Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz MrSalieri #107600 üzenetére
P2 400 MHz-en ATi Rage Pro Turbo AGP-vel játszottam elég sokat Windows XP oprendszeren, szóval erős P3 se kell. A beállításokra viszont nem emlékszek, esélyes, hogy némileg visszavett grafikával. Ha minden jól megy, hamarosan újra játszhatom ugyanolyan gépen. Azóta főleg Athlon XP-n 9××× Radeonnal, szintén Windows XP-n játszottam vele.
-
KROK640
nagyúr
válasz Fücsök007 #107594 üzenetére
Sőt, XP alá szerintem a I3 4170 is. Ok, kell a HT, de úgy izgalmas igazán XP alatt, 2C4T, van használva változatosan minden.
Z97-es lapom van hozzá, szal max 4770(K) játzsana, de még minidg durva ára van, és XP alá nem is kéne. Meg van valahol egy I5-öm is hozzá, de ennek a magasabb órajele többet ér, mint abban a két valódi mag a két virtuálissal szemben, a legtöbb esteben. XP alatt meg gondolom különösen igaz lenne ez.
GTX 960 vagy RX570 8GB van hozzá, XPhez nyilván az előbbi.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Pikari
addikt
válasz Vladi #107602 üzenetére
Kókler disztribúciókat el kell kerülni. Rendes disztribúció csomagjai -march=k8-al vannak fordítva, nem autista vérpistikék csinálják, akiknek az utasításkészletről sincs gőzük.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
KROK640
nagyúr
válasz MrSalieri #107595 üzenetére
Persze, szórakozásnak tök jó, meg látni is, hogy van aki ezt kitalálja és meg is csinálja
Mint írtam én ezt a 4th gen I3 4170-en tudnám esetleg elképzelni, szintén GTX960 2GB-al. Abban is SATA SSD van. (csak sajnos egy tök jól működő belakott Win 7 is, amit sajnálnék letörölni. De manapság amilyen frutti árban vannak ezek, lehet h elég lenne csak venni egy ilyen SSD-t) (szóval mi tagadás, még engem is elgondolkodtattál)
jah, manapság - főleg net nélkül - tényleg kevés dologra jó az XP, tapasztalaom az Athlon XPm mellett, ami igazából az OC-zgatáson kívül már nem sok mindenre jó jól mutat rajta 1466@2669MHZ napira, de még 2006-ban életmentő OC volt, addig manapság az XP korszak végére édeskevés ígyis. Inkább csak amolyan "techdemo" az egész."így egy gépen mehet XP-től, Win11-ig minden" - igen, az hasznos tud lenni
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz MrSalieri #107600 üzenetére
A Porsche nekem 2003 január, február volt, megkésve játszottam, és nem túl sokáig az NFS4 sokkal jobban bejött a deformálható autók és a szélesebb választék miatt is.
Barátnőm mostanában nem nagyon játszik, ha igen, azt a gépem mellett teszi, múltkor a Wreckfesttel volt el vagy 2 órát, de a Forza 5 is leköti.
Sokkal sokkal régebben volt egy másik barátnőm aki meg állandóan GTA4-ezni (igen, hát jóval régebben volt már, akkor volt friss megjelenés) járt át egy idő után, úgyhogy egy nap ötletszerűen töröltem is a GTA4-et, mondván kezdek rá féltékeny lenni Nem örült, de belátta, hogy tényleg nem azért kéne ide járjon, aztán köv karácsonyra kapott is az otthoniaktól GTA4 képes gépet, szóval volt öröm.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
félisten
-
Pista0001
addikt
válasz FoxiestFox #107607 üzenetére
A Voodoo nekem teljesen kimaradt.
A P2-ben a Rage is alaplapra integrálva volt, de legalább rendesen AGP 2×-vel bekötve, 4 MB saját memóriával. Jól szolgált az a gép kb 2006-ig elsődleges gépként, meg utána is még egy jó ideig letöltősként.
-
envagyok
veterán
válasz envagyok #107501 üzenetére
ATI Stereo F/X-et elkezdtem tesztelni.
2 philips chipet bepattintottam , hogy legyen Creative Music System (Game Blaster) kompatibilitás.
Mind ez, mind az adlib (pseudo stereo) szépen szól, komoly 2x8w erősítő van a kártyán.
Holnap azt fogom tesztelni, hogy vannak játékok, amik a cms kompatibilis sb 2.0-án (CT1350B) nem szólnak, vajon ezen elindulnak-e -
Czo
őstag
válasz envagyok #107610 üzenetére
Mi az, ami nem szol SB 2.0-n? Nezz ADPCM hangos jatekot is (pl. Duke Nukem), a kezdeti klonozos idoszakban, nem szoltak. A Gravis Mega-Em sem tud ADPCM-et, GF1-es kartyakon. Azt mondjuk soha nem probaltam, hogy a CS4231-es Max-on, vagy az PnP kartyakon a MaxSBOS/IWSBOS tudja-e ezt.
-
-
petakpa1
őstag
válasz Vladi #107602 üzenetére
Hát ezzel sem lettem igazán beljebb
https://en.wikipedia.org/wiki/X86-64#Microarchitecture_levels oldal szerint AMD Bulldozer, illetve Jaguar magoktól kezdve x86-64 v2-es.
Ellenben https://en.wikipedia.org/wiki/SSE4#SSE4.2 oldal szerint már a K10 is x86-64 v2.
Engem mondjuk nem Linux érdekel, hanem W11 24 H2 build. A https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_11,_version_24H2 oldalon egyértelműen SSE4.2 szerepel mint hardver követelmény, de ugye ez sem hivatalos oldal, ezért lenne jó való hús vár K10 CPU-n is kipróbálni...
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
KROK640
nagyúr
válasz Pista0001 #107609 üzenetére
Azért az, hogy rendesen 2× AGPvel volt bekötve és volt saját memóriája (igaz csak 4MB, és ezzel azért eléggé megvoltál lőve mondjuk már 2000-ben, lévén már '99-ben is 16MB-os Rivám volt, és volt 32MB-os kártya is), sokat jelentehett a maga idejében, de 2000 után már nem igen volt jó semmire.
2006-ig azt használtad? Eléggé durva, én addigra már egy 1466@2669MHZ Athlon XP, 1GB RAM és GeF3Ti500 128MB-os (2×120GB HDD) gépet éltem, és azt is kezdtem kissé szűkösnek érezni.
Az akkori barátnőmnek meg (2006 november) Athlon X2 volt, 2GB RAMmal meg most így hirtelen meg nem mondom valami 256MB-os VGAval.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz MrSalieri #107590 üzenetére
Szép eredmény, az Intel mindíg is magasabb pontot ad a 3DM01- ben, a 8700 meg már bika. Állítsd a procit a biosban 4C/4T- re, akkor kapsz még legalább 10k plusz pontot, a HT lassít.
Igen XP alatt néha túl gyors így, de DOS alatt jól jön az erő, pld sw renderrel a Q2DOS FHD- ban.
#107595 : Ez egyrészt ilyen szórakozás, mert miért ne - nagyon helyes, lett még egy ember, aki a modernizált retróhoz csatlakozott.
hogy egyszerre bent van a gépben mindkét kártya : praktikus, és ha NV7xxx vagy 6xxx van benne másodlagosnak, akkor a Win98 is megy, tehát DOS-->Win11 átfogás.
és az nvme ssd-t sem látja oda sem tud bekavarni : az anno általam szerkesztett/feltöltött nem látja, de a hozzáadott kiegészítő driverekben ott az NVME driver, Haswell Xeonos gépre feltettem, látja az 1 terást, Zenbe nem tettem M2 SSD- t, mert sokkal kevesebb PCIe sáv van a prociban és a lapon is, 2 SATA- t le is tiltana.
A kínai X99 lap amúgy Win98 alatt is látja az M2- őt, Loew mester drivere feltesz 6 SATA drivert, +kettőt még az NVME- hez, de kell hozzá az utolsó AHCI, TBplus, LFN, GPT driverek, aztán 32768 TB- ig lát. FAT32- re is leformázható pld a 8TB vinyó is, de azt már nyilván NTFS- el használom.(#107596) arn : Porsche nekem meg w98 korszak - nemgond, a Win98 is felmegy még erre az i7 gépre, van még legacy kód a bios/VGA- ban.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
-
válasz petakpa1 #107597 üzenetére
Van összerakva, most a szekrényben pihen, de még kb 1-2 hónap mire rákerül a sor. Amúgyis be kell majd kapcsolni, mert az SSD megbuggyanhat idővel benne. 965 CPU, GTX580, 16GB RAM, pár vinyó, 240GB SATA SSD.
A herélt Win11 talán felmehet rá , nemtom, az utasításkészletet asszem nem piszkálja.
A gép félretró már, a Win11 még olyan OFF féle, de ha retró gépre megy, akkor nehezen determinálhatóA 3 test probléma nem megoldható.
-
sidi
tag
válasz envagyok #107610 üzenetére
Köszönjük.
Milyen Philips IC-ket tettél bele? Küldhetsz képet, hogy milyen lett.
Amúgy TDA 1016 az max. 2W, de 5V-on csak 1W, de az is szólhat szépen ha jól megvan csinálva akkor kellő dinamikával is."Csak a Puffin ad Neked erőt, és mindent lebíró akaratot." Bud Spencer, 1981
-
Pikari
addikt
válasz Vladi #107608 üzenetére
Ne gondold azt, hogy bármit mond az a minőségről, hogy már hosszú évtizedek disztribúciókat tákolnak, és ügyesen seózzák magukat. A 90-es évek közepén ezek az ősi disztribúciók nagyon jónak számítottak, mivel ők tudták összefogni (a rendes internet előtti korszakban) a szükséges embereket és projekteket. Aztán 2000 óta az ilyen red hat félék már a linux világának az abszolút legalját képviselik totális copypaste inkompetenciával semmit nem adnak hozzá a linux világához azon kívül, hogy egy brand és logó alatt gyülevészkedni lehet a régi szép idők felett.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
-
frescho
addikt
válasz DarthSun #107623 üzenetére
Sajnos a tények makacs dolgok. A nagy cégek alkalmazottai írják a kernel nagy részét. A retek minősége ettől függetlenül szerintem is lefelé mutató tendenciát mutat. A felvásárlás nem tett jót nekik, de ebben sincs meglepő, sok példát láttunk már rá. De a VMware lecsúszási sebessége azért engem is meglepett.
https://frescho.hu
-
Pikari
addikt
válasz DarthSun #107623 üzenetére
Nem tudok jó véleménnyel lenni olyan rendszerekről, ami a gépek egy részén a boot képernyőig sem jut el teljesen indokolatlanul, az úgynevezett fejlesztők hozzá nem értése miatt.
-
Pikari
addikt
válasz frescho #107624 üzenetére
Tehát a kernel változtatásainak 3.5%-át red hat alkalmazottal írták 2022-ben. A kernel egy linux disztribúciónak kb egy ötvenezred része (kb ennyi csomag van egy disztribúcióban).
Mindenkire rábízom, hogy kiszámítsa, hogy az egy ötvenezrednek mekkora a 3.5%-a, nekem a számológépem azt írja, hogy 7×10^(−7), szóval nem tud annyi nullát írni a tizedes vessző után, hogy a red hat világraszóló kontribúcióit mérni lehessen.
Nem vagyok jó matekból már nagyon rég, de a legjobb tudomásom szerint ez elég messze van az egy harmadtól.
Még ha a fantáziámat megerőltetem, és feltételezzük, hogy a red hat másba is biztosan beletúrkál, akkor sem.
-
válasz frescho #107624 üzenetére
Értem, bele is néztem a linkbe. Lényegében ebben állást nem foglaltam, régen használtam Linuxot, de mindíg hiányzott valami driver, aztán felhagytam vele, már nem értek hozzá. Csak olyan általánosságban írtam a postot.
VMware meg annó annyi volt még az IBM szerveres időmben, hogy tesztállomás bekapcs, át a sima PC- hez, aztán ellenőrizni, gőzöm nem volt hozzá amúgy, a főnök adott egy ellenőrzési listát, ami alapján végig kellett nézni (mint pld a pilóták kötelező ellenőrzési listája felszállás előtt, vagy repülés közben, probléma esetén).A 3 test probléma nem megoldható.
-
Czo
őstag
válasz Pikari #107625 üzenetére
Megvalasztani egy minimum system requirenmentset, az miert hozza nem ertes? Relative kevesen akarnak szerintem, RHEL9-et rakni egy 18 eves szerverre. Az en gepem is nyolcassal fog a szemetdombra kerulni (X5470). Egyre tobb korlat ugrik/esik be, egyre tobbszor talalkozni olyan binarisan terjesztett szoftverrel, ami hasznalna az ujabb utasitasokat de azok hianyaban egy laza SIGILL keretein belul bemondja az unalmasat. Szerintem, kb elvarhatobb lenne, hogy ebben a kornyezetben is aktivabban legyen kovtve a fejlodes.
Egyebkent, amikor kb 8 eve megmakkant a szerverben az egyik PSU, akkor bagoert volt ebayen masik. Kb 2 eve meghalt a masik PSU is, akkor csilliard penzert kaptam uj PSU-t, mert valakik elkezdtek a gepbe valo 1000 meg 1200W PSU-t, mining 12V PSU-nak arulni, igy felment az ara .
-
Ja hát valamennyire érthető. Nálam pld a Mint eljutott a boot képernyőig, de startra lefagyott.
Valamint, mivel nem használok Linuxot(csak most kellett pár pillanatra), nem tudtam hogy általánosságban hanyatló tendenciát mutat.
Optikára fel van írva a Hirens DVD, arról miniXP- t indítva lehet gyalulgatni, de a jelzett gépben már nem működik az optika(cserélni nem volt kedvem), USB Disk5 firmware jelölésű penre írva meg nem bootol, régebbi a betöltő record.A 3 test probléma nem megoldható.
-
Pikari
addikt
Mert helytelen a választás, és ez eleve a hozzá nem értés miatt van. Ma már nem 3-4 évig használják az emberek a gépeiket, hanem a PC olyan, mint egy munkagép, egy traktor, évtizedeken átívelő élettartama van, a PC már nem tartalomfogyasztó gép elsődlegesen, arra ott vannak a mobilok, phabletek, okostévék.
A félhülye rosszabb, mint a hülye. Meganalizálja, hogy neki meg a 2 db mosdatlan félinformatikus haverjának, akik szóba állnak még vele, otthon már sse4.2, meg avx, meg ki tudja, hogy mi van még, és akkor hoz "fájó szívvel egy döntést", de erre azt tudom mondani, hogy aki red hatot, meg hasonló szerves trágyát installált valahol egy szerverre, irodába, otthon, a bizniszében, az csak önmagát hibáztathatja, hogy ilyen viccdisztribúciókba helyezte a bizalmát.
-
-
Pikari
addikt
válasz DarthSun #107629 üzenetére
A linux, mint olyan, nem mutat hanyatló tendenciát, hanem csak ezek a régi disztribek (red hat, suse, slackware, gentoo, stb) amik sikeresen lefejlesztették magukat a "2 ezer dolláros gépen notebookot futtatok" színvonalra 20 évnyi kemény munkával, és ezek felelősek azért, hogy sok helyen a linuxnak rossz híre van. Kb mintha el akarnál menni a temlomba, de csak agymosó szektát látsz, akik le akarják vágni a farkadat, és persze utald át nekik a fizetésed egy részét is.
A régi nagy nevek közül a debian az, ami ténylegesen is használható rendszer, és alkalmas 7/24 használatra akár szerveren, akár otthon, akár munkára is.
-
félisten
Én úgy érzem, hogy Pikari kutyáját a Red Hat mérgezte meg, vagy ilyesmi.
-
arn
félisten
válasz FoxiestFox #107635 üzenetére
Ez mar csak a linuxkaszton beluli disztributizmus.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
KROK640
nagyúr
válasz Pista0001 #107636 üzenetére
Az már-már szinte túl szépen is hangzik. A korszak integrált megoldásainak a legnagyobb baja az volt, hogy a rendszer memóriát használták (bár eredetileg az AGP szabványnak épp ez lett volna a lényege, hogy egy minimális videó memória is elég a kártyának, mert a sima RAMból szedi le a szükséges videó memóriát, ezáltal csak ha a kártya ereje nem elég akkor kell cserélni amúgy VRAM miatt csak a sima RAMot bővíted és megoldva). Ráadásul a legtöbb esteben PCI sínen. Nem volt saját memória, így az általában odaadható (sokszor amúgyis keveset) lassan érték el.
Ha pedig volt saját memória, akkor azzal olyan szűkmarkúan bántak amennyire lehetett. Volt egy lap, a pontos nevére már nem emlékszem, amire volt integrálva egy teljes értékű Riva TNT1 16MB SG RAMmal, de a 49000ft-os ára most is előttem van, akkor mikor 22500ft volt egy havi kereset. Ezért az árért pedig nyilván AGP már nem volt rajta, és azokban az időkben amikor nem ártott évente VGA-t cserélni - ez az amúgy elsőre jól hangzó lap - már nem is volt olyan jó.NFS4-et jobban szerettem, mert törtek az autók meg nem csak Porsche volt benne.
-
Vladi
nagyúr
Ez vállalati szint. A vérpistikének a pont az ellentéte.
Az meg, hogy 2022-ben mennyit fejlesztettek tök mindengy, mivel van némi kód a kernelben amit korábban fejlesztettek bele. Mondjuk úgy röpke 30 év alatt.Azt se számologasd már lécives, hogy a disztró hány %-a a kernel. Mert a 147. háttérkép nélkül bebootol, de kernel nélkül az egész szabad szoftver gyakolatilag nem létezne. Maximum routeren.
Nagyjából egy tucat féle disztrót használtam 20 év alatt huzamosabban. Egyedül az el disztrók voltak arra képesek, hogy 10 éven át stabilan és hiba nélkül működjenek. A debian ugyan úgy elhasal mint a zenwalk hosszú távon.
Szerintem az van, hogy fingod nincs a témáról és úgy okoskodsz. De ez is oké nekem, megjegyzem én, hogy kivel kell szóba állni és kivel nem.
il sole non sorge più ad Est!
-
Pikari
addikt
válasz Vladi #107639 üzenetére
A debian sem tökéletes, nem is azt akartam mondani, hogy az lenne. Ha nem állsz szóba velem többé, hát lelked rajta, úgysem szeretem azokat, akik személyeskednek. Az, hogy ki nem ért hozzá, meg kiderül abból, hogy melyikünk kedvenc rendszere bootol be mindenhol.
-
Pista0001
addikt
válasz KROK640 #107638 üzenetére
Megvolt a 4 mega vram, a vram bővítő slot, minden. Gyakorlatilag egy "komplett" AGP kártya lett integrálva, kb ilyen:
Az ára ebben az esetben is az volt, hogy a lapon nem volt AGP foglalat, örökre beragadt ezen a szinten. Brand SFF gépnél talán ez nem olyan nagy érvágás, mint egy prémium árazású DIY alaplapnál.Törés a Porscheban is van, sőt, a fizikára is kihat. Sőt, úgy tudom, sokáig neki volt a legjobb fizikája a NFS sorozatból. A legújabbakat nem nagyon ismerem még, a Most Wanteddel, a Carbonnal, a Prostreettel játszottam sokat még. Epicen nemrég bevásarolgattam a nagy akcióban, de még csak próbálgattam őket, illetve a legújabbat még ki se próbáltam.
-
Pikari
addikt
-
-
Pikari
addikt
válasz Pista0001 #107643 üzenetére
Sajnos évtizedek alatt csak azt az egyetlen sticket találtam. Esetleg azt tudom javasolni, hogy olyan kártyát keress itt a hardveraprón, amiben gyárilag van egy ilyen stick, és vedd ki abból.
Annyit hozzá tennék, hogy sokat nem ér a 4->8mb bővítés ezeknek, legalábbis a permedia2 izomzata kevés a 800x600-hoz.
-
Pikari
addikt
válasz Pista0001 #107645 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy sajnos nem benchmarkoltam le soha a Rage Pro-t 4 vs 8 mega szempontból, hogy összehasonlítsam, de gyanítom, hogy nem sokat ér. Ez egy Voodoo1 szintű GPU, szóval a +4 mega az ilyen halottnak a csók szint.
-
KROK640
nagyúr
válasz Pista0001 #107641 üzenetére
Aha, pont ilyesmit képzeltem el mint a képen.
Igen, azért az integrált lapoknál kb mindig az volt az ár, hogy az AGP lemaradt utáltam is az integrált lapokat.
Aminek örültem, hogy elkezdték integrálni az a hálókártya és a hangkártya volt, így nem kellett azokkal külön szarakodni, és az esetek 90+ %-ban úgyis csak valami standard gyors megoldás kellett.Hm, mondjuk az magyarázat lenne arra, hogy miért Porscheztem. Mert a Destruction Derby 1-2 után egy játéknál nekem már erősen hiányzott valamilyen szintű törés, és a Carmageddon 1-2 meg a Midtown Madness, Driver, Demolition Derby , de még a Rally Championship 2000 is, ebből a szempontból igencsak kedvező irány volt számomra.
-
félisten
válasz KROK640 #107647 üzenetére
Porsche szerintem a valaha csinált legjobb autós game.
Pont azt tudja, amit kell, nem többet, nem kevesebbet.- szimulátorhoz közelebb, mint árkádhoz, fantasztikus kezelhetősége van billzeten, joyon, kormányon is
- gyönyörű tájak
- igen jó hang design
- pont a szükséges tuning opciók, nem több, nem kevesebb
- semmi bloatEzután már csak lefelé volt a sorozatnak még úgy is, hogy mindkét Undergroundot szénné játszottam és most is épp benne vagyok egy U2 kampányban.
-
Pista0001
addikt
válasz KROK640 #107647 üzenetére
Compaq Deskpro EN SFF a gép, a linkelt video első fél percében van pár kép, jól látható a 2 memória chip, a memória bővítő slot és a gpu is. Az enyém P2 400-as változat volt, és nem volt benne odd. Tudtam, hogy P3-mal is menne, eleinte szerettem is volna fejleszteni, de végül maradt a P2*. Egyszer kipróbáltam S370 adapterrel is, ment, de nem lehetett összerakni. Akkori lakótársam is ilyet vett, abban van CD olvasó is, és 450 MHz-es**. Ez utóbbi megvan elvileg az édesanyjánál, ha minden jól megy, rátehetem a mancsomat hamarosan. Amit leginkább szerettem benne, az a zajszint. 1 ventilátor van összesen a gépben, az se szakad meg a pörgésben. Később volt a "rendes" P3-mas változat is 1 GHz-es procival és 256 MB ram-mal, príma gép volt az is. Kivéve, hogy annak se volt AGP-je sajnos. Ebben már a processzorhűtőn is van venti, de még ez is borzasztó csendes.
* Átnéztem a hirdetéseimet, és úgy tűnik mégis. Illetve a jóég tudja már, hogy volt pontosan, de 2009-ben P3-450-nel adtam el.
** Lehet, hogy az enyém volt 450-es, mellesleg P3-as, ez a másik volt 400-as P2...
FoxiestFox: az Undergroundok nekem valamiért nem mentek soha jól, lefagytak, kiléptek. A Most Wantedet játszottam ki eddig 3-szor (ebből egyszer úgy, hogy a Puntoval kezdtem, Lancerre váltottam csak, és azzal aztán a végéig ), most tolom negyedjére. A Porsche örök kedvenc kb ugyanaz a véleményem róla, mint neked.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Pista0001 #107649 üzenetére
Most Wanted is elég jó cucc az árkádok között.
Illetve a Battle Royale mod a Carbonból is egy kifejezetten jól kiegyensúlyozott (még inkább Underground beütésű) játékot csinál.
Underground 1-2 és Carbon szerintem azok az NFS-ek amikhez egy minőségi CRT szinte kötelező, a sok fekete, gyors mozgások, és éles színek miatt egyszerűen betojci ahogy pl az U2 kinéz 1600x1200 100Hz-en, éjjelente tolom.
U1 amúgy nálam is instabil, P4-en próbálom XP alatt és folyamatosan crashel, nem tudom, mi lelte.
Pedig eredeti példány, és eredeti patcheket is végigpróbáltam, de semmi sem segített, úgyhogy sanszosan azt modern gépen fogom újrajátszani, azon mókás mód semmi baja
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fénynél gyorsabban
- Spórolós topik
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...