Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Az nem alig van hangja,főleg nem egy csendmániásnak... a tényen nem változtat semmit,te nem vagy az...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kovsol
titán
Nekem a 4db 12cm ház venti 5v ra szabajozva teljesen megoldja a szellőzést. Cpu sokáig passzívan is elvolt 4300 MHz en, csak a ház ventik olyan húzatott csinálnak. Levettem a ház elejét, és bedugtam a kezem és érezni ahogy jár a levegő. Persze a felesleges hdd tartó kiszedve, és jó kabelezes megvan.
May the Force be with you!
-
TTomax
félisten
Nincs mit eldönteni,hát ez tény...
(#3706) HSM
Bőven elég amit leírsz,ha az neked csendes akkor mit mondanál az 1000rpmre?Néma?Közel sem az,de az én gépemben minden venti erre van leszabályozva,és a gpuk 42-45Cfokopsak egyenként,mindezt picit feszelve 1500on...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
HSM
félisten
(#3705) TTomax: Az rpm önmagában semmi. Ezer más dolog játszik közre. De ezt velem ellentétben autentikus hangmániásként nyilván tudod.
(#3707) kovsol: Ebben szvsz semmi belekötés nem volt. Csak egy megjegyzés ahhoz, amit írtál. Nem vitattam amit írtál, nem is kötöttem bele a mondanivalójába, szóval nem egészen értem, miről beszélsz.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo ezt a topicot olvasni
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
A topictemahoz visszaterve, a velemenyek elteroek. Nekem volt Radeon is, GeForce is.....mindegyiknek van jo oldala es rossz oldala...
-
Milka 78
nagyúr
Ha már ennyi fanboy van itt... 980ti lesz (esetleg valamilyen hivatalos áláspont) vagy csak ez a Titan X ami az árazásából kifolyólag viccnek is rossz...?
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz MiklosSaS #3714 üzenetére
Ez szerintem is így van, de nekem még nem sikerült megtalálni a 980 rossz oldalát......
(#3715) Milka 78: 980ti sanszos, hogy nem lesz, majd ősszel lesznek új kártyák szerintem, a 390X-re válaszolva, ahogy előttem is mondják...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Milka 78 #3715 üzenetére
Szerintem siman jonni fog ugy augusztus-szeptember kornyeken a 980Ti (ha ez lesz a neve). Olyan 800-900 dollar korul lesz, szerintem.
En most a 390X-re leszek kivancsi, ki szeretnem majd probalni ha rendben lesznek a hofokok es driver problema sem lesz.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Casanova*
veterán
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
HSM
félisten
Szerintem nagyon nem ugyanazokról a ventikről beszélünk. Az én házamban lévők 12v-ról 700rpm-esek, és hagyományos kialakításúak, síri kussban.
Amiről szvsz Te beszélsz, az vagy a 2000rpm-es dupla golyóscsapágyas lehet, vagy az AP181-es, ami nekem is van. Utóbbi lényegesen zajosabb pl. 700rpm-en is, de a légszállítása is nagyobbnak tűnik. Nem véletlen nem akartam azt beszerelni, toronymagasan a leghangosabb dolog lett volna a gépemben 600rpm-en is.
Az csak akkor volt benn, amikor két 280x-et tettem a gépbe, és kellett az extra szellő, akkor viszont remek szolgálatot tett.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #3720 üzenetére
Én csak ránéztem arra a majd 100 hsz-re és tudtam,hogy álla a bál
Köszi urak!Nekem az jön le,hogy még annyi hivatalos infó sincs 980ti ügyben,mint a 390x-ről.Nem is értem,hisz nem új kari lenne csak egy teljes Maxwell,nem új hajtás talán költséghatékony kari is lehetne.Hát Don Sas ne legyen igazad,mert az a 800-900 dodo azért meleg süti.500-550 a 980 akkor illene 700-ban megállnia.300 kilát még ha van is...elvből nem adok gpu-ért.
Vagy jó áron egy 390x (már ha hozza amit hoznia kell) vagy marad ez a mostani,hozzá teszem nincs okom panaszra amit nyúzok vele az vaj puhán szalad.[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Milka 78 #3726 üzenetére
NV-nek semmi oka rá, hogy kiadjon egy újabb felső kategóriás kártyát, mivel övék a piac, a 980-nak sincs konkurenciája, hülyék lennének a teljes Maxwellt most kiadni. Amint megjelenik a 390X, lesz válasza az NV-nek is, a lépéselőny náluk van, és az ütőkártya már most a zsebükben van, csak elő kell húzni.
Az új Titan X-et szerintem kihagyhatjuk a történetből, mert az egy külön kategória(AMD-nél ilyen nincs), egy presztízskártya(mint az eddigi összes Titan), amivel az NV extra profitra tesz szert a fanatikusok által, és még azt is elmondhatják, hogy övék az 1 GPU-s csúcs, ennyi, semmi több...
(#3727) miklosss2012: Dehogy lesznek 800-900-1000$-os kártyák...
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz daveoff #3728 üzenetére
Ácsiácsiácsi...a Pró Zöld Fanok hangsúlyozták,hogy ez nem csúcskari,hanem a 770 folytatása.A teljes értékű Maxwell az atya úr isten az a csúcskari (mondották). Kiadásra meg a 390x kiadásának másnapjára gondolok (más néven igen közel) ahogy nagyjából a 780ti-is csinált.
Innen megközelítve,mint alternatíva a 390x-re érdekelne,hogy lesz e,de ugye zéro infó van a kariról.miklosss : Az a baj,hogy ha nem is 100%-osan,de részben igaz.Amíg elmebeteg áron is van kereslet addig le is tolják az ember torkán...igaz a profit az profit.Nekem az volt a meglepő,hogy az NV belement egy árharcba és egy ideig bizony egyárban voltak a csúcskarik ami nem volt jellemző eddig(NV bitang erő/csilliárdokért vs. visszafogottabb erő/elfogadható ár-teljesítménnyel).Volt itt 150-ért is 980-as(160-ért most is van) nem is egy és ebből az árból kifolyólag egy 200-220-as 980ti nem is lenne olyan nagy kívánság ha reálisan nézzük.Na ez lenne kemény árharc és egy ilyen húzás lenne komoly az NV részéről...vagy bilibe lóg a kezem.
players111 : Hee???Kicsit félreérthető,már-már úgy fest mintha a engem ne etessen (aki ugye érdeklődik a kis lombszínű gyár legújabb termékéről,mindezt vásárlási céllal)
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Milka 78 #3730 üzenetére
Ácsiácsiácsi..... A "gyengébbik" Kepler 680/770-nek volt Ti változata? Segítek, nem! Tehát elvileg még jöhet egy nem teljes értékű Maxwell, mint a Keplernél a 780, és annak jöhet még a Ti változata, ami már tényleg teljes értékű. Ez csak spekuláció a részemről, de a Keplernél bevált nekik ez a többszörös "rókabőr lehúzás", miért ne ismételnék meg ugyanezt a stratégiát...
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #3731 üzenetére
Azt tudni vélem,hogy 780TI-d van (volt???),de...nem lett neked egy 980-ad véletlenül???
daveoff : Mondjuk az ilyen történelmi NV-s dolgokba nem nagyon vagyok otthon...8400gs volt az utcsó NV-s karim (sajnos pénzügyi megfontolásból) Isten igazából én is a 780->780ti-re spekulálok és ez be jött nekik...meg a "fanbojok" is mondták Az a baj,legalább is ami engem érint/érdekel,hogy ki lesz az a 2db csúcs kari az elkövetkező évben.A 390x már tuti,de ennek kéne az NV-s megfelelője.Ha a 980 akkor ott ette meg a fene az egészet...Ha ettől erősebb lesz akkor kéne a 980ti ami vagy van,vagy nincs és mindezt piacképes árral.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #3735 üzenetére
Végeredményben Oszama se rohangált Fundamentalista türcsibe...ahogy nálad sincs feltüntetve a vga...de így már mindent értek!
Ha a 290x-re ennyit rápakol a 390x (igen és nem a 380x nem tévedés) akkor fejből bemagolom a Koránt,ja és veszek egy példányt belőleMalibutomi : igen most,hogy kiderült ez a kis 980-as lábjegyzet összeállt a kép
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz #35434496 #3735 üzenetére
Az a baj, hogy eddig az AMD-nek mindig el kellett osztani az ígéreteit kettővel. Mindig jön az első review, 5 oldal technoblablával, amitől elszáll az agyad, és azt hiszed most aztán megváltja a világot, aztán a következő 5 oldalon csak a fejedet fogod az fps, fogyasztás, ref hangerő grafikonok láttán, hogy erre fel volt ez a nagy hype?
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
daveoff
veterán
válasz #Morcosmedve #3736 üzenetére
Akkor szerintem mindenki ilyet vesz, ha gyors is lesz, hűvös/halk lesz a kompakt víz miatt, és jó áron is lesz, akkor többek között én is ilyet fogok venni. De mindez túl szép, hogy igaz legyen.....
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #3746 üzenetére
Lehet rosszabb is....zold az alsogatya ...............hatulja
-
Asbee
veterán
Kicsit más téma. Ugye DX12-nél mindig téma szokott lenni, hogy bizony a Maxwell csak limitáltan támogatja. HSM te ezt mindig hátrányként írod. Akkor erről mi a vélemény. Téged idéznélek Abu.
Tier_1 szinten tartunk. Pontosabban beleférünk. A Tier_3 elsődlegesen az Xbox One miatt van, illetve ha már van PC-s hardver is rá, akkor áthozták ide is, így nem feltétlenül kell majd más eljárásokat keresni az egyes Xbox One játékok egyes effektjeire. Hosszútávon minden hardver támogatni fogja a Tier_3-at, mert ott már csak a memória limitál.
Nem mellesleg a Vulkan bekötési modellje még a Tier_3-nál is jobb. Jöhet az MS felzárkózása. -
HSM
félisten
Mit kéne látni? A Hawaii tudja a DX12 Tier3-at, és Vulkánból is a magasabb szintet. A Maxwell ehhez képest csak a DX12 Tier2-t és a korlátozott Vulkánt. Ugyanaz a helyzet, mint korábban DX12 fronton....
Sőt, még az sokéves GCN-ek is tudják a magas szinteket, Maxwell/Kepler viszont nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest