Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz hamikike #162900 üzenetére
Mihez kell keresni a romot?
Telefon beállítások/Névjegy itt megnézed mi a modell száma(pl. nekem Note 10 van, annak: SM-N970F). A sammobile-ra beregisztrálsz és letöltöd azt a firmware-t, ami neked kell. A magyarországi rom az XEH. Az XEH a magyar független. Abban benne a magyar nyelv. De az általam javasolt Indonéz(XID)-ben is van magyar nyelv, ha véletlen mégis a gyári hangrögzítő mellett döntenél.
A zip-ben egy 4 fájlos rom lesz, ami a fentebb leírt Odinos módszerrel telepítesz.De ha nem vagy magadban biztos, akkor inkább kérj meg a közeledben valakit, aki csinált már ilyet! Nehogy tégla legyen a telóból!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
hamikike
tag
válasz Probert75 #162901 üzenetére
Majd a leendő A52S-hez, mert úgy tűnik, hogy elfogadható áron 11-es androiddal adják.
Ha ezt elkezdem frissíteni, 13-ra fogja.
Ezért kerestem 12-est.
Ha van A52S-ed, milyen a rajta lévő magyar nyelvű fimver azonosítója, hogy biztosra menjek?
Akkor ezt csak az Odin-nal tudom telepíteni?
Nincs valami legális samsung alkalmazás? -
Probert75
addikt
válasz hamikike #162902 üzenetére
Ezzel semmi olyat nem teszel ami nem legális.
A samsungnál is ezt használják emlékeim szerint.
De majd, ha meg van, akkor tudod a pontos modell számot.
Igen Odin-nal. De még így is pampogni fog a teló, hogy frissítsd a legfrissebbre. Én minden automata frissítést ki szoktam egyébként kapcsolni.Mint írtam, nekem Samsung Galaxy Note 10 van.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
vacs
veterán
válasz hamikike #162888 üzenetére
"A52S 5G telóhoz nincs leírva, csak annyi, hogy már van 6-os wifi is rajta"
Nem tudom te melyik oldalt nézted, de a hivatalos Samsung.hu-n írják, hogy:
"Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz"
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
DrBubo77
veterán
válasz hamikike #162906 üzenetére
Ebben a topikban minden kérdésedre szívesen válaszolnak: Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
FeZ...
aktív tag
válasz hamikike #162894 üzenetére
"Bár magasabb verzión is telepíthető a rögzítő, de nem rögzít, nem tárol, nem hallgatható vissza."
Ez nem igaz. A korábbi 2 telefonomon hibátlanul ment a hívásrögzítés külső appal. (Az egyik Samsung A70 Android 11-el, a másik Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Android 12-vel)
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Telefont cseréltem és az új készülékhez kaptam egy NMHH adattörlő kódot. A régi készülékemet eladnám és arra gondoltam, hogy ahhoz beváltom ezt a kódot.
Ismeri valaki ezt az appot? Apk-ról van szó? Vagy hogy kell ennek a működését elképzelni? És az adattörlés mechanizmusa mi? Többszörös felülírás?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
kress
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz kress #162913 üzenetére
Köszi, ezt én is megtaláltam, de gondoltam valaki aki ismeri kevésbé szárazan elő tudja adni. Illetve itt nem írnak arról, hogy milyen módszert használ az app.
DS39: eredetileg ez lett volna, de mivel itt van a dobozon a kód, gondoltam miért ne használnám fel.
-
hito
nagyúr
Ez egy ilyen paranoid android topic?
-
DS39
nagyúr
parandroid topic.
egyébként most teljesen komolyan, én szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
az NMHH programozója kétlem, hogy jobban tudja, hogyan kell adatokat törölni pl. egy Samsung telefonról, mint a Samsung vagy a Google mérnökei. szóval én megbízom abban, amikor a rendszer kiírja, hogy a visszaállítás minden adatot töröl. -
hito
nagyúr
Persze, hogy töröl, de attól még ott van az információ, visszanyerhető. Teljesen csak akkor törlődik, ha felülírják az adott szektort. És amikor egy 512GB-os háttértárral a visszaállítás megvan 3 perc alatt, erősen kétlem, hogy bármiféle felülírás történne. Tehát a motyód még ott van, csak nem látod
-
Dr.NX
addikt
"De tényleg kétlem hogy szív jóságból találtak ezt ki. Minden mögött érdek van."
Valakik szép pénzt kaszáltak ezzel az adattörlős kamu hülyeséggel.hito:
itt a topikban még annak sem nagyon tudunk segíteni, aki a belső tárhelyéről véletlenül letörölte a családi képeit...ez nem Windows.Elfogadom a sütiket.
