Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz tesz-vesz123 #42581 üzenetére
Igen az I5 gyorsabb általában,de valahol nem,pedig csak 6 szál,viszont 2x annyira izzad és +1000-el több az amd.
-
krisz77
tag
sziasztok azt akarom kérdezni hogy rx 570 videokártyához elég egy 400w minőségi tápegység ?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz krisz77 #42609 üzenetére
HWkörnyezet ismerete nélkül nem ajánlanék..ill. ez nem is a tápajánlós topik.
-
krisz77
tag
sziasztok azt akarom kérdezni a MSI RX 570 ARMOR 4GB kártyának menyire jó a hűtése ?
-
Necronom
senior tag
TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
koszos91
tag
Akkor az Eth banyaszaton kivul nincs mas modszer a GPU RAM janak a tesztelesere?
- Anya megyek cseresznyét szedni! - De hát tél van Pistike! - Tudom... sapka, sál!
-
Alcsi69
senior tag
-
koszos91
tag
Rendben van, köszönöm a gyors válaszokat.
Akkor ha az Eth-s megoldást is kiakarom próbálni, ahhoz mi kell, mert elég hülye vagyok ehhez a bányászat dologhoz. Leragadtam ott hogy kő és csákány
- Anya megyek cseresznyét szedni! - De hát tél van Pistike! - Tudom... sapka, sál!
-
Necronom
senior tag
válasz MasterMark #42618 üzenetére
nem is PC-rol beszelek
hanem arrol, ha a VGA-ba bedugom a HDMI kabelt es azt a TV-be, akkor onnantol nincs HDMI CEC vezerles SEMMIN sem...
ha kihuzom vagy ha display porton megyek kifele, akkor onnantol jo, tehat a kartya okozza a gondot
a DP-on meg egyszeruen vallalhatatlan az online mediaTAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
biker
nagyúr
MSI Gaming X RX470 4GB kérdés: tunning tesztek, minden szép, de nem megy 1330MHz fölé (a gyári mikor automatán bekapcsolom 1312MHz-et ír ki)
Értsd: beállítok akármit, 1350, 1370, 1380 fixen beáll kőkeményen 1330MHz-re
Power limit 50%, 100W épp hogy eléri, 60fokos mert felnyomtam a ventit rendesen, csökkentettem a gyári feszültségeket is próbára 1160-ról 1100mV-ig de nem, olyan mintha fixen max 1330MHz lenne neki a kis agyában.
Lehetséges?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz bobalazs #42627 üzenetére
Ha power limit lenne, akkor fölé menne, de leesne (throttling)
Ez kőkeményen ott áll és 1mhz-el nem megy fölé
A fesz csökkentés után sem, ez a furaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Alcsi69 #42631 üzenetére
Tökéletesen értem, de általában eljön az hogy adott beállítás túl sok, kifagy kockás instabil.
Nem láttam olyat még hogy beállítom 1370mhz és esze ágában sincs 1330 fölé menni. Olyan mintha belső limit lenne. Ezért kérdeztem, lehet-e hogy hw vagy bios szinten limit van?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
tasiadam
veterán
A polaris editor pl megmondja. Gpu-z-vel kell letolteni a biost. Kiirja a bios numbert, jobbra tole a letoltes gomb. Es beolvasod vele.
Amper limitje van lehet, vagy hofok. Tobb is van. En mindent kitoltam szepen.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
biker
nagyúr
válasz tasiadam #42638 üzenetére
Full gyári bios van rajta, megnéztem, ugyanaz mint a techpowerupról letölthető, és sehol nincs benne ilyen max érték. Fene tudja mi nyűgje van.
pixelshader: igen, 1242MHz az alap max. gyári feszen, -60mV és +20mV esetén is szilárd 1330-on megáll akármit állítasz be neki. Akkor is ha csak 80W a felvett teljesítmény és akkor is ha 110W, a ventit feltoltam így 65fok fölé nem megy.
Gyári órajeleken 1242MHz és 1650Mhz mem mellett símán elmegy 70 fokig mert 60-nál kapcsolja az első fokozatot a ventilátor."De oc-hoz szerintem az alulfeszelés nagyon rossz ötlet." -- mindenhol azt írják, ha eljön a teljesítmény limit, akkor csökkenteni kell a feszt. Mivel a teljesítmény limitált.
Ez egyelőre rejtély. A biosban csak a gyári step órajelek vannak letárolva.
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest