Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    Korszakos lehetőséghez érkezett az AMD.
    Nem, vagy nem feltétlenül a chiplet miatt. Az biztosan sokat segít majd a válogathatóságban és így hozzájárulhat, hogy megbízhatóan jó minőségű sku-kat is össze tudjanak rakni.
    Valamint persze javíthat a selejtarányon, összességében segítheti az AMD-t abban, hogy egy kellően jó kártya esetén ne annyira kelljen kapacitás-problémákkal küzdeni, amiatt magasan.árazni, és/vagy lemondani piaci részésedésről.

    Még csak nem is feltétlenül azért, mert a pletykák szerint az RDNA3 energiahatékonysága jobb lesz. Ez lehet, hogy csak a túlhajtott legmagasabb szféra esetén lesz igaz. De ha igaz, akkor az lehetővé teheti, hogy az AMD benyomuljon az OEM piacokra. - ahonnan szerintem az nvidia meghatározó piaci részesedése származik.

    Hanem amiatt, hogy az elmúlt hetekben kiadott az AMD egy újraírt DX11 és egy újraírt openGL illesztőt. Régóta ismert, hogy az nvidia ezeken a területeken brillírozott nagyon és ha DX12/Vulkan terén egálban is voltak, akkor.számos régi.játék eredménye ronthatta az összképet, ami miatt lehetett az a konklúzió, hogy aki régebbi játékkal is akar játszani, annak.azért előnyösebb az nvidia kártyát választani.

    Most a jónak ígérkező RDNA3-mal és a új driverekkel az AMDnek törtélmi esélye nyílik, hogy a benchmarkokban megszabaduljon a régi játékok lehúzó terhétől és a teljes palettán győzelmet arasson.

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák