Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Most két gépet kínálok, ezúttal eladásra, ha szabad itt azt is.
Első: komplett 386-os gép. - 3000,- Ft. Van benne IDE/FDD vezérlőkártya, Trident VGA kártya, 3Com hálókártya.
Második: Fujitsu (Siemens nélkül!) ErgoPro X P1, 200MHz gép, - 3000,- Ft. Egyedül HDD hiányzik belőle. Spéci, egyedi kialakítású, hatalmas alaplap, kiegészítőkártyán ISA/PCI slotok, ISA slotos Creative Vibra hangkártya, érdekes rammal, érdekes hálókártyával.A kettő együtt 5000,- Ft.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Ez ingyen* vihető:
Komplett gép, 366-os Celeron procival, 32MB rammal, videókártyával, hangkártyával.
Haldokló HDD-vel Ami azt jelenti, hogy ideáig eljut a rajta lévő Win98, aztán elakad, meg néha ki-be kapcsol a HDD, szóval...
* Van 3 gyermekem. Ez 3 tábla csokit jelent. Annak az ellenértékét (1000 Ft) kérem csupán érte, mivel tőlük veszem el az időt, ha foglalkozom a gép csomagolásával, futárrendeléssel, futár hajkurászással, stb-vel őhelyettük
-
arn
félisten
esetleg meg erdekelne 99es szep allapotu (nem sargult) meghajto is 6x dvdk mentek akkor pl.
slotineset keresek, de akkor jelent csak meg, nem tul gyakori.facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
krisz67
tag
Srácok, szereztem pár cuccost (később lehet bemutatom őket is ) és sikerült találni egy P1 vagy P2 es gépet, amin nincsen PS/2 csati USB meg pláne xd és az lenne a kérdésem hogy valahogy az itthoni PS/2 es billentyűzetet átlehetne úgy kötni hogy működjön a DIN csatin?
(ha tudnátok egy bekötési ábrát akkor azt megköszönném)Mert sajna ilyen billentyűt nemtaláltunk a éphez
Köszi
Üdvözlettel: Rapi Krisztián
-
Alpi.
addikt
Ha Valaki tud elado csucs Gf2-est, kerem, ne tartsa magaba ! Erdekelne ! Koszonom elore is !
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
arn
félisten
Nekem is johet, es en megbecsulom, nem szetfingatom
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
bacsis
Közösségépítő
van de nem adóóóóók
-
arn
félisten
Amugy tit szerintem nem nehez talalni, talan keszult belole olyan, amin hasonloan jo ramok vannak, mint az ultran, raadasul sokkal kesobbi, lehet a kihozatal is sokkal jobb volt.
Jah... a gf2ti a jobban tuningolhato, mar 0,15 mikronon keszult, nem 0,18on. 300/500mhz stock hutessel.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
Ebayen van is gainward, hercules, stb a gainwardok akkoriban nagyon jok voltak.
-
Alpi.
addikt
Nem is feltetlen ultrat keresek. Ahogy neztem, tisztan adatok alapjan 4 tipus van, amik csak orajelekben kulonboznek. Azt, hogy a gyebgebb tipusok felhozhatoak-e ultra kozeli szintre mondjuk nem tudom. Egyelorebarmelyiknek tudnek orulni.
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Exian
addikt
Folytatom a sort...
Most ismét egy ingyen vihető gép a "tét". Komplett, működik, most próbáltam. Meg ezt használtam néhány hónapig szervernek, szóval sejtettem és reméltem is, hogy működik még.
350 MHz PII procival, 512 MB SD-RAM, FDD, CD-ROM. A képen látható Samsung 160 GB HDD nem jár hozzá, azon saját Linux szerverem van Kell másik gépbe.
Ingyen vihető, csak a futárköltséget kell fizetni.
Valakinek esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
-
arn
félisten
en is kaptam egyet anno az egyik 486tal, szet szedtem diribdarabra, es letisztitottam egesz szep lett, kaptam melleje egy sose hasznalt logitech gorgos egeret is. azota ezek az ats, 486os rendszerek reszei. egy igazan szep haz hianyzik (meg bele a cdrom ).
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Na, még egy érdekes holmi elő került!
Egérkedvelők figyelem!!!
Egy hatalmas doboznyi, szerintem több tíz darab egeret rejtő ládika keresi gazdáját! De lehet, hogy a 100-at is súrolja.
Vannak benne érdekes darabok, meg régiek is. Meg mindenféle. Soros görgős, PS/2 görgős, mintha hanyattegeret is láttam volna benne, meg rádiós görgőset!
Ez is ingyen vihető így ahogy van ebben a szép nagy dobozban. Futárral tudom küldeni, annak költsége fizetendő csak.
Ez az iskolánk "Egérmúzeuma" volt anno...
Kérlek kérlek, valaki vigye el, NINCS SZÍVEM ezt is iktatni jövő héten a konténerbe...
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
unatkoztam
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
-
cbmfan
őstag
válasz Sanchez638 #47737 üzenetére
igaz kikapcsolás után lap hátoldalát nem állta el kezem olyan forró volt. jó ez a kis Cedar Mill proci, marad gyűjteményben
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
alvaro
senior tag
válasz Sanchez638 #47737 üzenetére
A ház fűtés rendszerét kéne rákötni, hirtelen annyi radiátor lenne rajta, ami még elég is lehetne
De nem semmi, hogy ekkora szakadék van a POST és a boot között, 5.2 vs 6 GHz...
-
tserrof77
őstag
válasz cbmfan #47736 üzenetére
Azért 45%-ot kihozni ebből a dögből szép teljesítmény... Hány órát sikerült vele eltöltened, míg kisilabizáltad, mennyit bír?
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
krisz67
tag
Srácok, mivel még nemírtak vissza sehonnan se DIn csatis billentyűzet terén, és az átalakító is 2 hét lenne házhozszállítva, így megszeretném kérdezni, hogy nincs e valakinek fölös működő DIN csatis billentyűzete?
Üdvözlettel: Rapi Krisztián
-
válasz krisz67 #47743 üzenetére
Most voltam hardveres körúton, nem kaptam régi billentyűzetet. 2 db AT DIN- es van + PS2- ők átalakítókkal, valamint egy XT-AT átkapcsolós. Átalakítóból sok van ( mindkét irányú ), mivel monitorswitchet is használok a retro oldalon. Átalakítókat utoljára éppen 2 éve kerestem, akkor egyik boltban mondták hogy reménytelen, a másikban meg simán kaptam. Ma már ritka cucc.
(#47748) FF23 : ilyesmi ram kellene a Barton projektemhez. Igaz hogy szorzózár-mentes procival nyomulok, de jól jönne némi FSB emelés is.
A P4EE- ben vannak a tuningramjaim, azokat nem bolygatom. A mezei Kingston és Kingmax DDR1- ek mennyit bírnak ? Ilyeneket most olcsón kaptam. Gyengélkedő táppal és procihűtéssel 2400MHz- en 6600GT- vel kaptam 15742- őt. Felteszem a Thermaltake tornyot + sikerült most vennem egy kifogástalan 350W FSP- t. Mennyit fog menni így a mBarton
[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
FF23
senior tag
válasz DarthSun #47749 üzenetére
Hogy véletlenül beletalálj valami jó chippel szerelt mezeibe kicsi az esély. Ebből a kék Geil-ből is a BHDC 2,5-3-3-6-ost érdemes vadászni. Vagy valami 500-ast, ha biztosra akarsz menni. Van itt 4*1GB mezei Buffalo, alapon 2,5-3-3-8-on mennek, de még nem feszegettem őket.
Nekem a Dothan mellett csak egy HD 3450 van. Valami jobb NV-t tervezek mellé.
RT-AX58U v1
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest