Új hozzászólás Aktív témák

  • menpee

    aktív tag

    válasz #45185024 #30381 üzenetére

    Dual GPU ebből a Vega chipből? A Devil 13-on 4 db 8pin tápcsati volt és azon csak 390 magok voltak. Ez itt konkrétan atomcsapás lenne :D
    Vapor chamber kérdéskörben itt egy kimerítő válasz Ed-től, aki a Sapphire termékek fejlesztésén dolgozik elég régóta (ajánlom az egész videót egy kis nasival délutánra). A hőcsövek mára majdnem elérték a vapor chamber szintjét, de sokkal olcsóbbak. Mondjuk a Vegán valószínűleg lenne értelme bevetni, mert van mit eldisszipálni.
    Mókuskerék kell, mivel az tudja megbízhatóan kihajítani a gépházból a meleg levegőt. Szervereknél ez sokkal lényegesebb, mint a csöndes működés. A lebontott burkolatos képen látszik, hogy egyik oldalon a venti és a terelőlapok miatt nincs hely, a másik oldalon pedig a képernyő kimenetek állnak az útban. Nem vagyok áramlástani guru, de ha tippelnem kellene, akkor a szélesebb hűtéshez nagyobb statikus nyomást kellene biztosítania a ventinek, hogy a levegő át is haladjon rajta tisztességgel.
    RX 5XX szériából nem is volt referencia emlékeim szerint, csak a diákon mutatták úgy. Utána pontosították, hogy a gyártói megoldásokat egyszerűsítették egy ábrára.

    A kettősség érthető. A közönség nagy része felült a hypevonatra és mikor hypecity helyett realitycity-ben kötöttek ki, akkor meg voltak lepődve. Hiába próbálgatják minden irányból mondani, hogy ez nem RX Vega, hanem Vega FE, aki játszani akar, az legyen szíves azt megvárni. Nem, nem, doom bencsmárk indít, effpées meg nem négy számjegyű. Nekem elég lenne 1070 körüli teljesítmény is, de a mini-itx redszerem korlátozott tápegysége miatt valószínűleg nem Vega megoldás lesz benne sajnos.

    ,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell

Új hozzászólás Aktív témák