Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz katt777 #51811 üzenetére

    passz, nem jatszottam veluk. dx9nel sajnos nekem ugy tunik, hogy elobb-utobb cpu threadlimitesek lesznek az alkalmazasok (joval elobb, mint dx11 alatt tapasztalatok alapjan), dx10 detto (crysis1 / metro2033 / stalker cop alapjan), szoval lehet az volt a baj.

    CF Rage alatt nem mukodott rendesen de az a motor featureje. illetve Far Cry 3 anno nem szerette a CF+Eyefinity kombot (kulon-kulon ok volt), de azt anno megjelenes utan ket honappal vegigjatszottam, azota nem tudom mi a helyzet. majd ha jon a negy:), de igazabol amig legalabb egy kartya birja 4800x900ban mediumon a jatekot az elso napokban amig veglegesre patchelik (mint az FC3nal), addig szerintem boldog leszek. foleg, ha lesz idom day0tol jatszani.

    ahol anno keves volt egyedul a 6950 eyefinityre az a Crysis3, a Stalker CoP, a Metro2033 es a Shift2 volt, ezek erezhetoen sokkal jobban mennek a 7850 parossal. de en mar inkabb csak jatszom, ha nem megy a CF azt 5760x1080ban meg altalaban eleg gyorsan eszrevenni benchmark nelkul is:). evekig toltam jatekokat masodik kijelzon real-time monitorozva az eroforrasokat es nezve, hogy mi tortenik, ezt mostanaban mar csak ha debugolni kell csinalom.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák