Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Alogonomus #56127 üzenetére

    Ne a jelenlegi helyzetet, és a piaci viszonyokat nézd, hisz ezek nem normális körülmények még mindíg. hanem ami remélhetőleg lesz hamarosan ha normalizálódnak az árak.
    Sajnos nem tudok a te esetedben elvonatkoztatni attól, hogy a fanoskodás beszél belőled és képes vagy egy 379 dolláros AMD árat valósnak és reálisnak látni és egy 329 és 399 dollárost kamunak, csak mert Nvidia . Érzed ezt azért hogy kissé kifordított. és ez az általános hozzáállásod mindenhez, mindenben, sajnos.

    Ez a 6600XT egy költséghatékony kártya , 128 bit csökentett PCIE,biztos vagyok benne hogy reális ára normál piaci körülmények között ott lenne, ahol a 3060 vagy alatta aztán Nvidia gondolkozhatna, de nem ez történt.
    Az nvidia meg negyed áron gyártat a Samsungnál szóval szerintem a 3060 előállítási költsége maximum a + 4 GB rammal kerül többe.
    nem véletlenül szólnak a pletykák a 400 dollár alatti szegmens megszűnéséről, szerintem ez ( ek) a lépések is ennek szólnak. ezek a kártyák 300 dollár alatti szegmens kellene, hogy képviseljék, max 300 dolláros plafonnal, főleg hogy nincs kisebb RX / GTX széria már.

    Az általad Linkelt YT/ vidót mutattam Abunak, aki szerint kamu ez ,hogy a GDDR6 árazása így felment .

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák