Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #41752 üzenetére

    nem keserítesz el, ne aggódj mivel az egész konstrukció már úgy lett bejelentve hogy kiadják nem új infót közöltél .fel sem merült bennem hogy saját maguk üzemeltetik .

    Ez nem csak attól függ mit hol érsz el hanem attól is milyen konstrukciót kínálsz és ezzel a Stadia jelenleg bukás lesz szerintem, geforce now jobb alternatíva cloudgaming terén főleg ha helyi szolgáltatónál fizethetsz elő ami miatt a késleltetés elfogadható szintű lesz.

    Stadiánál is buksz mindent ha nem fizetsz elő, ez teljesen mindegy de ott még a játékaidat is meg kell venned újra azt is bukod, míg GF now nál nem kell pénzt ölnöd ebbe, akár az egész steam fiókodat feltöltheted, csak ha akarsz havi díjért cserébe játékokat amikhez korlátlan hozzáférésed van.Teljesen más konstrukció a két felhőszolgáltatás és a GF now szerintem felhasználóbarátabb és olcsóbb, helyi szolgáltatón át meg jobb minőségű is akár.
    Stadia híreknél nem sok emberke volt elhasalva a topikban ettől amit kínál most a Google, innentől meg lehet neked akármekkora hálózatod, ha valaki nem akarja megvenni a játékait újra a Stadia kedvéért, lásd Ps now...

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák