Új hozzászólás Aktív témák

  • Narxis

    nagyúr

    válasz csadi0011 #20539 üzenetére

    Multiplayer-nél Pay2win szinte az összes IAP-os játék. Az meg, hogy nem kötelez, hogy fizess nem igaz. Amire nem kötelez az az, hogy játsszál vele. A legtöbb IAP-os játék terelget a vásárlás felé, különösen igaz ez az EA játékaira.

    Vannak üdítő kivételek IAP-os játékokban, pl. most legutóbb ami eszembe jut a Ski Safari 2, elég jól elvagyok vele IAP nélkül. Nem ront a játékélményen se. Ja meg még a Smash Hit és a Commute is ilyen. Megvettem mindkettőben a premium-ot de nem a checkpoint-ok miatt hanem mert annyira jó játékok, hogy támogatni akartam a fejlesztőt, az már bónusz, hogy egyéb pluszt is kaptam.

    Negatív példa a közelmúltból pedig a Star Trek Wrath of Gems. Imádom a Star Trek-et és egész jó sztorit adtak a játékhoz, 2 sorozatot is felhasználva a Star Trek világából, mégis olyan masszívan kényszerít az IAP-ra, hogy törölnöm kellett. Nem az a baj ha egyre nehezebb hanem, hogy ha látom, hogy egyértelműen arra megy ki az egész, hogy költsek. Ha meg már költök akkor az nekem olyan mintha csalnék hiszen ha sokat költök simán megyek előre mint kés a vajban és oda is van a játék élvezete.

    Sajnos az utóbbi típusú IAP-os játékból van egyre több. De én most már nem koptatom a témát tovább, de nagyon szomorú, hogy ez az irány a mobilos játékiparban.

    [ Szerkesztve ]

    Thanos was right.

Új hozzászólás Aktív témák