Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Real_Necro #23202 üzenetére

    Tudom; kérésre ment a pipás, mondtam hogy szerintem nem lesz poén ha a füst takarja az arcát, kipróbáltuk, neki tetszik a füstös, nekem nem :) . Ez a werkgaléria próbálkozásról szól - szerintem ki tudnád pécézni azt a pár setupot ami kérésre ment - hogy mindenki lássa mi a jó és mi a rossz, 10 másodpercen túli dumálás után inkább csináltam 2-3 képet, hogy 'ilyen', és úgy mondtam újra, illusztrálva.
    De nincs hozzászokva (ő sem, meg én sem :D ) az utasításokhoz - párommal vagyunk összeszokva, meg persze az asszonyomnak korából adódóan több és határozottabb elképzelése van, jobban tudja mi áll jól neki, stb.
    Ha lesz olyan (most hétvégén) ami végre közelebb kerül ahhoz amit szeretnék/szerettünk volna, akkor flickr linket kaptok - addig ez most hibakeresős, tanulós játék. Nekem meg olvasgatós, jegyzetelgetős, sokkal jobban rákészülős. Száz dologra -amire páromnál nem is gondoltam, hogy foglalkozni kell vele, mert egyre jár az agyunk- kell most mégis figyelni...

    Jogos a savazás, nem is igen akartam az egészet belinkelni (nem is tettem, de huncutok vagytok :P), de még 2 napig koncentráljunk arra (mint Ropi mester) inkább, hogy mikre figyeljek még következőleg (magasabb nálam fél arasznyival, vállas, más stíluselképzelések... és nőből van :D).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák