Új hozzászólás Aktív témák

  • citkar

    addikt

    válasz krystman #12000 üzenetére

    "Nem tudom mi az ami még kell, hogy egy átlag felhasználásra elég legyen."
    Ez az, Te nem tudod, miket próbáltam és mik az igényeim, mellesleg nem átlag felhasználás, hanem alapvetően játékos eszközökről volt szó.

    "Nyilván nem váltsa ki egy Pc-ét 100% ra, de ezeket nem is erre tervezték"
    Ez az egyik ok, amiért nem felel meg. Sok általam használt program/játék főleg Windowsos alapú és az egér (adott esetben + billentyűzet) alapú irányítást igénylem.

    "Laptopot többet nem vennék mert az kb ugyan olyan lomha az új is meg a 3 évvel ezelőtti is, pedig rettentő sok volt már a kezem között, 80 ezerstől a 200 ezresig is de komoly teljesítményt nem tudnak nyújtani."
    Valamit rosszul csinálsz, ha gyorsabbat szeretnél, vegyél gyorsabbat, hidd el, nem szégyenkeznek teljesítményben a laptopok sem, csak mélyen zsebbe kell nyúlni és tudni kell, mi van bennük (a 80-200 ezer nem biztos, hogy elég, elvárástól függ), de az, hogy teljesítményt nem tudnak nyújtani...az butaság, nézd meg ezt és ennél is vannak jóval erősebbek.

    "Gamer laptop meg egy vicc."
    Miért lenne vicc? Csak, mert neked nincs rá szükséged szerinted senki másnak sem? Nem körülötted forog a világ, másnak lehetnek más igényei.

    "Abból a pénzből olyan asztali gépet össze lehet pakolni, hogy 3x gyorsabb mint egy laptop."
    Nyilván drágább, de a célközönség is más. Az asztali gépet nem tudom magammal cipelni és mit érek a kb. fele annyiból összerakott asztali géppel az otthonomban, ha az éjszakáim felét távol töltöm és ha akad fél-egy órám játszani akkor csak merenghetek azon, hogy de frankó asztali gépem van, fele annyiból megúsztam, csak használni nem tudom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák