Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz Márton #14212 üzenetére

    - Nincs túlmelegedés egyáltalán. Valamennyi melegedés van aktív használatnál, de elfogadható keretek között és melegedés miatti leállást, fagyást vagy teljesítménycsökkentést sosem tapasztaltam.

    - A mélyfeketék hiánya számomra egyáltalán nem zavaró sőt jobb, mint reméltem. A színek egyáltalán nem fakók. Persze ez erősen szubjektív kérdés, de szvsz egy minőségibb ips monitor szintjét hozza.

    - Némi godray abszolut kontrasztos tartalmaknál (fekete alapon rikító fehér szöveg) észrevehető, de csak ha direkt figyelsz rá. Ég és föld a rifthez képest. Ha már artifact, akkor inkább a kromatikus abberáció, ami azonnal szembetűnik, illetve némi életlenedés a szélek felé.

    - A füles meglepően jó, basszus is hallható és messze jobb, mint akármelyik telefon hangszórója. Persze csodákat nem kell várni tőle, de arra 100%-osan működik, hogy felkapod (vagy rárakod az ügyfél fejére) és nem kell fülessel vacakolni, mégis elfogadható minőségű a hang.

    A többi kérdésedre tapasztalat hiányában nem tudok korrekt választ adni.

    Amúgy szerintem felesleges túl sok kört futni a vásárlás előtt. Egyszerűbb amazonról megrendelni és ha nem jön be, akkor vagy itthon tovább értékesíteni némi haszonnal, vagy 30 napon belül visszaküldeni az amazonnak, ekkor max. a postaköltséget bukod.

Új hozzászólás Aktív témák