Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz Dyingsoul #12974 üzenetére

    Nálam ugyanez van, már annyi játékom van, hogy alig érek a végükre, még mindig :)

    Nyárig most már tuti kitart a tartalom, ha mégis megunnám, akkor visszaugrok az Elite-be vagy végre elkezdek autószimezni, mert eddig azzal nyomtam a legkevesebbet.
    Addig meg ha lesz leárazás, akkor jöhet a Fallout VR, és azzal ki is fújt az idei év, több időt nem tudok játékra fordítani.

    Most kicsit kifutottak az új tartalmak, az Oculus Store-ban érkezőnek jelzettek nem csigáztak fel.
    Ami mondjuk még kicsit hiányzik, az egy igazán jó escape room játék, olyan mint Steam-en a Belko project, az nagyon tetszett.Amiket találtam eddig, azokat a reviewkban eléggé lehúzták, és/vagy túl drágának találom a nyújtott tartalomhoz képest.

    Még ami esetleg városnak tűnik, az a Budget Cuts, ami hosszú tetszhalál után úgy tűnik megjelenik májusban.

    És ha már május, ne feledjük az F8-at, ahol tuti lesznek bejelentések.

    Más: próbáltatok már PSVR-t?
    Nekem most hétvégén volt szerencsém. Sajnos azt kell mondjam, hogy a felbontás a legtöbb alkalmzásban nagyon durván sokkal rosszabb, mint a Riftben. Annyira bántóan, hogy az már az élmény rovására megy. Viszont a képfrissítés nagyon jónak érződött, meg merem kockáztatni, hogy folyamatosabb, mint egy átlag Rift-es élmény.
    Az egyetlen, ami Riftes élménnyel összevethető volt, az ez: Call Of Duty: Jackal Assault. Itt valamiért éles volt a kép, és baromi jól lehetett irányítani
    a PS kontrollerrel.
    Ami még tetszett volna, az a London Heist, de ott viszont nagyon kijött a kontrollerek/tracking hátránya. Folyamatosan akadozott, ha túl közel raktam egymáshoz, akkor nem jól működtek, a 360 fokos mozgást pedig el lehet felejteni.
    Végig, amíg rajtam volt a headset, érződik valami leírhatatlan bizonytalanság, a látott kép is néha hullámzik, mintha 1-2 centiket mozgatnék a fejemen. A Touch-on megszokott pontosságnak itt nyoma sincs. Próbáltam Surgeon simulatorozni, hát nem volt egy nagy élmény.
    Összességében szerintem nagyon érződik a "low-cost" irány a kijelző és a kontrollerek, de inkább úgy általában a tracking terén.
    Minden másban viszont egész jó :A headset maga nagyon kényelmes, a fényt sokkal jobban elzárja mint a Rift, valamint a beállításokkal se kellett annyit szutykolni, valamiért csak felvettem, és minden éles volt, középen és a széleken is. Ja, és god ray-jel se találkoztam, bár ez lehet hogy csak azért mert kiverték a szemem a pixelek :)
    Vegyesek az érzéseim. Nem tudom, hogy aki ezzel a VR megoldással találkozik életében először, az biztosan pozitívan éli meg, főleg ha előzőleg volt szerencséje high-end megoldáshoz is.

Új hozzászólás Aktív témák