Új hozzászólás Aktív témák

  • #45185024

    törölt tag

    válasz Petykemano #37013 üzenetére

    Mindenre nem megoldás de tervezhetnének több gput most azt mondogatják már hogy a memória vezérlőt nem lett volna gazdaságos gddr6 -ra áttervezni. Ezért nem jött eddig Vega 24-40 között valami.
    Ez az egész nagyon érdekes még a PHs beszélgetés is meglepően intelligens volt róla 10 atom távolság azért ebbe belegondolva is beleborzong az ember hogy hol tartunk.
    Nagyon izgi lenne egy film arról hogy ezt hogy csinálják pontosan ami persze üzleti titok erősen.
    Cikkből: "A Samsung nem mondja el, hogy olyan filmeket használ-e, amelyek megvédik a fotomaszkokat a lebomlástól, csak azt jelzi, hogy az EUV használata 20% -kal csökkenti a maszkok számát. "
    Tehát van egy film vagy film szerű réteg ami vagy tönkre megy vagy nem de többször ultraibolyalevilágítás alá teszik (abban is egy nagyon szűk tartományba) és így alakul ki a szilíciumban a szennyeződés ha jól értem ami a tranzisztorokat adja...Ez az EUV Set sokkal bizalomgeresztőbb mint az Arf-i MPT.
    Intelt én azért nem írnám le akkor se ha csak 10-en jönnek , ha egy százszor akkora tőke ellen harcolsz egészen más veszélyei is vannak ha megszorongatod, így se zárnám ki ebben a 30%-os részvényingásban a Soros féle nagytőkés manipulációkat.
    Azt meg végképp ne akarjuk hogy a mobil szektorba megvesse a lábát AMD, ha valahogy sikeresen átvinnének egy APU szerűséget és dőlne a pénz még ennyire sem érdekelné a diszkrét GPU.
    NV újgenre egy nyomatélkosabb válasz kellene, amire ugyan van válasza ha elfoglalja kínát marad a 30%körüli a Vega 24es konzollal meg be is betonozza azt.
    a szokásos minimális energiabefektetéssel, már lehet kapni amúgy Vegát MRSP ár alatt £349.99
    De a biztos hogy mindenre nem megoldás a 7nm sem, mert másnak is lesz csak idő kérdése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák