Új hozzászólás Aktív témák

  • Albus_D

    aktív tag

    válasz fudi2002 #20669 üzenetére

    Géjza: Jót derültem, hogy nem derült ki számodra, hogy multicore teszt is ment.

    Hát te is beálltál a sorba, mondjuk igazából nem lep meg. A rutinos srácoknak annyira volt igaza, a HWU videó alapján, ami egyetlen egy csóri Asrock lapot húzott le, a 95 dolláros Asrock B660M-HDV alaplapot. Ők ebből általánosítottak, a céljuk egyértelmű. Ezzel szemben mi össze raktunk egy tesztgépet - ők meg egy videó legrosszabb alaplapja alapján alkottak véleményt, csak azért, hogy az amd-nek olyan körülményeket teremtsenek, ahol jobbnak tudják kihozni. Erre ment ki a ddr5 indokolatlan használata is, persze ezt sem veszed figyelembe.

    És a legfontosabb, hogy egy olyan, 1 órás teszt eredményeiből, ami olyan körülményeket teremt, amit egy otthoni felhasználó sosem fog elérni játék közben, vagy általános használatban.

    Nagyon sok helyen raknak össze gépet még ennél gyengébb lapokkal is [link] [link] és persze nem csak Magyarországon. Semmi baj nincs velük. És ezt Ti is tudjátok. Persze nem többórás Cinebench-re használják, hanem amire kell, játszani stb. Ezek 3 év múlva is ugyan úgy tenni fogják a dolgukat.

    "Ezzel szerintem zárjuk is a témát, "
    Ebben egyetértünk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák