Új hozzászólás Aktív témák

  • PazsitZ

    addikt

    válasz bambano #9481 üzenetére

    Bár tény, hogy szinte senki nem teszi és teljesen elfogadtam, hogy ez a módi.
    Én történetesen szerencsés vagyok, mert nekem pont voltak pozitív tapasztalataim.
    De ha már feljött a töménytelen meló: ez az indok talán 30 évvel ezelőtt okés lett volna. A mai világban viszont csak lustaság, szervezetlenség, vagy inkopetencia vagy nem tudom mi.

    Szóval tuti én vagyok alulképzett, de:
    Egyes poziciókhoz fetételezem tudják kik jelenteztek, mert másképp egész nehéz lenne nyertes választani. Ekkor nagyon megfeszített munka árán talán egy email listát össze lehet pattintani.
    Majd bcc-be és egy sort elküldeni mailben, hogy: nem te nyertél bameg'

    De lehet csak nekem magasak az elvárásaim.

    De hogy hasznos is legyek.
    (#9477) topjoyy:
    Jelentkezni és menni kell szépen az interjúkra. Jó ha van egy rangsorod, hova mennél szívesen. Majd ha egy kevésbé kedves helyről már közel vagy, vagy meg is kaptad az ajánlatot, akkor érdemes lehet visszaszólni az elsődleges helyre. Van egy konkrét ajánlatod, ha tudnak x határidővel ők is ajánlatot tenni, akkor szívesen meghallgatod őket. Ekkor ha jól sikerült az első kör ezzel meg lehet gyorsítani a folyamatot.

    De egy munkahely váltás egy ajánlat elfogadás után is működhet, 3 hónapig indoklás nélkül azonnal felmondhatsz, ha befut addig valami nagyon tuti ajánlat. Ennek a morális részén lehet vitatkozni, de én simán láttam már rá példákat.

    [ Szerkesztve ]

    - http://pazsitz.hu -

Új hozzászólás Aktív témák