Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz Hintalow #10210 üzenetére
És most kövezz meg, de szerintem a Cowboy Bebop nem volt valami nagy durranás. És ez betudható a történettelenségének, meg az értelmetlen epizodikusságának, 50%-ban unalmas és semmitmondó részekkel. A befejezés meg csak szimplán felhúzott. De a Naruto tényleg nem egy CB. Egymáshoz viszonyítani a kettőt nem jó ötlet, annyira távol állnak egymástól, függetlenül attól, kinek melyik tetszik jobban. Én se mondom, hogy nekem a Clannad jobban tetszett egy GTO-nál.
#hoffman: [link]? Animaxon nyomnak feliratos dolgokat?
Bleach-ről meg annyit, hogy lesz még pár száz rész, és fillerekkel is agyonnyújtják még párszor, ez biztos. A mostani arc nem rossz, ez is kezd belelendülni. Szerintem lesz olyan jó, mint az Aizen-es részek. És valljuk be, azok se kezdődtek valami gyorsan, az első 40 részben is csak rohangáltak Soul Society-ben, és szinte semmi nem haladt. Viszont most már dühös lennék, ha elintéznék ~50 részben a befejezést, mert van még benne szufla, csomó kérdés megválaszolása hátravan. A grafika az egyetlen, ami nem tetszik, nagyon sajnálom, hogy idáig fajult. A harcok természetesen látványosabbak, viszont a karakterdizájn, és az arcmimika elbutult, mint állat, az egésznek az élén Ichigo-val. Most komolyan, egy ilyen baltával vágott hülyegyerekfej nem illett jobban hozzá egy bishi nyújtottpofa helyett?
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nova96
őstag
válasz Hintalow #12090 üzenetére
Hát szedj le egy br változatot és aa-ról feliratot és láss csodát késik. De Toradora-ig nem volt semmi baja br+felirattal. Szóval meglepett. De inkább megnézzem mostantól milyen verzióhoz van.
Még két rész van Toradora-ból holnap írok kicsit róla. Szerintetek ha ezután nézzem a B Gata H kei nézzem az úgy jó. Vagy R15 vagy R.T.Vampire ?
-
jahrn
senior tag
válasz Hintalow #13116 üzenetére
Ha valasztani kell akkor mindenkeppen a sorozatot neznem. A 3 muvi ugyan tartalmaz nemi extra jelenetet, de tul sokat vagtak ki a sorozatbol - szerintem - szal kihagyhato. En a KAA-fele DVD verziot neztem es teljesen korrekt. Az Anime-Supreme meg kiadta a BD verziot 720p es 1080p-ben (az utobbi mindenkeppen tulzas, mar a 720p is upscale)
Aztan meg ahogy irtak johet a Kiddy Girl-And (bar ezt nem tetszett, Eclair elvonasi tuneteim voltak..)[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Hintalow #13449 üzenetére
Egyetértek. Bár a Seto no Hanayome ott kullog a küszöbön, de annyira más stílus, hogy inkább nem mondom rá azt, hogy jobb/rosszabb... Másodjára nézem, egyszerűen fáááááááááj.... Meg kéne nézni mondjuk a legutolsó epizód OVA-t is. Csak félek, hogy elfogy...
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Nova96
őstag
válasz Hintalow #18299 üzenetére
Halaszthatod.
Jobban jársz, ilyen stílusba ZnT sokkal, de sokkal jobb.
Talán, ha előtte néztem volna nem lenne ilyen unalmas, de nem valószínű. Szokásos, ellenség->történik valami-> és a anime végére csinálnak is valamit. Kicsit túlzok, de leírtam ez kb. az első évad, a második meg alapból...vontatott számomra...de lehet velem van a baj.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Hintalow #18306 üzenetére
"Japán hanggal és angol felirattal"
"Bármi ... angol dub sikítva kikapcsolós."<3
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Crystalheart
őstag
válasz Hintalow #18310 üzenetére
A japán nőknek vékonyabb a hangjuk, vagy könnyen tudnak vékony hangot produkálni (a legtöbb gyereket, fiút-lányt a japánok is felnőtt nőkkel szinkronizáltatják, ez mondjuk hazánkban is általános jelenség). De a fő ok nem ez, mert ha nagyon akarnának, az amerikaiak is találhatnának megfelelőt. Nagyon jól is tudnak szinkronizálni, ha akarnak. Csak az ott drága. Mert a szinkronizáláshoz csak azok a színészek, szinkronszínészek értenek igazán, akik animációs filmekhez (mozi, vagy játéktrailer) adják a hangjukat, de még így is nehéz, mert az animéket nem igazi profi szinkronstúdiók fogadják be, és csak közepes szinkronrendező jut nekik. Hazánkban is ez a gond, hogy hiába osztanak akár profi szinkronszínészeket is egy projektre, akik nagyobb költségvetés esetén (pl. Disney-rajzfilm) remekelnének, ha mindent csak egyszer vesznek föl, mint a gép, és még a szinkronrendező is rossz.
Az amerikai rajzfilmek rendszerint a totál idiotizmust súrolják, tehát az olyan hangvételű darabokhoz vannak szokva. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Hintalow #18816 üzenetére
Persze. Nem vagyok narutard.
A kedvenc időszakom 1995-2000. De a Maison Ikkoku, Kimagure Orange Road vagy éppen a Choujikuu Yousai Macross is alapmű.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
jahrn
senior tag
válasz Hintalow #18892 üzenetére
Van hasonlo, konkretan az Avatar - The Legend of Korra. Mondjuk ennek meg csak az elso evadja ment le. Es ja, ez nem anime de elfer itt a topicba szerintem.
Love Hina-fele? Talan a To Love Ru, Urusei Yatsura (errol koppintottak a To Love Ru-t). Meg esetleg a tobbi harem+minna-anime (elvegre a Love Hina az osanyjuk) is ideferhet.
Befejeztem a Sakurasou no Pet na Kanojo-t. Nem volt rossz, de vegig az volt az erzesem h tul sokat neztek kozben a Hachimitsu to Clover-t.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz Hintalow #18898 üzenetére
Meg esetleg az Aa! Megami-sama! lehet erdekes neked, bar ezt gondolom mar ismered. Az animacio hasonlo stilusu, itt is egyutt lakik egy rakas idiota es ugyan harem nincs de idonkent poenok azok ja (legalabbis igy emlekszem, elegge regen lattam).
"Urusei Yatsura már kicsit régies az ízlésemnek:"
Van ez igy, valahol nekem sem jon be a regies animacio. Ugyanakkor eleg sok nagyon jo regi anime van amit szvsz vetek kihagyni.
Mondjuk ha mindenkepp ertelmesebb szerelmi komedia kell akkor pl: Lovely Complex. Ha pedig mehet drama is akkor: Nana
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Hintalow #19546 üzenetére
Szem előtt tartva, hogy telefonon tudnám csak nézni. Vagy 800*600-as felbontású moniortévén, amit egy Pentium 4-es PC hajt meg, amit lassan felőrölnek a vírusok. Formátum mindegy, konvertálni lehet.
Leginkább olyan jöjjön, ahol nem tinédzser főhős menti meg a világot a barátnőjével, ne legyen erőltetve a szellemvilág, a természetfeletti dolgok, ne is nagyon játszódjin elvont/fantasy környezetben, továbbá plusz pont, ha egy japán középiskola az egyik fő helyszín. Létezik egyáltalán olyan, ami a fenti szempontoknak (iskolát kivéve) megfelel?
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Crystalheart
őstag
válasz Hintalow #19705 üzenetére
Miután megnéztem a Kodomo no Jikant angol felirattal, én is elgondolkodtam azon, hogy lefordítom magyarra, mert a Member-féle borzasztó, de akkor ébredtem rá, hogy angolról egyszerűen nem érdemes, sosem békülnék meg a munkámmal. Az első részben néhány japán kifejezés eredeti jelentésének utánanéztem, és egészen máshogy fordítottam volna japánról magyarra, mint angolról. De mivel nem tudok japánul, irtózatos meló lett volna, kb. mint amikor 12 évesen (majdnem) végigvittem több száz óra alatt egy PS1-es, kilométeres párbeszédekkel bíró, japán puzzle-szerepjátékot német nyelven úgy, hogy angolt tanultam kemény 2-3 éve.
Crytec210: Nem érdemes túl nagy energiát fordítani rá? Azért legalább magyar órára bejárhattak volna.
Mister_X: Asszem a Gosick-ot én is egyhuzamban, szünet nélkül néztem meg. Bár amikor kb. két nap alatt néztem meg az egész Clannad-ot, az durvább volt. Ah, régi szép idők, másfél évvel ezelőtt...
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
válasz Hintalow #20068 üzenetére
Grimm legszebb rémálomkeltő meséi Az is ilyen.
Amúgy van példa arra, hogy japán koprodukciós, anime-szerű rajzfilmet animének tekintenek a nyugatiak? (Mert ugye a japóknak az anime=rajzfilm.) Mondjuk ahol nyugati a rendező vagy az író, vagy mindkettő, de a stúdió japán, vagy közös.
-
bozont
veterán
válasz Hintalow #20073 üzenetére
Igen akinek volt kábel TV, vagy parabola az még több mindent láthatott. A Nadia-t is csak most egy-két éve néztem meg, bár nem feltétlenül baj, így is nagyon élveztem.
Azt szerettem mikor unokatesóméknál nyaraltam, nekik volt már kábel tv a panelban. Ott láttam egy-két részt valamelyik Mazinger-ből is.
Na meg úgy rémlik mintha vetíttettek volna egy-két filmet Leiji Matsumoto-tól is az M1-en, főleg egy vonatos film rémlik, valamelyik Galaxy Express 999 lehetett.(#20075) bandiras2
Én a harmadik évadnak jobban örülnék, de azért várós. Még úgy is pótolnom kell a Railgun mindkét évadát is.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz Hintalow #20615 üzenetére
Anime-planet szerintem a legjobb, igaz nekem onnan két dolog hiányzik: a mal-os kör lista ahol kijelzi a kedvenc stílust,utált stílust stb.. és a hentai tartalmak értékelése
Egyébként szerintem sokkal átláthatóbb mint a többi, és egyszerűbb. -
bandiras2
senior tag
válasz Hintalow #20910 üzenetére
[Raildex idővonal]
A railgun S2 eleje és az Accel fight utáni rész kiváló minőségű slice of life! A hugicák viszont tényleg véres és megrázó, de ilyen az élet.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Telda
addikt
válasz Hintalow #20910 üzenetére
Azt olvastam, hogy a railgun az index előtt játszódik, de a sorozatot megnézve ez nyilván nem igaz.
Pl rögtön az index első részében Misaka megpróbálja Touma-mát "kilőni", tehát itt még nem ismérték egymást. Márpedig, ha railgun az előzmény akkor illene ismerniük egymást. Valahogy egy időben játszódhat, de már nem is próbálok időösszefüggést kereseni, inkább csak élvezem magát a sorozatot .bandiras2: Köszönjük!
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz Hintalow #21065 üzenetére
Úgy van vele, hogy 10 000 hulla után még párszáz már nem számít. Accelerátornak elég szar élete volt eddig. Pénze ugyan volt, de sose volt senkije, Mindenki vagy rettegett tőle, kihasználta, vagy megpróbálta megölni. A kislány volt az első aki nem félt tőle és emberszámba vette. A RailgunS2-ben jobban ki van bontva a mentális gondolatvilága mikor összecsap Touma-val. Túl sokáig volt szörnyeteg. A kislány lassan megváltoztatja, de soká lesz belőle egész ember.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Nova96
őstag
-
bandiras2
senior tag
válasz Hintalow #21232 üzenetére
A Hellsing ultimate ben is szerepel egy farkas ha jol emlekszem. Ceras Victoriaval verekedett meg a 10. reszben.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Mister_X
nagyúr
válasz Hintalow #21623 üzenetére
Mázlista. Remélem én is hasonlóan szerencsés leszek De a matektól nagyon félek. Az nagyon, de nagyon aggaszt... Mondjuk nekem van annyi szerencsém, hogy ismerek idehaza "japán lelőhelyet", tehát beszélgetőpartner az biztos lesz. Sőt, már volt is, kifelyezetten meglepett.
A kanjikat meg imádom tanulni. Van egy olyan érzésem, hogy azt az 500-at ami a Basic Kanji Bookban van, azt le fogom darálni egy hónap alatt (muszáj is), plusz Ankizok. Jövőre már az angol feliratot is el szeretném hagyni az animéknél (legfeljebb nem értem meg), nyárig alapszinten akarok beszélni + N3 kell majd. Csak a matek...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz Hintalow #21638 üzenetére
Nem arra céloztam.
A 14. részre ahol egy másik Proxy ugyan olyan mint ők.
Vagy Proxy k és ilyen tóban ott vannak egy darabig.
Az rohadtul idegesítő volt.
Mondjuk az a rész tetszett, amikor Re-L rányomult Vince re az ágyban.
Meg az utána való pár rész is.
Most a Blood-C t kezdtem nézni.EUNE: iNeeko
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz Hintalow #21644 üzenetére
Igaz lehet, hogy csak nekem volt kissé zavaros, de ez van.
Ízlések és pofonok.
Majd lehet, hogy nekifutok még egyszer.
Most végeztem ezzel a Blood-C el is.
Hááát.
Nem hiszem, hogy akkora nyomot hagyott volna bennem.
-SPOILER-
Ahogy megláttam a kardot és a vörös szemet, a címmel együtt, hogy Blood-C ráadásul még rátesz egy lapáttal, hogy közben nézem a Blood+ t is. A főszereplő neve Saya. Itt is meg ott is. Gyakorlatilag csak a sztoriban térnek el egymástól. Picit olyan volt mintha koppintás lenne, viszont jóval kidolgozottabbnak éreztem. Mármint grafikai téren.EUNE: iNeeko
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest