Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz NewHope88 #35642 üzenetére

    Úgy egyszerű, hogy kapnak is hardvert, nem kell utánarohanni. Az a régió, ahova Magyarország tartozik nem célpiac. Ezt korábban kifejtettem már. Ilyenkor meg kell várni, hogy az NVIDIA partnerei hozzanak motyót.

    (#35643) Raymond: Ja, csak éppen gyenge 4,7 GHz-re tuningolva, amire írtam, hogy nem mindegy a probléma szempontjából.

    A helyzet az, hogy senki sem lóg ki a sorból. Másokkal is beszéltem erről, és hasonló furcsaságokról számoltak be. A különbség az, hogy a komolyabb médiáknak van lehetősége 5 GHz közelébe lőni a hatmagos prociját, vagy berakni egy nyolcmagos Intelt, esetleg váltani Ryzenre, míg valakinek van egy szem i7-7700K-ja, és abból él. Mit csináljon? Akassza fel magát? A bizniszt attól még pörgetnie kell, hogy a driver furán viselkedik.

    Nem is tudom mi köze van hozzá... A 415-os sorozat tempóvisszaesését mutatja a videó egy Hyper-Threadinges procival egy 399-es driverhez képest. Nálunk furán viselkedik Hyper-Threadinggel a 416.33. Fura eredmények jönnek ki a Joker Productionnak egy Hyper-Threadinges procival. A saját eredményeinket látva, más médiát felkeresve hasonlók adatokat kaptunk. Áhhh... biztos csak véletlen, illetve "közismert trollok". :))

    Amúgy félreértés ne essék valóban nem azt hozza Jokernek a 2070, amit kellene, de abban kételkednék, hogy ez 100%-ban az ő hibája. Ha nálunk nem lennének fura jelenségek a 416.33-mal, akkor elhinném, hogy troll, de most inkább azt hiszem, hogy van egy picike bugocska a driverben.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák