Új hozzászólás Aktív témák

  • Shodan

    addikt

    Na megvolt az első komolyabb teszt, Dirt Rally, amiért leginkább vettem a cuccot.
    Felszereltem a kormányt , kéziféket stb. Előtte mentem egy próbakört TV-n hogy minden rendben van e. Graphic settings ultrán ,vsync on 60fps, 2xMSAA. Direkt nem állítottam semmit, rift átdug HDMI-re és go.
    A kocsi belülről bámulatos.Ez volt az első autós tapasztalat a riftben és előtte bedobtam egy sört :) na most ez hiba volt :D elsőre ugyanúgy szédültem mint a hullámvasútban, de mivel ezért vettem így ha kidobom a taccsot én akkor is végigmegyek a gyorson.:D Végül kezdtem hozzászokni....

    Kicsit furcsa , mert az autó valahogy másképp mozog így sokkal konzolosabb, lehet hogy az ultra settings teszi. Gondolom bekapcsolt az AWS és 45fpsen ment a cucc , indítottam egy benchmarkot amit ez is megerősített. Na most itt jöttem rá hogy riftbe nem ugy akadnak a dolgok mint amúgy.Kicsit olyan darabos volt, nem teljesen fluid. Aztán tettem egy próbát lowon, de egetverő különbséget én nem tapasztaltam . Bár lowon nem néztem hány fps volt, de gyanítom azért azt a 970-enek is ki kell tudni hajtani 90fps-en. De még így sem volt olyan smooth mint a különböző experiencekbe vagy az oculus homeba mondjuk.

    Két dolog zavart leinkább, kicsit nehezen tudtam belőni hogy a közép valóban közép legyen valahogy mindig úgy érzetem hogy kicsit ferdén ülök. A másik hogy a kormány elfordulás nem esik egybe az animációval ,és a váltóm és kézifékem is picit máshol van ez volt kicsit illúzióromboló.

    Nagyon szokni kell még a dolgot, valószínűleg nem rift-ben leszek a leggyorsabb. Viszont 2 gyors után vettem észre hogy a sensort véletlenül bennt felejtettem a TV mögött :D és a legnagyobb meglepetésmre így is működött!
    A Touchomat ma adták fel, szóval már nem félek hogy a 2 sensor kevés lesz, mert gyakorlatilag eltakart sensor is működött és fel se tűnt hogy vmi gond lenne :D

    [ Szerkesztve ]

    www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Új hozzászólás Aktív témák