Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
[iOS] topicban kérdeztem ezt, de bedobom ide is, mert android és google kötödés is van, hátha itt gyorsabb.
A lényeg, hogy az app a Google Family Link, 1 iPhone-ról van felügyelve 2 gyereknek a 2 androidos eszköze, és ezt az egészet vissza akarnák csinálni, csak, hogy nem tudják.A gyerek táblagépén egy google fiók kijelentkezést nem enged, hogy rendszergazda engedély kell, nem tudnak egy gyári visszaállítást sem csinálni, mert azt írja, hogy ez az eszköz felügyelet alatt áll.
-
adam320
senior tag
A50. Igen, erre gondoltam én is és be van állítva és pont a korhatáros appokat nem jeleníti meg erre mostmár rájöttem. Nem most voltam már 18. Nem értem hogy hogy lehet ennyire béna valami.
-
kesztió
aktív tag
válasz Somatom #162787 üzenetére
Én itt nagyon nem értek valamit.
Elvileg nem is kellene Tasker, hiszen kapásból két alkalmazás is van, amelyik képes bluetooth-related shortcut-okat (parancsikon indítást) létrehozni az Android indítóképernyőjén. (Bluetooth Shortcut Creator illetve ShortTooth.) Csakhogy ezeket a shortcutokat nem látja sem a Button Mapper, sem a Buttons Remapper, sem a Key Mapper. Akkor vajon mik ezek a shortcutok, és mi a különbség ezek, illetve azon shortcutok között, amiket a Tasker képes generálni?!Bug és debug fia vagyok én
-
Rataxes
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG okostelót kellene Samsungra költöztetnem. Smart Switch használható ilyen esetben, vagy az csak samsung és samsung között működik? -
this is life
Ármester
válasz [CS]Blade2 #162801 üzenetére
Megoldás kerülő utas lesz, a gyerekek korát meg kell változtatni a family link szülői fiókjában, (emlékeim szerint 16 éves kor) olyan dátumot megadva, amely szerint 2-3 nap múlva 16 éves lesz.
Amikor eléri a fenti kort, megszűnik szülői felügyelet, emailt küld a rendszer, és birtokba vehető a fiók, illetve törölhetővé válik a family link alól.
Ezzel a módszerrel teljes jogú felhasználói fiókká lehet alakítani a felügyelt fiókokat.
Később ha meggondolná magát születési dátum módosítással ismét korlátozottá teheti.Felügyelt korba eső gyerek fiókja nem törölhető a családi fiókból, csak komplett email cím , account törléssel.
Ha véletlenül mégis törölték, van lehetőség visszaállítani.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Faby
senior tag
válasz Viktor0610 #162793 üzenetére
Ez azért elég gáz.
Akkor marad a böngészős ebay, ott át lehet állítani a nyelvet angolra.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A Google hitelesítőt elindítva úgy indult el, mintha most indítottam volna először. Eltűntek belőle a már beállított második lépcső kódok. Mi történt? Hogy tudom visszaszerezni ezeket?
Ha rámegyek a legutóbbi tevékenységekre, ott mutatja, hogy importálgattam azokat, amiket nem látok. De semmi más. Valaki járt már így? Hogy oldható meg?
═════════════════════════════════════════
-
tibike8
őstag
Én is a hitelesítővel küzdök. Ügyfélkapuba a kétlépcsős belépés van beállítva, de nem fogadja el a hitelesítő által generált kódot. Eddig jó volt. Régóta így használom. Nem tudom mit lehet tenni.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz this is life #162806 üzenetére
Átadtam nekik az infót, de állítólag az egyik gyerekre így is 2002-es dátum volt beállítva, és mégis felügyelt és törölhetetlen. Mondtam neki, hogy azért tegye vissza, hátha így megkapja ezt az e-mail-t.
-
kesztió
aktív tag
válasz Somatom #162811 üzenetére
A Taskernek amúgy pont az a nagy előnye, hogy két önálló alkalmazást képes legenerálni, egyet a kapcsolódáshoz, egyet a kapcsolat bontásához. Ezek futnak függetlenül a Taskertől, elég ezt a kettőt valahogy felpasszírozni a Chromecast-ra. Nem kell élet-halál harcot vívni azért, hogy egzotikus alkalmazásokat valahogy sikerüljön hiba nélkül megindítani olyan eszközön, amit erre nem garantálnak.
El is készítettem a két task-ot, nem volt nagy ügy, Bluetooth connection Action kellett hozzá. Csak az a gond, hogy a Taskeren belül futtatva működik is, alkalmazásként legenerálva viszont nem. Ki fogom tapasztalni, hogyan lehet ilyenkor logolni és debuggolni (kezdő vagyok Taskerben), de hátha pofára már van ötleted, hol lehet ilyenkor a baj. Hozzáférésengedélyezésre gyanakodtam első blikkre, de a Taskernek is csak fájlhozzáférési joga van, és nem nagyon látom be, mi köze lehet ennek a Bluutooth eszközhöz kapcsolódásnak. Nos?Bug és debug fia vagyok én
-
-
crok
Topikgazda
válasz kesztió #162813 üzenetére
A Tasker mellé ott volt a kis companion app is, nem? Azzal lett generálva. Azzal egyetemben "kap" a Tasker (egy hívással) jogot amivel jól fut le "benne" - de kérdés: a kis külön alkalmazás vajon megkapja-e / kéri-e ezeket vagy mellé ugyanúgy oda kell tegyed azt a kiegészítő alkalmazást ami által a BT parancsok kiadhatók? Ezek a jogok kellenek egyébként hozzá:
android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION
android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION
És ha ezek megvannak akkor tudja használni ezeket:
android.permission.BLUETOOTH
android.permission.BLUETOOTH_ADMIN
De a Taskernek van saját topikja, meg ez a kérdéskör ha nem Tasker akkor se az Android alkalmazások mint inkább az Android szakmai topikba való szerintem. -
kesztió
aktív tag
Te vagy a megmentőm!
Annyi eszem nekem is volt, hogy a BLUETOOTH és a ACCESS_FINE_LOCATION engedélykéréseket betegyem, de ki a fene gondolt az ACCESS_COARSE_LOCATION-re?
Mostmár egyetlen hopp lehet, ha a két kis alkalmazáskámat nem lehet felpakolni a Chromecast-re, de ez eléggé valószínűtlen.
Köszi!Bug és debug fia vagyok én
-
Somatom
veterán
Samu 9 -es droidról, Samu 12 -esre át lehet költöztetni a Wifi jelszavakat? Smart Switch?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
crok
Topikgazda
válasz kesztió #162816 üzenetére
"de ki a fene gondolt" -- hát én Mert ugye API lvl 29 és 30 közt (Android 10 és 11 közt) volt ebben változás legutóbb, előtte meg API lvl 27-en (Android 8).
-
this is life
Ármester
válasz [CS]Blade2 #162810 üzenetére
Ha csak simán a védett kor fölé emeli a születésidátumot, akkor nem történik semmi, nem vehető birtokba, nem törölhető a felügyelet a fiókról. Csak való lejárati idővel lehet össze hozni. Régiótól függően 14-16 éves kortól vált önálló fiókra, 24-48 órán belül érkezik az email a nagy korúvá, önálló fióktulajdonossá válásról.
A google szerint itthon 16 év. [link] .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Somatom
veterán
-
svgyula
addikt
válasz Somatom #162823 üzenetére
Hát ez érdekes mert az én itthoni ruteremet saját magam konfiguráltam. Simán belépek a saját felhasználó/jelszó a gépemről és megnézem, vagy módosítom. Van 2db aktív LAN(madzagos) és 4db wifi hálózat
A ruter alján van az ip cím amivel be tudsz lépni. Ha tudod a luzer nevet és a jelszót[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Szép estét. Olyan appot keresek nem samsung telefonra mint a bixby rutin, funkciók automatizálására, root jog nélkül, ami megy android 12 vagy frissebb rendszeren és tudja kelezelni akku kímélő mód ki/be kapcsolást ha elindítok mondjuk appot!
Amiket eddig találtam, sajnos egyik sem megy úgy ahogy kellene(tasker,macrodroid)Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Zeki
nagyúr
Van az olyan app, ami az ikonján mutatja hogy hányadika van?
Anno a Huawei gyárilag tudta . Azt szemüveg nélkül is láttam. -
denesdr
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok! Mai telikijelzős telóknál be lehet állítani kijelző alsó és felső részét (ahol ívelt a sarok), hogy mindig fekete legyen fehér jelekkel/számokkal és soha ne használja másra a készülék ezt a részt? Ha be lehet, de kell hozzá külön app, akkor melyik az? Olyanra gondolok, mint a régebbi telóknál, amikor még nem volt telikijelző. Főleg Samsung-ra érdekelne ez a megoldás.
Köszi!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Az elmúlt hónapokban ezen a telon nem tudtam youtube videókat nézegetni mert zöld képet kaptam, ellenben hang volt.
A héten frissítettem a google alkamazást, amit amúgy nem szoktam, most is csak azért,mert láttam, hogy a google ikon alatt van több app is mint Chrome, térkep, youtube stb, de az említetteknek külön frissítések jelennek meg.
Szóval valóban lenne a youtube-hoz köze google app frissítésnek?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt használja vki tapasztalatok?
Ezzel nem lehet kiváltani a fizikait igaz? (NFC telo-telo kapcsolat) pl sz ignél banki regisztrációhoz.
Lehetséges az, hogy az nfc-hez kell valamilyen applikáció vagy egyszerűen magától elromlott xiaomi)? Személyit amit korábban beolvasott banki regisztrációhoz, most csak hibát dob... 2 ugyan olyan telefonra is (korábban ment), más márkáju telefonnal ami régebbi is, viszont működik az nfc-s olvasás.
A digitális irattárca viszont működik azzal a telefonnal is ahol a banki regisztráció elakad...
ilyenkor mi van? Telefon oldali, applikáció oldali, vagy hol lehet a hiba, mi a megoldása?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz poirot #162837 üzenetére
jó ötlet. köszi.
Közben ugy nézki, a telefonoknál romolhatott el vki, mert másik (3.) xiaomi telefonnal ami ilyesmire nem volt még használva végig ment a folyamat. Elsőre, minden a videó is.
Hol lehet vhol az nfc-t nullázni alap állapotba állítani? (telefon teljes gyári állapotba állítása nélkül). Találtam egy androidos apk-t ami ezérelheti ott törölte gyorsitótárt, felhasználói adatokat, de ez sem app újra rakása sem oldotta meg...
lehet későbbiekben is gondjaim lennének az nfc-vel pl fizetésnél (?)
Ha vmiért nem megy jól.találkozott már vki ilyesmi problémákkal?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Google mentés/visszaállításnál, vagy Smart Switch költözésnél mi a helyzet az olyan appokkal, mint a Nova Prime, vagy a Macrodroid? Pl. a Nova odaát ugyanúgy beállítja a külön telepített ikonpakkból a szükséges ikonokat? MD -dal a makróim is átkerülnek?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Fall-N
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs