Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa Competizione
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Speed® #53899 üzenetére
Ne hagyjuk, mert van, amiben szar az Omega driver is. Hogy 3 játék szépen fut, az nem jelent semmit. De pl. egyetlen AMD driverrel sem tudtam tunerről analóg módban hardveres felvételt készíteni, az újabbakkal bűn lassan indult a rendszerem (tisztán, csak driver telepítéssel is, nV-val meg rögtön kb. lefeleződött a betöltési idő), telepítője eltávolítás után okozott gondot a következő meghajtóval (rögtön black screen telepítés után), a Transc. csomagot telepítve a tavalyi meghajtók nagy részében léptetésnél elszállt a kép akár 2 percre bármilyen hardveres videó lejátszásnál, játékokat illetően pont BF4-ben Mantle laggolt vagy kidobált gyári AMD profillal, és még sorolhatnám. De nem 1x láttam olyan hibát, hogy x felbontásban szépen szaladt egy játék, egy akár kissebben meg laggolt vagy bugzott, mert azt éppen kihagyták az optimalizálásból.
Az egyéb "known issues" meg soha nem fog eltűnni.
Nem vitázni akarok, csak azért írtam, mert ezek a hibák léteznek, más formában régebbi meghajtókkal is, a használható kategóriába a 13.12, a 14.4, és a 14.12hotfix tartozik. Nyilván, ha a fenti funkciókat valaki nem használja, nem törődik vele (pl. SSD-n kevésbé tűnik fel a betöltési késedelem), vagy nem játszik olyan játékokkal (azokon belül grafikai beállításokkal), amelyekhez nem megfelelő a driver, akkor hiheti azt, hogy minden rendben van. A valóság azonban nem ez.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest