Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz sutyi^ #43861 üzenetére

    arra gondoltam, hogy felhős szolgáltatáson át fogja csak támogatnide egyfajta cache rendszerrel ezt meg lehetne oldanim úgy gondlom. Volt annó szó arról is, hogy a játékok egy része lesz csak magán a gépen lokálisan.
    nehéz elképzelni, hogy kétféle Raytracing lesz a piacon jövő decemberben számomra. Béta verzióban sem hozott semmiféle alternatív RT dx 12 támogatást Microsoft. egyenlőre még mindig csak az van amit az RTX kártyák is támogatnak és egy év múlva a boltok polcain lesznek az új konzolok, gondolom fél éven belül gyártják is őket már a hardver specifikációk véglegesek lehetnek.
    Ahhoz, hogy ez működjön már most a Microsoftnak kint kellene( szerintem) hogy legyen valamiféle megoldása rá, mert az Xbox és a Windows 10 egy platform számára,de inside frissítéssel sem látszik semmiféle változás dx 12 alatt azaz ehhez a RT hez eza hardver kevés.
    Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy csak Xboxra lesznek egy bizonyos típusú ( voxel)RT támogatású játékok és PC re meg egy másfajta RT támogatás lesz.
    persze ha azt feltételezzük, hogy indulásra már ez lehetőség benne lesz, nem később fogják aktiválni.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák