Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ffodi
veterán
válasz radi8tor #3250 üzenetére
Cybertrone:
A 84%-os vga-d légyszíves nézd már meg mit megy 1,125V-on (AB-ben ennyit beállítva, droppolva ugye kevesebb), mert kíváncsi vagyok mit számít az a 4% az enyémhez képest.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Cybertrone
veterán
Holnap meglesem! A képen az asus vga van, jelenleg egy vidre van hozva a zafírral aminek 1.175v az alapfesze Holnap kikapom a zafírt és kimaxolom neked az adott értéken!
Ezek szerint neked 80%-os a zafírod? Csak azért mert az nekem 76% ha jól emlékszem[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
ffodi
veterán
válasz Cybertrone #3256 üzenetére
Köszi. Egyébként lehet annyi elég, ha kikapcsolod a CF-et, és ugye mivel az ASUS a default, azt megnézed nagyjából mit megy, és akkor nem kell szenvedni a ki-be pakolással.
Szerk.: 80%, igen. Egyébként a sapphire-t is megnézheted, mert az meg -4%-os az enyémhez képest, kiderül számít -e valamit a 4%.
Akkor egyszerű dolgod lesz, pár perc C2 vagy BF3 szerintem megteszi stab. tesztnek.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Cybertrone
veterán
Így se... kikapcsolom a slotot Hát szerintem 4% nem lesz szignifikáns, de lehet hogy meglepődünk Igazából az asus jobban melegedik, de az felül van így én ennek tulajdonítom inkább be, nem pedig a %-nak
itt vannak[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rabbitf_24 #3261 üzenetére
A rendes tuning nem CCC maxnál van, hanem olyan 1300 MHz felett.
⭐ Stella
-
jilian
addikt
Az enyêm 76,5 %
Esetleg a koràbbi kèrdèsemre?
Vagy ahogy làtom, ilyen esetben a CCC -nèl nem lesz gàz?
Csak simàn írni foglya a magasabb MHz-t?[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
"Merhetem tovább húzni 1100 Mhz -nél Trixx -xel?
Mármint azért kérdezem ezt mert CCC ben 1100 Mhz a "határ".Merheted tovább húzni, egyszer már írtam korábban mi fog történni, ha nem bírja a kártya. Kékhalállal elszáll Win, vagy csak simán artifactok jelennek meg. Ott eldöntheted, hogy emeled a GPU feszt vagy visszább veszel az órajelből.
⭐ Stella
-
ÁdiBá
veterán
Kivettem a GTX580 videokarit. Lefuttattam egy teljes driver celanert, kitörölt minden nvidia alkalmazást, illetve programot a gépről, egyedül a fizika maradt.
Valami HD7900 Serials driver van fent (amd_radeon_hd7900_win7_64)
.
Olyat csinálnak a játékok, heaven mark, illetve más komolyabb rendszer igényű programok, hogy áll a kép, csak egy bizonyos területet mutat, és pörögnek az FPS-ek fel-le.
Meto2033ban megálltam egy kinti téren és csak állt a gép, 46FPs/39fps/46FPS/39FPS. Folyamatosan ezt csinálja, más játékokban is ez a hiba figyelhető meg.
Valakinek valami ötlet?! Mert ez így katasztrófa...
Vagyis nem stabil folyamatos képkockát kapok, látok, hanem baromira ingadozót, játék mozdulatlanságnál is.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
E1even
senior tag
válasz Cybertrone #3258 üzenetére
Grat. hozzájuk, gyönyörűek!
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Driver cleanert a driver uninstall után használtad?
Cyber #3258: Igazából az asus jobban melegedik, de az felül van így én ennek tulajdonítom inkább be, nem pedig a %-nak
Az a kártya melegedik jobban (pár fokkal), amelyikbe a monitor van dugva. 6970-nél is ezt figyeltem meg.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz Cybertrone #3258 üzenetére
Dikkmá, neked is obsidian van?
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
ÁdiBá
veterán
Most más hogy raktam fel a drivert, és jó lett.