-
kesztió
aktív tag
Tasker bevetése nélkül megoldható, hogy egy Chromecast 4K Google TV felébredjen a standby módból, ha létrejön a Bluetooth hangfalakkal a kapcsolat? (Bluetooth-on garantáltan tud kapcsolódni standby-ban is, ezt kipróbáltam. Nagy szerencsémre működik, egyébként, ha nem így lenne, a Chromecast úgy, ahogy van, menne ajándékba valakinek vagy a kukába.)
A Taskerrel amúgy semmi bajom nem lenne, sőt. Csak attól félek, hogy a Chromecast kissé exotikus power management-jét nem fogja szeretni a Tasker. (Az új Chromecast ugye rendesen fogyaszt, tehát az a koncepció, hogy nem is szabad a TV-ről táplálni, cserébe meg van oldva, hogy általában alszik, és csak akkor ébred, ha valkai kapcsolódni akar. Csakhogy ez pont Spotify-jal néha azonnal működik, néha perceket elbabrál, amíg valahogy felébred – ha felébred.)
Bug és debug fia vagyok én
-
DrKapocs
őstag
válasz hamikike #162897 üzenetére
Itt találod A52s-hez az ILO firmwaret. Jelenleg bármilyen romot fel tudsz tenni, még a downgrade is megy (13 után, ha nem tetszik, Odinnal vissza tudod tenni a 12-t vagy 11-et is). Én a Telekomos A52s-em (TMH) flasheltem újra. A XEH-est, azt még nem. 2 készülékem van az egyik T-s, a másik a Samsungtól való. Én egyébként nem szoktam feltenni semmi update-et, amíg nem muszáj. Néha újraflashelem, az jót tesz a sebességnek. Rádió nincs. Szerintem gyere át az A52s topikba, ez inkább oda való.
-
DS39
nagyúr
Nem alkalmazás (inkább gyári "rejtett" funkció), ezért off-ba teszem, de hátha valaki nem tudta, szerintem jópofa.
Ugye van az a funkció, hogy az Információk a telefonról menüben az Android verziószámra kattingatva előjött régen is valami ábra, Android 13 esetén ez egy analóg óra, aminek a mutatója tekerhető.
Ha pontosan 1 órára állítjuk be (13 óra), akkor átvált az óra 13-as számra és körülötte ilyen színes buborékok vannak.
Ezt már láttam hogy valaki bemutatja TikTok vagy YouTube videóban.
Viszont azt még nem, hogy ha ebben a helyzetben van cucc, akkor már nincs mutató, de ha úgy csinálsz, mintha lenne, és tekered ismét az órát, akkor mindig más és más színes ábrákat jelenít meg.
Pl.:
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz DrKapocs #162934 üzenetére
Sztem ez nem teljesen igaz. Csak addig lehet visszamenni, amíg azonos a bootloaderverzió. Samuéknál az a szokás, hogy egy új Androidverziós frissítést az előző bootloaderverziójával adnak ki azért, hogy ha baj lenne vele, akkor Odinnal vissza lehessen rakni az előzőt. Egy későbbi frissítésnél változik a bootloader és onnan már nem lehet visszatenni a régebbit.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
DS39
nagyúr
válasz zeon.hu #162939 üzenetére
Igen, korábban is volt. Csak a további extra volt újdonság, hogy a buborékok helyett emojik és gyümölcsök jönnek elő ha tovább forgatod.
Megnéztem egy régi Android 8.1-es LG-n, ott az Oreo kekszen ha "forgatok", akkor egy polip* jelenik meg amit lehet szintén mozgatni.
* Gondolom onnan jött, hogy 8 csapja van.
[ Szerkesztve ]
-
kesztió
aktív tag
Amelyik például kapcsolódik a Bluetooth-hoz, és elindít bármi egyebet, ha casting kérés érkezik. Mindez standby-ban.
Bug és debug fia vagyok én
-
danih
veterán
Melyik a lehető legegyszerűbben kezelhető nyugdíjas barát médialejátszó?
Könnyen lehessen benne playlistet készíteni majd a lejátszást managelni, ennyi kell csak... Köszi -
mizoli
addikt
-
Erwinke
aktív tag
Szep napot!
Van valami olyan app amivel lehet kulon a hangot novelni?
Mar mint pl a poweramp kellemesen szol foleg ha tolok ra boostot is. De pl a spoty a amphoz kepest csak fel hangeron szol.
Otlet?Koszonom
-
Az összefoglalóban azt írják, hogy ha a play store-ból töltesz programokat, nincs szükség víruskergetőre.
No és mi a helyzet azokkal a telókkal, amik már nem kapnak biztonsági frissítéseket? Mi a helyzet az SMS vírusokkal?
Biztosan nem kellene átgondolni, és mégis telepíteni valami védelmi vonalat ha már egy nem támogatott, de tökéletesen működő készüléket használok?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs