig picit féltem az elején.
Barátnőmmel végig néztük az első évadját a Kimi ni Todoke című műnek, nem rossz anime, olyan egyszer nézős könnyebb mű. Szerintem olyan 6/10
Valamint végignéztem a Nekomonogatari-t, ez már jobban tetszett, de azért hiányoltam belőle Senjougahara-t nagyon Remélem a Mono Second jobb lesz
kdxsv
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest