Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Maotun #17996 üzenetére
Lehet, csak nehezebb mint 60-al sokkal precízebben lehet úgy célozni. (COD megint más téma.)
gaben82 1.6 voltot biztosan adhatsz a ramoknak, sok kártyának annyi az alapfesze, az enyém is.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
ZozzHUN
addikt
válasz DroiDMester #17976 üzenetére
+1 Nem tudom hogy néztem el ennyire, pedig ahogy most nézem egyértelmű hogy W
-
Hoorus
őstag
válasz ricshard444 #18000 üzenetére
Az 1,25 V nem az alap feszültsége neki? Ha nem, akkor mennyivel dolgozik alapból? 1 GHz-et vinné fesz emelés nélkül vajon??
-
Asbee
veterán
Valaki próbált már ramoknak 1,6V felett adni?
-
Asbee
veterán
válasz ricshard444 #18006 üzenetére
Csak benchre gondoltam megküldöm 1,7V-al aztán amit bír. Amúgy 1600-on megy játékra sztem bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
kockaharcos
senior tag
válasz banderasz77 #18012 üzenetére
Egy ilyen kép jöhet az 1200-ról is kíváncsi vagyok mennyire hajtja ki az I3
-
szasanyi
félisten
válasz polgi803 #18010 üzenetére
Unigine Heaven 4.0 és Valley 1.0 (ezek ráadásul látványosak is) és 3DMark is mehet, de ami itt stabilnak tűnik az nem biztos, hogy játékok alatt is az lesz. És a lényeg az, úgy ezek után BF3, FC3 és 2 nap múlva mehet a C3 is.
banderasz77: itt fagyott le? Milyen csoda RAM van azon a kártyán?
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
válasz ricshard444 #18013 üzenetére
Okés..okés...minden világos...kösz mindenkinek!
-
ricshard444
veterán
válasz kockaharcos #18015 üzenetére
Minek? Heaven gpu terhelésre van írva, procihoz szinte hozzá sem nyúl.
Vannak dolgok...
-
banderasz77
addikt
válasz ricshard444 #18018 üzenetére
Igen, ilyen tesztem is volt itt, keressetek rá 1200/1500-on skálázódik még mindig.
A memó nem fagy le, hanem artifactol....itt a teszt végén a feketén is jól látható a beállított érték, azért lett itt a print screen.
A memót viszont a hűtőcsövektől nem látom, a karit ezért viszont nem veszem ki.... Alig tudtam bebányászni...
-
kockaharcos
senior tag
válasz ricshard444 #18018 üzenetére
Kár
Borisz: az én naptáram szerint 2013.02.19 van.
Elvileg holnap még csak 20. lesz.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz banderasz77 #17961 üzenetére
Köszi a BIOS-t!
-
denetol
csendes tag
Hello.Nekem xfx 7970 BE -m van immáron fél éve és teljesen megvagyok vele elégedve.Pár napja hallottam vkitől ,hogy neki 4.4ghz en futo i5 is csak 90% ig hajtja meg a kártyát.Eddig nem foglalkoztam tuninggal i5 3570k m van fc3 és crysis 3 beta n sem volt különösebb gondom.A kérdésem pedig ,hogy mennyit számítana ,ha az alap 3.4 ghz-et feljebb húznám pl 4ghz re?Az eddigi proci tesztekből mindig az esett le h nem proci kell game hez hanem vga szval nem tőrődtem vele.Segítségetek köszönöm.
-
-Solt-
veterán
-
denetol
csendes tag
Ez gyors válasz volt.Vmi ilyesmire számítottam.+10%fps ért 70fps környékén nem fogok kockáztatni.Köszi még 1szer.
-
hitman,
őstag
Sziasztok
5k körüli ráfordítással érdemes e 7950-et 7970 re cserélni?
A 7950 egy asus v2 a 7970 pedig Giga vagy Powercolor lenne...
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
vadallat88
tag
ASUS HD7970-DC2-3GD5 HD7970 3GB GDDR5 PCIE
Csütörtökön érkezik. Vélemény? igaz kicsit már későASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
denetol
csendes tag
nem tom mo-n hogy megy de sztem ez mindenhol ugyan az.Szval ha megkapod a 2-4 gamet ajandekba mar több mint 5k d van XD
-
Alpachino
veterán
Beléptem a klubba egy MSI 7950 TF III-al, szépen megy a kicsike, csak még arra nem jöttem rá hogy MSI AB-ben, hogyan tudom a core clock értéket kijjebb tolni, ugyan is 1100MHz a max. mondjuk ez alapfeszen sem jelent neki problémát, de azért megnézném a GPU végét
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
vass1024
tag
Hello srácok!
Bocsánat hogy ilyen későn írok de most értem haza melóbol. A helyzet az hogy a rossz Sapphire 7970 után az iPon küldött cserébe egy Asus 7970 DC2-t. Ami 3 napig tökéletesen működöt bf3, metro, crysis stb. de 4 napon már egyátalán nem tudtam bekapcsolni a gépet meg se mukkant. Kivettem a karit és ment is igp-ről, na szerintetek mi lett a probléma Gondolom nem táp és alaplap hiba mert ment 3 napot csak a kártya adhatta meg magát.Az emberi agy a világ leggyorsabb számítógépe.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Alpachino #18038 üzenetére
GPUTweak overclocking range enhancement után is ennyi a max? ABhez unofficial trükk nem tudom, működik-e a frissebbeknél..én Trixxel toltam a Sapphirenak, engedte jóval tovább is..MSIkkel mindig van valami trükk ;p
Egyébként jó, hogy most lett 7950ed, nálam meg 7870V2 váltotta -
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Alpachino #18038 üzenetére
Az AB ikonját /xcl paranccsal indítod, restartolsz és kitolja neked az órajel limitet. Nem kell unofficial.
Az más kérdés, hogy driver installnál megint be kell állítani de csak egy katt és resi.A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Alpachino
veterán
válasz Foxmulder89 #18043 üzenetére
Mi az, hogy xcl paranccsal részletesebben leírnád ?
Speed(R) : ááá, most már végkép semmit nem értek ebből az MSI AB beállításából settings/tuning.....ezt hol tudom elérni ? Mert MSI AB-n belül ilyen nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Alpachino #18045 üzenetére
Jobb klikk tulajdonságok a parancsikonjára, ott rögtön azt a szöveget találod kijelölve ahova a program van feltéve. Utána írod a /xcl-t előtte egy szóközzel. Ez az xcl az eXtend Clock Limitet akarja jelenteni.
Elindítod, resi és onnantól menni fog, nekem 1650/2000-re tolta ki a limitet, vagy valami hasonlóra.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Alpachino
veterán
válasz Foxmulder89 #18047 üzenetére
Sikerült az /xcl paranccsal
Új hozzászólás Aktív témák
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest