Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz jegenye77 #26642 üzenetére

    "Ebben mi a nehéz és bonyolult?"

    Bonyolultnak cseppetnek sem bonyolult, de én akkor is félek tőle :D Akármilyen óvatosan nyitom a tetejét, azért picit csöpög, folyik ide-oda a víz, ráadásul pici a hely a szekrényben, macerás. Meg aztán a tömítés miatt is f*sok. A szűrőm (Tetratec EX 1200) hajlamos a szivárgásra, ha sokat van bolygatva, ezt olvastam több helyen, hogy sokan szívtak már vele, hogy nagyon hajszálvékonyan, de tud folyni, ami szép lassan alapos ázást csinál a szekrényben (így járt az én szűrőmmel is az előző gazdája, fél év után derült ki, hogy a szűrő hátsó felén hajszálvékonyan csorgott a víz, be a szekrény oldalához, amit szét is nyomott. Azon részen most csúnya és hibás a bútor).

    Azt is olvastam, hogy éppen ezért célszerű minden tisztításkor új gumigyűrűt rakni, én is raktam most, amikor megvettem a szettet. Aztán utána többször szét kellett szednem az említett kerámia rúd törés miatt, de mondjuk még friss a gumi, nem "állt úgy be".

    Dealer95: ez nem vicc, ezzel tényleg vigyázni kell :) Szeretem ezt a szűrőt már így 2 hét után is, de tény, hogy vannak ilyen jellegű problémái.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák