Új hozzászólás Aktív témák

  • Bile Demon

    őstag

    Új jövevények. :)


    9800 PRO a Socket A konfigba. Ezzel sok gond nem volt. Nem kellett javítani semmit. A venti is hibátlan, nem sokat mehetett.


    540MB WD Caviar. A hangja jó, olyan mint régen, de sajnos 420MB fölött bad sectorok vannak, ennek még elég buta a vezérlője, se SMART, se szektor reallokálás, azt hiszem az lesz, hogy kisebbnek particionálom, vagy nem használom semmire.
    Volt régen is 540MB WD-m, de úgy emlékszem piros volt s színjelzése. Rosszul emlékszem? :F

    A Barracuda előkerült a gyűjtemény mélyéről, nagy becsben tartottam, kb. 6 éve be se kapcsoltam, hogy ne kopjon, de a Quantum LCT-k baromira visszafogták az Athlont. Más hadra fogható meg nincsen, ezzel jól megy. Arra jó volt, hogy megtudjam BAD sectoros ez is, mindegy, attól még továbbra is gyors, halk és jó cucc.


    Az X800 PRO meg egy 3GHz Prescott mellé jó lesz, bár ezzel a konfiggal még nem akarok foglalkozni, hőtermelése az van érezhetően, a táp is szenved vele, majd inkább hosszú téli estéken. :)


    És egy nagyszerű tápegység. Brutál nehéz, van benne anyag. Megfelelően hosszú és vastag kábelek. Kondik ránézésre rendben. (Igen tudom a C34-et illik cserélni akkor is.) Socket A és az ATI VGA már igényli az ilyen erősebb 5V/35A tápot.
    Egy vadi új 400W-os Zalmannal próbáltam, de annak az 5V-ja leesett 4,7V-ra és abból 4,5V marad mire elért az alaplapig, ilyen hosszú cérna drótok mennek az alaplaphoz, ez már 12V-ra van optimalizálva. Persze ASUS lap 4,5V-on is stabil volt minden, de akkor is rossz érzés... :)
    (Sacc per kb. Athlon XP 2500+ -nak kell 70W, 9800 PRO-nak 50W, a Zalman meg 5V * 15A = 75W , kissé túl volt terhelve.)

    [ Szerkesztve ]

    Bruhe

Új hozzászólás Aktív témák