Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacsis

Közösségépítő

Srácok!
    Lehet itt hümmögni, higyjétek el nekem is marha xar, ha nem a legszarabb, hiszen nem kevés cuccra leltem én is így rá...
    A gond az hogy a főnök nem mi vagyunk, vagy elfogadjuk vagy... vagy nincs más választásunk...
    Túl kemény és fölösleges szabály? igen az, de ez van ezt kell elfogadni, én úgy fogom fel hogy ez a szükséges rossz ahhoz, hogy a PH! közössége között ne szabaduljon el a pokol... ha erre szüksége van, hát szükség van..
    DE egyet tudok!!!!!!!!!!
    Nem szeretném hogy 1: mi akik itt vagyunk, közöttünk megromoljon/megszünjön a társalgás.
    2: Ez a fórum a legrégebbi fórumok között van ami még aktív, és pörög napi szinten!
    Anno mikor nevet változtattunk, megtiszteltük a fórumot azzal, hogy a nevét részben meghagytuk!
    Hát most tiszteljük meg azzal, hogy betartjuk a szabályokat még ha nem tetszik akkor is, hogy a szeretett fórumunk megmaradjon ebben a formában ahogy eddig, és a mondandómat zárnám apósomtól idézve! MAjd lesz valahogy, hiszen olyan még nem volt, hogy ne lett volna sehogy :)

Új hozzászólás Aktív témák