Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aurig@
őstag
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Aurig@ #162752 üzenetére
Köszi. Látom a pipát ez is a tetejére teszi, kíváncsi vagyok, hogy alul a háromszöggel visszalépve szól-e, ha átteszem 6:45-ről 5:00-re, hogy nem nyomtam meg a pipát, vagy simán kilép és marad 6:45-ön a beállítás. Mindjárt felteszem, aztán megnézem, de ez a legkevesebb, mert így, hogy tudja ezt, nem kell szerkeszteni, csak 1x létrehozni.
-
crok
Topikgazda
válasz Indiant #162754 üzenetére
Hát az kapufa, mert erre egyik se lesz jó ami host block módszeren alapul mivel a Meta a saját vackát szúrja be az alkalmazáson belülre.. ha tiltogatsz hosztokat lábon lövöd magad. Egy ideig a graph.messenger.com-ot tiltva elég jól el lehetett lenni de mivel rájöttek így ha tiltod eltöri az alkalmazást vagy egyes részeit.. Voltak patkolt Messenger alkalmazások amiket ilyen-olyan helyről lehetett beszerezni, ki voltak gyógyítva belőle ezek de ugye ki lépne be egy himihumi, módosított alkalmazáson keresztül a Facebook fiókjával. Ennyi erővel jobb egy reklámszűrős / böngészőkiegészítős böngésző desktop nézetben - kényelmetlen de reklám nincs.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Aurig@ #162752 üzenetére
Kiírt az elején egy szöveget, hogy fontos, hogy
- Alkalmazáskezelő/AMdroid/Akku kímélő/ nincs korlátozást válasszam ki.
- Alkalmazáskezelő - automatikus indítás bekapcs
- Egyéb engedélyek - menüben engedélyezd az indítás háttérben és a képernyőzáron való megjelenés opciókat.
Itt nekem nincs olyan, hogy "indítás háttérben". ?
Máshol sem találtam így hirtelen ilyen opciót. -
efi99
őstag
válasz Flowtation #162746 üzenetére
Lehet oka pl nem támogatott telefon vagy oprendszer, aztán az is pl, hogy régi az app, ezért nem mutatja meg azon a telefonon, amin még nem volt telepítve, de azon igen, amin már van/volt. Melyik app ez, ha nem titok?
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
crok
Topikgazda
válasz Flowtation #162746 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni hogy melyik alkalmazás ez? Lehet kikerült a Play-ből és most épp csak annak érhető el akinek volt már fent (van pár ilyen alkalmazásom nekem is) vagy az van mögötte hogy nem is olyan régen bevezették ezt a csoda Google Play-es új keresési / megjelenítési algoritmust aminek itt a leírása (ez a link már a "relevanciára" mutat).
Ezt a csudajó kavarást a "mi a jó neked / mi való neked / ne ajánljon régit / ajánljon olyat ami a készülékednek hudejó" hozzáállással még 2022 nyarán kezdte egyébként [link] [link] [link] de van pár dolog amire még ők is azt mondták hogy túltolták a retardot [link] [link] [link] [link][ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
válasz [CS]Blade2 #162756 üzenetére
Nekem OnePlus 7 esetén, intelligens akkukímélő van beállítva.
Áprilisban lesz 4 éve, hogy használom. Mindig ébresztett, sosem maradt ki, egyéni ébresztőhang adható hozzá stb.
Annyira megtetszett, hogy meg is vettem, nekem bőven megért 599 pénzt.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
choler.
tag
Sziasztok!
Youtube vanced. com
Ez kamu oldal és vírusos az apk ami itt van?
Mert feltettem és működik.
De ha para az oldal akkor inkább leszedem. -
DS39
nagyúr
Nem is kell. Nem azért írtam.
De root nélkül, az általa telepített Vanced ami semmilyen engedélyt nem kért és nem is kapott, gyakorlatilag nem tud olyanhoz hozzáférni, amivel gondot okozhatna.
Legalábbis szerintem.
A poén hogy még a play protect ellenőrzés is lefutott rá és nem jelzett hogy problémás.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz classic B #162767 üzenetére
Röviden pl. [link], a reklámokat eltűntetik de Ethereum crypto alapú ad reward rendszert (BAT) hoztak létre amivel a weboldalak fenntartóival meg alapvetően kicseszel.. profile flagging.. Meg-megléptek mókás dolgokat mint pl. a Facebook whitelist-re tétel is volt.. saját affiliate linkek használata URL injektálással.. a Brave Search is produkált elég érdekes keresési találatokat.. community-n lejelentve mindig "megjavul".. persze miután kiderültek becsszó kiveték|javították ezeket a funkciókat és|vagy "hibákat". És a fanboy-ok a fórumán :D Úgy gondolom ahogy ők itt is gondolják vagy pl. ő. Tőlem az használja és úgy ahogy csak akarja - de én ajánlani nem fogom. Hasznos meg jó meg minden és opt-in-es, nem opt-out-os de kétélű és éles kard.
-
Flowtation
őstag
válasz efi99 #162757 üzenetére
és #162758crok
Köszönöm a válaszokat. Nincs titok, home workout az app neve, nekem letöltve már otthoni edzésként jelenik meg. Nekem sem volt még ez az app telepítve és a nejem telóján nagyon sok hasonló app feljön a keresőben, de pont ugyanaz nem.Viszont érdekes amit crok írsz, meg a nejemnek csak olyanok jelennek meg zömmel, ami inkább nőknek szóló, szóval lehet, hogy ez a csoda algoritmus lesz a ludas.
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
crok
Topikgazda
válasz Flowtation #162769 üzenetére
Az lesz akkor.. az algoritmus..
-
crok
Topikgazda
válasz Fall-N #162771 üzenetére
Igen-igen, többek közt ez is le van írva azokon a linkeken amiket adtam, pont azért szedtem össze ezeket az cikkeket. Nekem visszás az egész, ugyanolyan fura az egész mint a DuckDuckGo meg a Microsoft-os tracker mizéria is volt..
-
crok
Topikgazda
válasz DrBubo77 #162773 üzenetére
Linkelem megint Ennek a legvége. Helyből viszont nem megy.. úgy értem olyan, ami one-click solution, feltelepíted és annyi (és online sync-el, crossplatform, etc..) és olyan jól szűr önmagában a saját megoldásával ami mindenkinek IS megfelel olyat még nem találtam - de nem is akarok mert NINCS Valaki úgyis beleköt mindbe.. Ha neked megfelel a Samsung akkor miért cserélnéd? Ami nem romlott el..
-
DS39
nagyúr
válasz DrBubo77 #162773 üzenetére
Firefox kiegészítőkkel:
- uBlock Origin
- YouTube HD
- Background play fixMár csak egy olyan kiegészítő lenne jó, nem csak YT-hoz, amivel bele lehet nagyítani a videóba, hogy kitöltse a telefon képernyőjét, mint az appok. (pinch zoom)
[ Szerkesztve ]
-
Tökimanó
senior tag
Csak megjegyzésként a magam nevében és nem vitatárgyként írok! A magam részéről sokkal egyszerűbbnek tartom ha fizetek és utána nincs gondom. Annyira azért nem drágák a prémium dolgok hogy ne férne bele. Ezért vettem meg az AdGuardot is és fizetek a You Tubeért is. Az utóbbi esetében úgy vagyok ezzel, egy doboz cigi helyett inkább ezt fizetem. Ráadásul teljes mértékben elégedett vagyok vele.
-
Tökimanó
senior tag
Az Adguardot a saját oldaláról vettem meg, ha jól emlékszem 3 éve. Egy összegbe fizettem 24 ezret. De ez így örökös és 3 eszközön használható egyszerre. Most az asszony és az én telefonom+ a laptop ami reklámmentes. A You Tube pedig havi levonással megy. Én nem variáltam vele a bankszámlámról vonják mint bármi mást. Persze tisztában vagyok vele hogy nem mindenki akarja onnan fizetni.
-
kesztió
aktív tag
Androidra valahogy nem lehet felpasszírozni a bluetoothctl könyvtárat, vagy nincs olyan alternatív lehetőség, hogy (rootolás nélkül!) egy bizonyos Bluetooth eszközre/eszközről (BT address, friendly name) fel-, illetve lecsatlakozzam, kizárólag shell command interfészből?
Az eszköz természetesen már előzőleg párosítva volt.
A Linuxon a bluetoothctl alap, de úgy olvastam, Androidon már nem az.
Hogy teljes legyen a kép, tulajdonképpen Button Mapper-rel szeretném fizikai gombhoz rendelni ezt a funkciót, és a legkönnyebben Shell paranccsal lehet. Persze, ha valakinek jobb ötlete van, nyitott vagyok.
Az alany egy Chromecast 4K Bluetooth (2021), és értelmszerűen egy Bluetooth fülest, hangfalat stb. kellene a Chromecast-hez csatlakoztatni (vagy leválasztani róla), anélkül, hogy bekapcsoljam a tévét csak ezért és barangoljak hosszasan a menükben.[ Szerkesztve ]
Bug és debug fia vagyok én
-
kesztió
aktív tag
Közben utánanéztem, az új (Fluoride) BT stack-kel nem kompatibilis már a bluetoothctl.
Valakinke van még valamilyen ötlete?Bug és debug fia vagyok én
-
kesztió
aktív tag
válasz Somatom #162783 üzenetére
Ja, hogy nem telóra kell. Akkor passz.
Nemhivatalosan a telós alkalmazások nagy része fut a Chromecast-on is. De a Taskernek megy olyasmi, hogy bizonyos BT eszközre cssatlakozzon? Önmagában a teljes Bluetooth letiltása/engedélyezése sokkal egyszerűbben is megoldható.Bug és debug fia vagyok én
-
Somatom
veterán
válasz kesztió #162784 üzenetére
Persze. Ezt minden automatizálónak tudnia kell. Pl. Macrodroidban ÍGY néz ki. Az eszköz csatlakoztatást/leválasztást választva listázza a lehetséges eszközöket. A kérdés az, hogy a Button Mapper -rel tudsz-e gombhoz parancsikon indítást társítani. Sajnos, az EKH -ben csak alkalmazásindítást lehet hozzárendelni. Ezért kell egy "kamu" alkalmazás, amire reagál az automatizáló. Ha parancsikont is tudsz indítani, akkor sokkal egyszerűbb a szitu.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz kesztió #162786 üzenetére
Az automatizálóban beállítod a megfelelő műveleteket. Ennek a Makrónak, Tasknak (minden automatizáló másképp hívja) lehet csinálni parancsikont, amit külső appból (a mapper) el tudsz indítani és akkor az automatizáló végrehajtja a beállított műveleteket.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Faby
senior tag
Ebay alkalmazásban (androidos telefonon, nem böngészőben) hol, hogyan lehet a nyelvet állítani?
Fixen angolra szeretném, egy ilyen kevert magyar-angol (hunglish ) katyvasz van most.
Sehol nem találom az alkalmazásban a lehetőséget.
Az alkalmazás menüje egyébként angol.
A telefont magyarul használom, valszeg onnan veszi át, de nem jó.
Ha régiót az alkalmazáson belül átállítom pl UK-re, akkor is vegyesen van, csak több az angol.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Chrys_
addikt
EDS-t használok VeraCrypt kódolt konténerfile-k megnyitására Android rendszeren.
Ugyanezeket a file-okat használom PC-n Windows alatt is. NAS-ra vannak rakva, amit net felől akár browserben port átirányítással a NAS-ra DDNS-n keresztül is elérek.Az EDS-ben a port megadásáig meg tudom adni a címet, loginnal együtt, elvileg be is lép a hálózati meghajtóra megnyitáskor. Ott viszont nem látszik semmi (file/folder).
pl.
smb://servername.ddns.net:5001Ha a port után slash-sel tovább írom a címet (a VeraCrypt konténerfile könyvtáráig), akkor be sem lép már, hanem hibaüzenet jön. Próbáltam csak a NAS-ig is megadni az útvonalat:
pl.:
smb://servername.ddns.net:5001/volume1/NAS/
Ahol a NAS könyvtár a hálózaton megsoztott share. Próbáltam volume1 nélkül is, de szintén nem tud vele mit kezdeni.Valaki tudja, hogyan lehet ezt összehozni? Dropbox-t ismeri az EDS, de az nem jó, mert ha a konténer file PC-n van megnyitva onnan, akkor nem módosul a file dátuma, és az Androidon nem frissül a sziknronizált file.
-
adam320
senior tag
Sziasztok.
Miért van az hogy különböző alkalmazásokat nem találok a Play Áruházon, amit más ismerőseim használnak, esetleg gyengébb telefonnal is. Ha az alkalmazás weboldaláról odanavigál a Play Áruházba, akkor mutatja az alkalmazásokat és mindent de egyszerűen nem lehet telepíteni, ez van odaírva alá pirossal: " Ez az elem nem érhető el." Ami nyilván hülyeség hisz más is használja vígan.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
adam320
senior tag
Persze. Magyarország. Mondom, nálam van valami gebasz, de fogalmam sincs mi.
-
adam320
senior tag
Egyébként a régiót egyszerűen meg se tudnám változtatni de több mint valószínű hogy nem ez a gond. Ha laptopon lépek be és úgy a playáruházba, úgyse tudnám letölteni. Valaki?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest