Új hozzászólás Aktív témák

  • Hintalow

    senior tag

    válasz batai15 #22802 üzenetére

    A nagy hajtömegtől erősebbnek, nagyobbnak, keményebbnek hatnak a szereplők.
    Mint a galléros gyík :)

    Más: Most végeztem az Arakawa Under the Bridge két évadjával, és kellemesen csalódtam. A leírás alapján azt hittem valami elvont demagóg szösszenet lesz az emberi értékekről, de tetszett a téma, és elég egyedinek tűnt (amit meg kell becsülni a mai egy kaptafára készülő világban)
    Alice csodaországban Japán módra a város közepén :) A szereplők többsége igazi unikum, Sister személyében megvan a kedvenc kommandós apácám.
    Sajnos a romantikus szál semerre nem halad, de legalább hamar eljutottak egy csókig (az átlag animében ehhez kell minimum egy teljes szezon), de ez betudható a gag anime műfajnak.
    Pont emiatt a történet sem halad semerre, amit sokan fel is rónak a műnek, de nekem ezzel semmi bajom nem volt, kikapcsolódásnak tökéletes, viszont kár volt a beszúrt pár rész, ami komoly hátteret sejtetett és végül semmi nem lett belőlük.

    Ha valami egyedire vágysz témában,karakterekben, könnyed kikapcsolódásra és poénokra (nem ecchi és slapstick szinten!!! ) és némi moralizálásra filozófiára, ami szerencsére nem akar hangsúlyos lenni, akkor jó választás, tudom ajánlani.

    Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

Új hozzászólás Aktív témák