Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz radi8tor #5002 üzenetére
Az áráról egyelőre csak ennyit találtam de azt nem írják, melyik oldal is pontosan:
"A site has this card listed at $622. Around ~$80 more expensive compared to a regular 7970."Egy kis folyékon nitrogénes tuning Lightning-gal, ha jól láttam , 1800/1925-ös órajeleken (1700mv!)
(3dmark11: P15035)Mark-okkal és tuningos órajelekkel nem vagyok nagyon képben, az előbbi 15000 körüli pont milyen kategória? ("Wow", "azta", "elmegy", "nudli"? )
Illetve a tesztben szereplő 1265mhz-s mag órajel? A cikk szerint ilyen magas értéket még nem láttak. Ez igaz lenne gyári léghűtéssel vagy kicsit túloznak a cikkírók?
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
Enclave
aktív tag
Most kíváncsiságból ránéztem a Futuremark weboldalára, ám 1-2 "furcsaságot" vettem észre:
1: A "Hall of Fame" oldalon érdekes módon csak zöld kártyák vannak, ráadásul a pontokból a max úgy P25000 körül van (Quad sli - tehát nem 1 db kártya), amit azért nem értek, mert elvileg azért gyűjtik az eredményeket egy adatbázisba,h. utána onnan könnyen le lehessen kérdezni őket. Ez egy kézzel összeállított régi lista lenne, nem dinamikus alapon kérdez le ? Ha igen, mi értelme így ennek ?
2: Lehet én néztem rossz lekérdezést de itt 1db 7970-el úgy P24000 pont a csúcs (1db 7970 és 3dmark11 Performance preset). Ez kissé elmarad az előbbi P15000 körülitől, pedig elvileg mind a két esetben 1 db kártya volt tesztelve és a cpu is megegyezik, igaz utóbbi órajele nem egyezik. Az illető csalt volna valami módon esetleg bugosan detektálta a rendszer és több kártya volt a gépben, vagy én nézek rossz eredményt?
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Enclave #5005 üzenetére
Az szerintem biztos hogy 4db 7970....mármint a P24000.
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
jilian
addikt
válasz Cybertrone #4823 üzenetére
Hát azért látom, neked nagy szálka van a szemedben a 7950-es tulajokkal szemben...csak sajnálni tudjak.
"Mert itt minden 50es tulaj arra verte magat hogy felesleges 70et venni megy ez ugy... megy a lof*aszt... "
Könyörgöm csak egy olyan hsz.-t mutassál ahol alátámasztod ezt az állításodat!!"sose fog ugy menni!"
Erre is keressél légyszíves már választ....
nem csak ÉN támasztottam alá, hogy egy húzott 50-es hozza a ref. 70 teljesítményét...JÁTÉKOKBANZozzHUN
Sajnálom, hogy így porul jártál az DCII -essel... -
Cybertrone
veterán
Hozza a ref teljesítményt váó... mutass egy 70-es tulajt aki alapon használja?
A hisztit meg hagyjuk meg a fehér népnek, nem áll jól egy férfinak![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
MarcZ
senior tag
válasz Cybertrone #5009 üzenetére
Aki nem szereti az OC-t, biztos úgy tolja. Ha nekem lenne olyan kártyám, már meg is mutathatott volna neked.
[ Szerkesztve ]
A man's got to do what a man's got to do.
-
Cybertrone
veterán
válasz ZozzHUN #5011 üzenetére
A jelenlegi eredmények figyelembe vétele után jelentettem ki... Bár őszintén szolva nem érdekel hogy megy a 7950, nem abban utazom, téged sajnállak, mert beleválasztottál, de majd az is orvosolódik!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
jilian
addikt
válasz Cybertrone #5009 üzenetére
Csak nem meg akarod cáfolni a hozzászólásodat?
És gondolom azok a tulajok nem itt kérdezősködnek, hogymithogyanmerremeddighányméter...
Ez nem hiszti csak felettébb bökte a csőrömet. -
Cybertrone
veterán
-
Mexildos
aktív tag
Bocsánat, lehet hogy kicsit OFF a dolog, de nem tudjátok véletlenül, hogy mikor kezdik forgalmazni a 7990-es videokártyát? Legutóbb (kb 2 hónapja) az volt hogy márciusban. Lesz késés?
-
Keksz03
senior tag
ha okosan megnézzük valóban nem éri meg 7950-be fektetni, nagyon maximum CF esetén mert a 70eshez képest kevesebbet fogyaszt!
DE!! Aki megcibál egy 7950-et az se nagyon fog felülkerekedni egy 70es kártyán, arról nem beszélve h ha ennyire OC mániás az ember, akkor minimális ráfizetéssel már vehet egy 70es kártyát ami még jobban húzható, ráadásul sokkal jobban profitál egy kis tuningból mint a 7950! Szvsz butaság 7950et venni a jelenlegi helyzetben, ha vki hiperszuperakciós áron jut hozzá, akkor az kivétel!Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
ZozzHUN
addikt
válasz Keksz03 #5017 üzenetére
Hát nekem mindenképpen áfás számlával kellett, hogy vegyem, ezért az aprón található 70esek 120-ért nem volt lehetőség sajnos.
Áfásan vagy volt 120ért DC2 / Sapphire OC, illetve VTX3D-HIS referencia. Akkor már inkább a tuningos változatok. Következő lépcső 146-ért a Sapphire ref lett volna, nagy ugrás nekem
-
jilian
addikt
válasz Keksz03 #5017 üzenetére
Olvassàl màr vissza lègyszi, hogy mondhatsz ilyet, hogy nem èri meg 50-est venni?
Nem kell OC màniàsnak lenni, hogy hozzàl egy ref. 70-est..(JÀTÈKOKBAN)
...csak màzlistànak, ugyanúgy ahogy a 70-esnèl is.
Van akinek az a +20 ezer màr nem fèr bele, ès hidd el van olyan 70-es is ami nem akar több pluszt adni a gazdàjànak. -
Attix82
addikt
válasz Cybertrone #5023 üzenetére
Nem teljesen tiszta mitől jobb a HIS ref hűtős .....már a nevébe is benn van a lényeg.
-
MarcZ
senior tag
Akármennyire is referencia a referencia, mégis van különbség matricán kívül szerintem. Nekem nagyon bejött az a gyártó minden esetre, mint mondtam van tapasztalatom róla és ha Radeon-t veszek majd egyszer a mostani kártya után, akkor törekszem, hogy HIS legyen.
-
Cybertrone
veterán
No és mi az a különbség?
SzlobiG:
Haggyad én kíváncsi vagyok... nem tudok aludni, de máshoz sincs most kedvem, hát ha most lefáradok[ Szerkesztve ]
-
PIT888
tag
jajj Számomra csak a garanciákban különböznek és ez alapján választok.
[ Szerkesztve ]
„Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!” ~ Blöff
-
BeLucZ
addikt
válasz Cybertrone #5028 üzenetére
nem érted hogy a HIS az jobb? A HIS egy életérzés szebben süvít
-
MarcZ
senior tag
Megint nagyon köszönöm, hogy egyesek hülyeségeket írnak és kiforgatnak a szavamból. Számomra egy szimpatikus márka, inkább HIS-t veszek, mint VTX3D-t, dehát itt semmit sem lehet mondani ugyebár, mert máris megyek a koporsóba.
-
BeLucZ
addikt
válasz ZozzHUN #5035 üzenetére
van egyedi hűtése a HIS-nek amit régen dicsértek nagyon, manapság viszont sztem inkább gagyi kinézetet kölcsönöz az egyedi kártyáinak, mintsem komoly megjelenést komoly hűtési teljesitménnyel megáldva
ref az meg már csak ref marad, nemde? matricán meg tartozékokon kívül meg a gari időn kívül nem sok különbség lehet
-
SzlobiG
félisten
1."Akármennyire is referencia a referencia, mégis van különbség matricán kívül szerintem"
2."A hűtéstechnológia, amivel ők dolgoznak számomra felülmúlhatatlan. Referencia, vagy nem, nekem ez a gyártó mindig is bejött, van tapasztalatom is róla."
Ezen mi mit forgattunk ki? Ezeket te írtad ne hogy már mi legyünk a hibásak azért mert te hülyeséget írtál.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
04ahgy
nagyúr
válasz Attix82 #5042 üzenetére
100%-ban igazat állítanak, csak a %-os emelést felejtették el melléírni.
A HD7970 Lightning viszont a gyárilag 1070MHz-es GPU-val már a normál teljesítmény fölé van húzva, hogy még több képkockát tudjanak megjeleníteni a játékok.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Cybertrone
veterán
-
04ahgy
nagyúr
válasz radi8tor #5046 üzenetére
Elmor egy állat, de rbuass méginkább: [link].
Alig voltak a VGA-k megrángatva, light tuning léggel.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Enclave
aktív tag
válasz radi8tor #5039 üzenetére
Közben 2 árlistában már feltűnt a Lightning:
1: Angliában kb. 500 font, azaz úgy 600€.
2: Hollandoknál kb. 640€-s ár van kiírva.
Árfolyamokkal én is tudok számolni de amennyire tudom így sem lenne pontos az összeg, bár ezekből kiindulva 180-190k-s összeg jönne ki forintban , ugye ez inkább lefelé változhat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest