Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Petykemano #41749 üzenetére

    Na most ne érts félre nem a köztudott zöld vérem beszél belőlem,de azért Nvidia egy jó cég remek tervezőkkel és azért az általad felsorolt dolgokra felhozok pár dolgot, mivel azért én követem a zöldek napi munkásságát. :DDD bár nem a legjobb hely erre...
    Nem olyan könnyű őket kiszorítani egy egy piacról, mert ahhoz kurrens termékeket is kell lerakni az asztalra ellenük és lehet őket kiszorítani licencekkel,de a kiesésüket pótolni kell megfelelő termékekkel.
    ARM mal karöltve jelenleg a HPC szerverek egy új dimenzióját tervezik,[link] IBM mel a legcsúcsabb szuperszámítógépeket építik,autópiacon a Tesla vagánykodott de közben meg behozták helyette a Volvot egy gigászi szerződéssel épp ma jelentették be. [link]Amíg elmegy 5 ezer tesla addig elmegy 50 ezer Volvo mellette ott a Ford satöbbi.
    Amíg Google elindította a Stadiat a vegákkal a professzionális szervereibe tonna számra veszi és használja az Nvidiát évek óta. [link]Nvidia közben hozza az Új shieldet a saját felhős szolgáltatásával ami olcsóbb jobb minőséget képes szolgáltatni és külsős peremcégeknél akarja elérhetővé tenni, azaz lehet hogy hamarosan a z UPC nél ott fog figyelni a Geforce Now.[link]
    Samsung gyártó partnere az Nvidia évek óta, Kidobták a Gsynces monitorokat is múlt héten a piacra, most azt hogy IGP szinten mire használják fel az AMD-t kérdéses.
    Intel meg majd meglátjuk mit hoz és hova.
    A várakozás meg mindig nagy, évek évtizedek óta.. No offense, ne vedd annak, csak azt írom, hogy a zöldek is igen keményen küzdenek a talpon maradásért és a pénzért elég sok piacon és az mellett hozzák ki és tervezik a kártyáikat.Nem könnyű ma egyetlen cég helyzete sem, nem csak az AMD nek kell küzdenie.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák