Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
rambustibi
őstag
-
Enclave
aktív tag
Ha esetleg valaki csak a topikot követné nyomon:
MSI 7970 Lightning még ismeretlen adatokkal
illetve külföldi topikban.Továbbá
Sapphire 7970 Toxic 6GB vram-mal (másik cikk)
Utóbbihoz az állítólagos órajelek:
Mag: 1.1Ghz
Memória: 6GhzOverclock kapcsolóval
Mag: 1.15Ghz
Memória: 6GhzNem tudom ki hogyan van vele de nekem ránézésre ez a Lightning jobban tetszik, mint az ASUS 7970 DC2T... Utóbbiról sajnos további késéseket írnak, illetve állítólagos problémákat a vrm résszel kapcsolatban, már akiknek sikerült beszerezni 1-1 darabot a DC2T-ből...
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
Cybertrone
veterán
7970 lightning! Szokásos brutál nyák és több a vrm rajta, mint eddig bármin... wow
Wow 6 gb vram
Keldor papa:
Hát fater nemtudom Mind a vrm-ek számát, mind pedig a ramot(toxic) kicsit elszabták szerintem, bár a vantól nem kell félni! Nagyon mutatni akarják hogy a 7970 az brutál is tud lenni... ezek után az NV-nek nagyot kell dobbantani, mert eddig az AMD viszi a prímet
zöldék most ezzel érvelnek, ez a 10. hír hogy ilyen lesz, és de brutál, persze most azt hogy 10* erősebb lesz a tahitinál nem írták oda, talán mert nem lesz az... 256 bit , 2gb ram De legalább a default ram órajelet 6ghz-ra rakták, amit meg is jegyeznek hogy ez eddig a világon az első bla bla... hát ez lufing!-_-[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
keIdor
titán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #4260 üzenetére
Ha nincs kiterjesztett TDP limit, akkor attól tartok nem lesz erősebb a kártya, csak stabilabb tuning alatt.
⭐ Stella
-
warcat
veterán
Lightning igen komoly darab,de az 580aknál is elég vaskos felárat kértek érte...Innentől kezdve meg kb a hangja a kérdés,mert a ref is elmegy könnyen 1100+on ugye.
Ha -viszonylag- halkan bírná a 1200as órajelet akkor remek választás lehet.
Asus DCII viszont perpill is csak 7k-val drágább mint a referencia,ez jópontEA: It's in the crate!
-
rambustibi
őstag
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
rambustibi
őstag
véletlenül 2-szer linkelt...
[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
-
Tökmindegy
senior tag
válasz rambustibi #4268 üzenetére
Mi történt itt Ingyé van a ram,hogy ezek így szórják a kártyákra
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Cybertrone
veterán
válasz Tökmindegy #4269 üzenetére
Itt nincsen fukarkodás, mint a zöldeknél
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vártam én titokban a Lightningot, úgy látszik nem tettem hiába.
⭐ Stella
-
ZozzHUN
addikt
Sziasztok
Van itt valakinek DCII 7950?
6950 DCIIrol valtok, annak a hangjat a hdd elnyomja terheles alatt.
-
byZsolt
tag
Meglett az Asus 7970 tegnap, de nem vagyok elájulva a töbletsebességért. A 7950 hez képest.
És akkor még gondom is van. Segitsetek mi lehet a gond?
A 7950 nel semmi gond nem volt ha a procit felhuztam 4,9 ghz-re és a vga-t is húztam,.
Most ha a vgat huzom és a procit 4,5 ghz fölé rakom, kékhalál, vagy újraindul a teszt alatt.
Ha a vga-t alaponhagyom, akkor megy a proci 4,9-em.
Ha a procit nem huzom akkor tudom húzni a vga-t.Mi a gond?
Ez Itt a .....
-
radi8tor
MODERÁTOR
MSI Lightning elég tuningbarát lesz: kép
- Disable OCP (Over Current Protection)
- Disable APS (Active Phase Switching)
- Higher CCC range (1300/1600 MHz)
- Higher PowerTune range (460 A vs 260 A)14+2+1 csatornás PWM (GPU/MEM/VDDCI)
⭐ Stella
-
MPowerPH
félisten
válasz radi8tor #4277 üzenetére
Erre kíváncsi leszek. Elég erős a PWM része, az talán nem fog megsülni. De az érzésem az, hogy alapjáraton is magasabb feszültséggel fog rendelkezni. A GPU korlátait a szuper erős PWM nem oldja meg.
byZsolt: Mi a táp pontos típusa? Csak mert ez olyan nemű probléma lesz.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz MPowerPH #4281 üzenetére
Persze, azokat nem oldja meg.
De jelenlegi kártyákkal bármennyire is akartad növelni a fesz-t egy idő után visszavett az órajelekből, mert átlépte a 250W TDP limitet.3x3 OC Kits tartalma:
Triple Overvoltage (GPU/MEM/VDDCI)
Triple V-Check kit (GPU/MEM/VDDCI voltage)
Triple Temp monitor (GPU/MEM/PWM)⭐ Stella
-
byZsolt
tag
Esp 750, azt hiszem. Akkor szivás, most vagy tápot kell vennem, vagy viszaváltok 7950 re.
3 napig vissza visszavehetik, nem tudjátok?Györ, kisker
[ Szerkesztve ]
Ez Itt a .....
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #4289 üzenetére
mod: kicsúsztam az időből, de most jön egy hatalmas lecseszés. Ha telik P67-re, és 7970-re, akkor miért nem telik egy rendes tápegységre?! Abszolút kerülendő kategória, az meg hogy ilyen gépet tettél alá egyenesen főbenjáró bűn. Nem is értem...szvsz, nem félted a többi hardveredet? Kékhalálozik a rendszer, és tovább nyúzod. Csoda, hogy még nem vitt el semmit. Már a 7950-el is alaposan le volt terhelve, a cpu-t meg egyenesen életveszély ilyen PSU esetében húzni.
Tessék elmenni, és venni egy Corsair AX650W, vagy hasonló kategóriájú tápot.Don't Tread On Me
-
Cybertrone
veterán
válasz Sontir Fel #4294 üzenetére
De az Corsair... nem holmi lom! Nekem meg mind a 2 vga cata mxon megy, plusz 3 vinyo, egy picit éhesebb proci 4.2-őn, a szivattyú, meg a 8 venti! Csak sem én sem te nem spóroltunk itt a kül9mbség!
-
PIT888
tag
De neked legalább egy Corsair tápod van. Ilyen rendszerek alá az első dolognak kellene lennie egy jófajta tápnak
„Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!” ~ Blöff
-
Sontir Fel
őstag
válasz Cybertrone #4295 üzenetére
(#4296) PIT888: Azert oszinte leszek... asszem 33k volt a tap... mintha a fogamat huztak volna a kasszanal
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
PIT888
tag
Én is nagy dilemmába voltam anno, de ez a szükséges minimum szerintem
-
MPowerPH
félisten
No, megerkezett a 7970 vegre valahara. Este gyorsan kimaxolom, meglatjuk mit tud a hidegben.
Don't Tread On Me
-
PIT888
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest