Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Tudnátok ajánlani olyan jó városépítős játékot ami nincs telenyomva IAP-al ergo nekem kell a játékbeli pénzt összeszedni önerővel? Tehát nem muszáj f2p játéknak lennie. De akár jöhet akármilyen építgetős játék is,thx.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Amur
addikt
Egy pár szó a Gunfinger játék supportjáról(zombis lövöldözös, egész jól elvoltam vele).
Új telefonra költöztem, az hogy nincs felhőmentés már para volt, persze a mentést buktam, de volt több vásárlásom is, amit az ingame restore purchase opció nem állított vissza.
Írtam a supportnak, pár nap múlva jött is a válasz hogy küldjem el emailben a számlák másolatát.
2 éves téma volt majdnem, de szerencsére megvoltak az emailek, összeollóztam nekik.
Nem volt jó, fotózzam ki a számlákat külön külön mert nem látszik rajta minden.
Ok megcsináltam. Újabb pár nap, jött a válasz hogy következő belépéskor jóváírtak a vásárlásokkal egyenértékű pénzt és aranyat a játékban.
Aki játszott vele valószínüleg röhögögörcsöt kap ha leírom hogy ez szerintük 50ezer sima pénz és 36 arany volt.
Természetesen írtam nekik hogy ez az egyik vásárlásomat sem fedezi(megvettem benne a legjobb pisztolyt pl. az 290 arany most..).
Ezt az emailem azóta sem méltatták válaszra sem.
Most írtam egy ehhez hasonló értékelést a playra egy csillaggal. Kiváncsi vagyok arra lesz-e reakció, mert ez elég botrányos..
A játékról még mindig jó a véleményem,de ez a fajta hozzáállás hogy egyszer fizettél aztán le vagy sz**rva, nem igazán gyere be. Kereskedelemben dolgozom, tudom mit jelent a vevőmegtartás. Ez nem az!
Az életbe nem fogok egyik játékukra sem költeni egy fillért sem![ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
milkabrams
őstag
korábban megvettem a nova 3-at, még a régi tabomon végigjátszottam letöröltem majd pár hónap múlva újra le akartam tölteni, de jött egy frissítés a játékra és kivették a tabletem a támogatott eszözök listájáról
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Amur
addikt
válasz milkabrams #21304 üzenetére
Akkor még1 minusz nekik..
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Mezcal
addikt
[link]
No Limits HooniganPlaystation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Viktor77
titán
válasz Mezcal #21308 üzenetére
Khmmm....
Sorolom a jobbakat.
RR3, ezt mondtad, de még a 2 is jobb
GT2
Horizon Chase (ez nem teljesen ez a stílus)
Most Wanted
Asphalt 7-8
a Ridge Racer is jobb, csak nagyon sok a reklámIgyekeztem stílusnál maradni, a runner, rally, drift típusúakat kihagytam.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Amur
addikt
válasz Viktor77 #21310 üzenetére
Runner típusból javasolhatsz párat, mert amihez volt szerencsém(az invictusé már a neve sem jut eszembe), nem jött be, viszont a runner stílus alapból a kedvenceim között van.
-
Amur
addikt
válasz Viktor77 #21312 üzenetére
Ezek nálam is fenn vannak/voltak Traffic racerhez hasonló ha az bejött az On The Run, próbáld ki.
on the runYoutube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Mezcal
addikt
-
Maxtreme
addikt
Vótmá?
Nitro Nation Stories -
törölt tag
AC-ben megabucksot, meg goldot is osztogat az event.
-
bendi806
aktív tag
sziasztok:-)
egy focis manager jatekot keresek, ahol a neha bekapcsolódhatok a meccsbe, szabadrugasnal es hasonlo megmozdulasnal...emelett, ha csokken az "ermek" szama akkor lehet loversenyre fogadni :-D
tegnap lattam , csak a nevet nemtudom :-D
van valami otletetek? :-) -
csadi0011
őstag
Miert baj az, ha nincs ekezet?
Valaki tud valamit a közelgő Bomberman játékról? Eddig csak annyit láttam, hogy télen jön.
-
csadi0011
őstag
-
bendi806
aktív tag
nem feltetlenul kell elolvasni mindenkinek :-) aki erti/erdekli, az ekezet nelkul tud segiteni:-)
de koszonom, a tippet es lehet majd megfogadom:-D -
akooos
veterán
válasz Quasi_modo #21326 üzenetére
Valamilyen szinten jogos az ékezet téma, de nagyon sok dologba lehetne belekötni sok hozzászólásban.
Viszont a játék neve engem is érdekel, mert a leírás alapján érdekes lehet
Valaki tudja, hogy mi az? -
Kasya
nagyúr
Evek ota igy irok a forumokon. Eddig meg nem jott panasz, hogy barki is ertelmezhetelennek, vagy nehezen olvashatonak tartana az irasomat. Ertem a nyelverzekenyseget, de en ugyanigy kerem a megertest, mert nekem nem esik jol/nem megy konnyen az angol billentyuzeten.
-
Bozek
nagyúr
Pedig nehezen olvasható, de Neked, mint hölgynek elnézzük. Meg amúgy is a PH! kedvence vagy.
Egyébként meg ez a legrosszabb kifogás, hogy "angol billentyűzeten". Általában minden operációs rendszerben van magyar kiosztás és egy kis kreativitással megoldható a többi is. Fel kell ragasztani a magyar ékezeteket a billentyűzetre.
(#21324) Kasya: Kontrollert? Strapabírót kell beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Ĺê ńě mãŕäďjôn śëmmïről âź ækëżěť.
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
VAN-e valami "gyűjtemény" valahol azokról az androdios játékokról, amelyek NEM igénylenek netet ahhoz, hogy játszhass velük?
(Nemrég vettem tabletet, letöltöttem pát játékor rá, és több mint a fele netet akar... )
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Maxtreme
addikt
Az a durva hogy nekem fel sem tűnik ha nincs ékezet a szavakon. Simán folyékonyan el lehet olvasni...
Erről most ez jutott eszembe:
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
-
KisApám
addikt
válasz Viktor77 #21333 üzenetére
Köszi!
(Ha csak tényleg ennyi offline játék van, akkor ott valami nagy baj van... túl sok adatot akarnak lehúzni az embertől...)Én meg valami szűrőt kerestem mindenfelé, ahol be lehet pipálni/ikszelni hogy és mit akarok...
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
-
milkabrams
őstag
válasz Quasi_modo #21341 üzenetére
egyre több játék követel magának folyamatos internetkapcsolatot, pl: dead trigger 2, dead effect 2, modern combat 5 ami érdekes a dt 2-nél hogy ha játék kötben elmegy az internetkapcsolat, a megszertett pénzt, tervrajzrészleteket nem kapom meg, de a felhasznált dolgokat pl: gránátok stb.. szépen fogynak
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz milkabrams #21342 üzenetére
Érdekes. A nálam megfordult igen nagy számú játékból alig volt olyan ami folyamatos kapcsolatot igényelt. Csak a vásárlásokhoz, vagy az eredmények feltöltéséhez kellett nekik. Azt meg nem engedtem és mentünk is tovább.
valami
-
Maxtreme
addikt
válasz Quasi_modo #21343 üzenetére
Pedig sajnos a legtöbb új (nagyobb) névhez kell net.. Manapság már szinte alap (hogy kapnák be)
-
Quasi_modo
nagyúr
-
KisApám
addikt
válasz Maxtreme #21344 üzenetére
+1
(#21345) Quasi_modo
a Machinarium és a Lara Croft Go SINCS az offline játékok között GooglePlay-en... Miért
[ Szerkesztve ]
-
felixo
őstag
Lara Croft Go igényel angol nyelvtudást ?
Redmi Note 9
-
RaverShox
tag
Star wars galaxy of heroes mennyire IAP-os?
iPhone 15 128GB Black - Playstation 5 Slim - LG OLED55C31
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest