Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #45997568

    törölt tag

    válasz Petykemano #33187 üzenetére

    En azt nem ertem hogy vagy nem gondolnak erre (estleg gondoltak) vagy valami altalunk elore nem lathato elgondolast kovetnek. Kulonbozo mutatok alapjan lehetne szepen szetvalogatni a kartyakat, mindjart jonne 4-5 varians (hacsaknem a jobbak mennek a Nano-ba ;) ezeket a GPU-kat mar reg gyujtogetniuk kell) a tobbit meg szetdobalni, bar azert latszanak a variansok, eleg sok is van, csak nem mind van kint a piacon hogy tiszta kepet kapjunk.

    Vega Frontier, RX 64, RX 56, Nano, Pro Duo, Professional sorozat. Itt mas lesz a hatterben.

    Inkabb arra gondolnek hogy most mar tenylegesen visszatartjak a gyartokat a megoldasaikkal, egyreszt keszleteket halmoznak fel es megprobaljak egyszerre kihozni a mar "kesz" meghajtocsomaggal. Novemberben. Akkor meg bizonyithatnak a jatekosok fele hogy kerem szepen, itt van. Fene tudja.

    Ami jelzeserteku az Raja mostani pihentetese. A munka nincs kesz kozel sem, rengeteg tennivalo van es pont most kellene ott valaki aki osszefogja az egesz bandat hogy idoben jojjon minden.

    Nagyon kivancsi leszek a Novemberi hirekre az RTG iranyabol egeszen januarig. Az latszik hogy a Vega-val szamol a ceg minden vonalon, tolljak tovabb 12nm-re a Ryzen 2-Vega 20-at, ebbol kovetkezoen a szoftveres csapat a Naviig fullban fog ezen dolgozni es fognak erre megoldasokat epiteni.

    A Redux vagy barminek a megjelenese ha tenyleg hozza a meg be nem kapcsolt funkciokat meg okozhat meglepetest es illo is lenne, ebben az esetben ertheto ha oda akarjak tolni a custom megoldasokat, ebben nem latok nagy problemat. Akkor lemeri mindenki az uj driverrel es meglatjuk sikerult-e 4 honap alatt behozni a lemaradast.

    AMD mostanaban nagyon jo a titoktartas teren ettol meg a Ryzen megjelenese elott promoztak rendesen mit tud, eleg jol verekednek minden fronton a konkurenciaval eleg jol szerepelve. Szoval oktober vegetol ha nem kezdenek el jonni a kepek a custom megoldasokrol es par AMD-s info az uj drivercsomag teljesitmeny novekedesevel kapcsolatban akkor sok valtozasra nem kell szamitani :U

    Kivancsi vagyok mint sokan masok is.

Új hozzászólás Aktív témák