Eszközkezelőből frissítettem a driver-t hogy megadtam a mappa elérési útvonalát a legújabb szoftvert, és jó lett.
Azért alapórajelen is szembe tűnő a különbség.
GTX580 Metro2033 FullHD DX11 AAA/4AF menüben 37-35FPS HD 7970 52 FPS
Heaven Mark GTX580 / 28 FPS (8x/16XAF fullHD full minden) HD 7970 39 FPS...
Azért látszik szemmel láthatóan hogy gyorsabb a kártya.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Megtaláltam a hiba okát ami okozta a folyamatos FPS ingadozást.
ASUS GPU Tweak program a rendszert. Csak gondoltam megosztom veletek hogy ha esetleg más is így járna.ÁdiBá
-
SQX_Barto
addikt
Ref kártyás HD 7970 tulajok! Alapértékekkel kb mennyi hőt hagy a házban a kártya? mini PC-t építenék ahol kevés hűtést tudok összehozni, és persze semmit sem szeretnék leégetni
Válaszokat előre is köszi!If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
ÁdiBá
veterán
válasz Gaboman #3276 üzenetére
Rendben van. Megnézem őket.
#3277) Def26 Szerintem nem. Mivel hogy ez is teljesen referencia HD7970 videokártya, gyári hűtéssel, így csak annyi lehet a különbség hogy erre ASUS-t ír a gpu-z.
De lehet rosszul tudom.
Vagyis az EVGA GTX580 kártyám is működött az asus programjával.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
senior tag
válasz SQX_Barto #3278 üzenetére
Mini PC egy 2600k val? 2600k minek miniATX laphoz? HD7970 minek kis házba ?
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Cybertrone
veterán
válasz SQX_Barto #3278 üzenetére
Szvsz 250w hot termel ami eleg sok... viszont a ref a 95%at kifele fujja... viszont a mokuskereknek vhonnan egy kis frisset szivnia kell mert kulomben hangos lesz es meleg!
-
ÁdiBá
veterán
Én nem átlag eredmény mondok. Én azt amit láttam az előző kártyámmal.
Lemértem direkt heaven markban is. Több mint 10 Fps volt gyorsabb GTX580-nál.
Metrót is kipróbáltam szintén jelentős különbségeket lehet látni...
Viszont, lemértem a CrySis Warheadot is, ott meg kaptam GTX580 47 fps átlag, HD7970 51 fps átlag.
Van ilyen program is.
Inkább ahol marhára szükség van a gpu erejére, nagyon limites a program, ott van jelentősége a HD7970 nek a fermivel szemben, ahogy én tapasztaltam.Meg azért ne felejtsük el hogy a HD7970 hez folyamatosan jobb driver jön ki.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ZozzHUN
addikt
válasz Cybertrone #3281 üzenetére
Tök polyén, hogy mijen jól tudnak ojkor az emberek írni
külöNben
-
gombcomp
senior tag
válasz Cybertrone #3290 üzenetére
polyén volt vazze!
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
Abu85
HÁZIGAZDA
[link] - Vélemények a Verdetrolról. Ezek tényleg nem normálisak. Főleg a harmadik nagyon nagy.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
gombcomp
senior tag
válasz Cybertrone #3292 üzenetére
Hogy áll a 7xxx tuning kérdése?
Nálam széthullott az oprendszer kártyacsere után.
(Sapphire lett az egyikből THX! Shkiz0-nak a gyors gari ügyintézésért )
Kipróbáltam egy új Atiman Uninstaller nevű progit,olyan jól sikerült,hogy a CCC soha többet nem
került elő driver újratelepítéssel sem."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
ZozzHUN
addikt
válasz Cybertrone #3290 üzenetére
Nem gondoltam hogy felülmúlod az elsőt!
3ból 1et vettél észre és ráugrottál, áááá
Én meg fősulin feszülök és a bemutatón éppen az elektromosság tulajdonságait vizsgálják...
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest