Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hangfalképű

    tag

    Punishing Gray Raven.
    [link]

    Gacha játék, júliusban indult a global, az eredeti ázsiai verzó egy éve van kint. Ennek egye előnye van, hogy pontosan be lehet lőni, hogy mikor mi fog érkezni a játékba, előre lehet rá készülni.
    A játék nem idle-gacha, és nem is a hagyományos csapatalapú. Akciójáték lévén itt neked kell lejátszanod a meccseket, támadsz, dodge-olsz és elnyomod az orbokat/skilleket. Itt egy gameplay: [link]

    A karikat pullokból szerzi be az ember, mint minden gachában, egyesével vagy tízesével húzol, rajtad múlik. Bannerek itt is vannak, amik adott karakterre bónuszt adnak, hogy nagyobb eséllyel essenek ki. Őket fejleszteni a jól ismert módokon, szint/fegyverek/felszerelések (itt memoryk) stb... campaign van, sztory nem rossz, de néha túlhúzott, daily/weekly questek, ezek ismerősek. A fizetős currency elérhető a küldetésekből és akár ezer dollárokat is el lehet benne verni, de figyelnek a free2play playerekre is. Mindjárt kitérek erre is.
    A karaktereket három alapvető osztályba sorolja a játék. Tipikus tank/attacker/support roleok vannak, és a sebzésfajtájuk alapján megkülönböztet fire/ice/lightning/dark/physical karaktereket, illetve team-eket. Karakterekből "többféle is van", ezt úgy kell érteni, hogy vegyük mondjuk az egyik basicet, Lucia-t. Belőle háromféle létezik, az "alnevük" alapján lehet őket a legkönnyebben megkülönböztetni. Lucia - Lotus, Lucia - Dawn és Lucia - Plume. Máshogy néznek ki, más a skillsetjük, de a legfontosabb különbség, hogy Lotus fizikai, Dawn lighting, míg Plume ice sebzést oszt ki, így más csapatokba is valók.
    Még egy kisebb csavar van a dologban, hogy rank alapján megkülönböztetünk B rank, A rank és S rank karaktereket (a három Lucia pont ebben a sorrendben van). Adná magát a dolog, hogy az S rank erősebb, mint a B rank, de ez két okból nem teljesen igaz. Az első, hogy - szinte - mindegyik karaktert ki lehet fejleszteni SSS+ rankká. Azért csak szinte, mert aki alapból S, abból könnyen lesz SS, de ettől feljebb menni költés nélkül nem igen lehet és nem is kimondottan szükséges, míg az A-B rank karakterek shardjai farmolhatóak a végtelenségig (SSS+-ig). A másik, hogy mivel a játék alapvetően PvE és csak közvetetten PvP a leaderboard miatt, így azzal játszol, akinek a stílusa, skillsetje, külseje a legjobban tetszik, ha ez B rank Lucia, akkor ő lesz az.
    Sok minden hiányzik még a játékból, de havonta jönnek patchek, amikben jönnek az újdonságok és a karakterek is.

Új hozzászólás Aktív témák