Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz S e t h #3548 üzenetére

    1. Kedjük az alapoknál. Tudod mi az az idézőjel? Amint látom nem...mind1, házifeladat, nézz utána!

    2. Ha utána néztél, és már tudod, akkor láthatod, hogy hsz-ed semmi más, mint direkt kötekedés. Direkt idézőjelbe teszek valamit, hogy félreérthetlen legyen, de Te meg direkt szó szerint veszed. Ha már másba nem tudsz belekötni, belekötsz abba, amiben nem is vagyok hibás...ha nincs más, megteszi ez is, ugye? Most mit mondjak? Jellemző? Nem találsz hibát, erre kitalálsz egyet?

    2. Egyébként neked ez a mániád? Idézek egy előző hsz-edből:

    Ha neked ez okoz örömöt az életben .......

    A Cttrl+c utána Ctrl+v már ciki lett volna, vagy mi van, át kellett fogalmazni?

    És csak, hogy a tartalmi részére is válaszoljak:
    Erre most megint mit mondjak? Tőletek ellopnak 60K-t, eltélik az illetőt. Tőlem ellopnak egy 26K-s cipőt, hogy, hogy nem még én vagyok a sz@r, hogy egyáltalán szólni merészeltem. (Mellesleg többször felhívták a kedves biztosurak a figyelmemet, hogyha - ŐK - nem tudják bizonyítani, hogy tényleg ő lopta el a cipőt, akkor NEKEM ez sokba fog kerülni)

    Csak, hogy ne pazaroljam a helyet, az előző kérdésedre, vagyis, hogy hogy értem ezt:

    akik megkárosítottak, azokat sosem büntették meg

    Hogy értem: nézzük, hol van az az ember, aki betört hozzánk, és elvitte a biciklimet? Hol van(nak) az(ok) az ember(ek) aki(k) feltörték a kicsi(i)nkat? Hol van az a 4 gyerek, aki kést szorított a torkomhoz? Hol van most a cipőtolvaj? Hol van most az a gyerek, aki ellopta a 30K-mat? Lhet, hogyha akkor nem épp csóró csávót cseszegetik a rakparton, hogy miért nincs felülvizsgálva az elsősegélydoboza (ugye volt ilyen is, van aki még emlékszik rá...), hanem ott vannak, ahova rendőr kellene, kicsit más lenne a helyzet. De ennek az országnak a közbiztosnágával manapság már csak egy baj van: megélhetési gyorshajtók, és megélhetési tilosban parkolóók, és társaik...más baj nincs is ...Szóval hol vannak?

    Ott ahol akarnak. Mit kaptak azért büntetésképpen, hogy megloptak, vagy megkárosítottak engem? Semmit? IGEN! Ön nyert, SEMMIT! Vagyis szabadon járnak-kelnek. Magyarországon nem azért nem nagyobb a bűnözés, mert van rendőrség, mindössze azért mert az emberek erkölcsből nem bűnöznek.

    Most teljesen komolyan, ha most lesétálnék itt a házunk előtti parkolóba, berugnám egy autó üvegét, kivennék belőle egy napszemüveget, mikor kapnának el? Soha? Elég valószínű. Soha. Tehát visszatartóerő 0. Nem csinálom meg, mert engem nem erre tanítottak, nem így neveltek. De nem azért, mintha bármilyen felelősségre vonástól félnék. Lehet mondjuk más lenne a helyzet, ha nem 2-en mérnének a vasúti átjárónál, hanem legalább az egyik elmenne és foglalkozna a bűnüldözéssel, és nem azzal lennének elfoglalva, hogy Pista bácsi a 20 éves Trabival 42-vel ment át, amikor ott csak 30-al lehet...

    Ja, és mégvalami: azért mert valaki egy erköcstelen sz@r (nem Te, vagy az itt jelenlévők, hanem valaki), és azért megbűntet másokat, amit ő is nap mint nap elkövet, ileltve koholt vádakkal büntet, na azért már nem lehet a politikusokat hibáztatni...sokmindeért lehet de ezért nem. Ennyi erővel én is lophatnék, mert hát ilyen az ország...ezt szerintem úgy hívják, hogy erkölcs. Fentebb már utaltam erre...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák