Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz #54625216 #8002 üzenetére

    ja, munkatarsakkal beszelgettem, az eleg visszatarto ero, hogy oke kell egy headset akcioban 450 euroert, de erre jon meg egy valamennyire draga pc is. 8-900 eur (1600(x) -16gb ram - akarmilyen lap megfelelo USBvel - 580 - SSD - tap - haz) kb a beugro kategoria, na ugy lesz igazan draga. mivel ezek jellemzoen nappaliba mennek es kell a dupla USB3 elore, igy egy fractal r5 ala nem lehet ertelmesen menni arban. 16GB mar lassan kell VR ala, egy ennyibe kerulo konfignal meg nem az SSDn kell sporolni. hasznaltpiaccal talan 200 eurot lehet sporolni ahogy szamolom a fo komponenseken.

    csaladtag miutan kiprobalta nalam elkezdett agyalni, hogy neki ilyen kene. aztan vegiggondoltuk, hogy mit kene a pcjen upgradelni.

    (#8003) Menthirist : pupillakovetes alapu valtozo felbontasu renderelesre van jelenleg mukodo rendszer, akar prototipus? mert ez papiron jol hangzik, gyakorlatilag viszont egyaltalan nem vagyok benne biztos, hogy a valosagban nem jarna annyi overheaddel a koncepcio hogy erdemes legyen vele foglalkozni.

    proof of concept szintu is eleg.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák