Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz oliba #5689 üzenetére

    ... és akkor meg is van a megfejtés. Bizonyos tesztekben (amilyen volt a PCGH, ill. amilyen a Pclab tesztben a Forest) a kártyák majdnem egy az egyben a pixel throughput szerint sorakoznak fel, a memória-sávszélre alig érzékenyen. A Radeonoknak van egy kis előnyük (valószínűleg a teljes sebességű blending miatt), ill. a PCGH tesztben szerintem rossz a 780 és a Titan (classic) mérés (merthogy a 780Ti már belepasszol a mintába). Szokásos konzolport effektus - postprocessben próbáljuk szebbé tenni a PCs verziót (ie. Ultra beállítás), ami zabálja a backendet.

    (#5687) Szaby59: amit írtam, az igaz a 480-5870, 680-7970 és 780-290 viszonylatban is (az 580-6970 esetében bizonyos okból nem).
    A GCN 1.2 és 1.0 között azért van számos különbség - ill. a Kepler-Maxwell ugrás annyira nem drámai mértékű. Mindettől függetlenül, én nem tartom elfogadhatónak, hogy a last gen erősen csökkentet supportot kapjon - különösen, hogy a Maxwell line-up nem teljes, azaz a last gen káryák 1/3-a igazából current gen...

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák